lördag 27 september 2008

<3











And it feels so much lighter since I met you
Honey you should know
That I could never go on without you

torsdag 25 september 2008

<3

ULLARED IMORGON,
OHFYFAN VAD JAG LÄNGTAR.
6 TIMMAR KVAR TILL BUSSEN GÅR, PEPP!







Here we come / Elin Mikkis o Jennifer

onsdag 24 september 2008

vad händer?

Vad är det som händer med mej egentligen? jag hinner inte med själva ens, jag hinner inte ens ta ett djupt andetag och känna efter vad är det jag känner? varför ska allt vara så svårt och göra så ont.




I don't know who to trust, no surprise
Everyone feels so far away from me
Heavy thoughts sift through dust and the lies

Trying not to break but I'm so tired of this deceit
Every time I try to make myself get back upon my feet
All I ever think about is this
All the tiring time between
And how trying to put my trust in you
Just takes so much out of me

We´re too young to talk about forever

Tjooderittan, gick bra på stan med Martin igår. Gick även bra på körlektionen. Åkte som sagt till Martin efter körlektionen och va med honom tills det blev kväller, elelr natt kanske man ska säga. Först låg vi bara och myste lite fast båda var så trötta så vi somnade, men vaknde halv 11 av att hans mobil ringde, o tur var ju det, annars hade jag missat tåget. Fick skjus till tåget o sa hejdå, det var jobbig o kallt o deprimerande, långt kvar tills vi kan ses nu ju.

Idag vart det skola, var i restaurangen hela dagen, jobbade med Bella, vi gjorde parmainlindad kycklingfilé med grönsaksris och en liten myta och citron dipp till, mycket gott.

Fick även min lönespec idag och fick se att jag fick bra mycket mer lön än vad jag väntat mej! Så har vart mycket glad över det, även vart mycket glad över att jag Mikkis och Jennifer åker till Ullared på fredag :D Det ska bli så jävla skojigt alltså! Fyfan vad jag längtar :D

Pusss

tisdag 23 september 2008

Hallå i stugan

Länge sen sist! Sorry för det, men vi överlever, ohja att vi gör.

Skrev i fredags sist då, när jag skulle på bio med Jennifer och Mikkis, blev som sagt att gå på den, den var jätte kul och skrattade massor, väldigt bra skådespelare måste jag säga! Grät även en liten skväll (töntigt som jag är) Efter bion blev det att åka hem till Martin och sova där.

Och vaknade också där lördag morgon, vi degade bort halva lördagen sen kom Mattias och hämtade mej, åkte hem och åt (hemma gjord pizza, mumma) och gjorde mej iordning, det var dags för party, bjöd med Jennifer till festen som var hos Anton (mycket lyckat måste jag säga) Tog bussen in till stan, mötte Malin på vägen fråga om hon skulle med, det ville hon men hade lovat andra. Jennifer och jag åkte iaf till Mjölby, väl framme i Mjölby blev vi hämtade av Jimmy, fick skjus till Anton o så vare bara på drickat. Full blev man men hade jäkligt skojj, Jennifer och jag hoppade studsmatta, klippte en killes hår, dansade och farde runt som yra höns :D kul kul. Martin var lite svår att nå den kvällen eftersom han var lite fuller (; Sen skulle vi hem, Jennifer till stationen och jag till Martin, men eftersom en sölkorv (haha) kör så sakta så missar Jennifer tåget och får sova med Martin o mej, men det funka bra det med!

Söndagen vaknade man bakis, vilken huvudvärk! Skulle iaf på skogspromenad med mina små vännur i projektet. Så Jennifer och jag tog 13.08 tåget, hon åkte hem och jag åkte ut till Gistad. Träffade tre pigga tjejer som var peppade på en skogspromenad, vilket det också blev, sammlade på oss både det ena och det andra, så nu ska vi se till och vinna den här tävlingen brudar! Pappa kom och hämtade mej och så åkte vi hem. Meningen var ju att jag skulle åkt tillbaka till Martin, men allt sket sig så blev en trist söndags eftermiddag-kväll!

Måndagen spenderades i skolan, från 10.30 till 17.00, sen fick jag åka och träffa min Martin (A) När jag kom dit så snackade vi lite o tog det lungt, sen började jag plugga, men det var visst inte så kul så det slutade visst med annat, haha. Efter det vart det att äta medicin, det värsta jag nånsin gjort, satt typ o grät för det smaka skit, men älskling var jätte söt mot mej hela tiden så fick ner allt tillsist(A). Sen vart det mer mys och prat, sen dags att åka hem :(

Men vi ska ses idag igen så :) Ska träffa honom i stan så ska vi fixa lite grejer. Vet inte om jag ska följa med honom hem efter stan, men det är sånt som märks!

Men men, nu måste jag in i duschen,
sen börja röra lite på mej,
puss och kraaam