torsdag 6 november 2008

.




För allt vi drömde en gång.

Torbollar det är ni allihopa, allihopa.

Hallå.

Fortfarande en massa i skolan och körkortet. Ja ni, det är ett jäkla liv man lever. På sistone har jag väl som vanligt bara vart med Martin och vart i skolan och pluggat körkortet. Börjat komma lite längre på teorin nu så det känns bra!

Igår o idag har jag varit hemma från skolan för jag mått illa o ont i huvudet. Men försökt plugga lite och så när jag vart hemma så det är till nån nytta.


Idag
hade jag körlektion, körde landsväg motorväg, jag var duktig sa hon, men jag har ju kört det en hel del hemma så :) Även fått två gröna "pluppar" nu, när jag har 5 stycken är jag redo för upp skrivningen.

Mamma och Mattias har åkt till Egypten med, fy fan, skulle ge mycket för att vara klar med skolan och bara få dra utomlands på obestämd tid. Det vore verkligen det bästa nu, känner mej trött och sliten jämt, orkar ingenting, men det är väl hösten antar jag.

Inte har man fått träffa Älsklingen på nästan en hel vecka heller, det gör ju inte saken direkt bättre. Men imorgon, fredag, blir det väl så i alla fall! Han skulle komma hit en sväng på eftermiddagen sen skulle vi hem till han och sova på kvällen, blir väl mys med film o sånt.

lördag har Martin och jag 3 månader, tiden går fort älskling, men jag är lika glad för varje minut jag får tillbringa med dej, du är det bästa som hänt mej. Älskar dej, föralltid <3

Irriterad är jag med, fyfan, tror jag bryter ihop snart i tristess. ALLA är så jävla tråkiga, vill bara slå nån. Eller i alla fall ha nån jävel och va med eller prata med. Fuck off. Kom på att jag ska fråga Emelie om hon vill sola, hoppas hon vill, annars drar jag fan själv.

I helgen vet jag inte om jag bara ska vara hemma o mysa eller om det blir fest, men det märks ju i framtiden.

Ikväll har det bara vart mys med familjen framför tv:n med filmen Morgan Pålsson, o lite godis med.



Men att ska dra mej nu, hörs då torrbollar.