onsdag 16 april 2008

Pinsamt

Jaha, vill börja med att säga att LHC, jag skäms, riktigt pinsamt. Jaja, jag gör det absolut inte bättre så ska inte sitta här och klaga. Vi tar dom nästa gång! (eller hur)


Måndag: Skolan till kl fem som vanligt, jätte jobbig dag. Bland annat gråt, iritationer & glädje denna "underbara" dag. Kollade hokeyn och naturligtvis förlorade LHC, gjorde inte saken bättre.


Tisdag: Studiedag, jotack dagen var lyckad, åkte in och träffade Jennifer på stan, "lunch-fikade" och shoppde, hittade ett par beiga shorts från bikbok och en vit kofta från MQ, även hårfärg och ett gloss. Lyckad dag och kväll.


Idag onsdag: Skolan, segt men funkade, rätt slappt. Åkte direkt hem och färgade håret, pluggade, lagade mat åt Elias & Adam, eftersom alla jobbar. Adam hjälpte till, det vart hamburgare med bröd och pommes, väldigt gott faktiskt. Kollade hokeyn & ja, ni såg ju vad jag skrev i början, skit blev det bara.


Kommande: Jo! jag kanske inte kommer va så väldans social på ett tag, har nämligen massor i skolan, prov osv. Pluggar även för ett körkort som alla säkert vet om, det går bra men naturligtvis tar det tid. Ska köra imorgon på tala om körkort, jag är JÄTTE nervös, men det kommer säkert gå bra. På fredag har bruttorna fixat en överaskning åt mej (för jag fyllde 18 i mars) och jag ser fram emot det som bara fan rent ut sagt, haha! Nae men är jätte nervös och det ska bli så kuul. Men nu ska jag väl ta och krypa till kojjs.

Puss&godnatt

söndag 13 april 2008

Helgen

Fredag, ja den böjade men att jag skulle köra bil kl 8.00 på Ingelas, gick åt helvete, nae inte riktigt, men började med stadskörning & alla jävla rödljus rent ut sagt! Haha, men man lär sig av sina misstag. Efter det vart det träning, sprang & tränade bröst, armar, gick. Efter det vart det Mc donalds med Jennifer, sen Bild & form på Folkunga skolan. kvällen spenderades framför tv:n med pizza & hokey.

Lördag, segade nästan hela dagen, pluggade, spelade guitar hero. Köpte min nya mobil på IKEA med Emelie, en Sony Ericsson W660i, väldans nöjd. Kvällen var tv spel, haha.

Söndag, vaknade väl vid nio ungefär, frukost, Guitar hero. Slappa, sega, you name it. Sen vart det övningsköra till sommarstugan, jobbigt, nästan 40 minuters bilkörning bara dit. Vi skulle kolla om dom satt på vattnet och se så allt var i sin ordning, och visst var det så. Jag var nere vid vattnet och kollade lite, mysigt. Vill ha sommar <3. Kvällen blir lugn


















Puss & Kram