fredag 19 september 2008

Patrik 1,5

Hallojsan, ikväll blir det bio med mina brudar Jennifer och mikkis, blir att ses i stan runt 20.00 och köpa godis och hämta biljetterna, sen se bion (Patrik 1,5), sen kanske det blir en fika på stan efter? det märks! tror jag ska till Martin efteråt med, men det är sånt som märks som sagt!

Just nu är skolan och allt som kretsar runt omkring den så jävla slitet.


Puss

torsdag 18 september 2008

.















Igår var jag med Martin, det var mysigt! och ska va det idag med. Ska till sjukhuset vid 15.00 och fixa lite, prata med Bitte! Världens bästa Emelie ska följa med och dte känns jätte bra så jag slipper gå själv och vara nervös! tack!

I helgen blir det nog lite fest med darling, mer vet jag inte, men det märks ju!


Pusssss

tisdag 16 september 2008

Nu går vi hem!

Vaknade klockan 07.00 i morse, och inser att jag inte kommer hinna med bussen, vilket gör att jag blir sen till skolan, men fixar i ordning mej och stressar inte allt för mycket, tar istället nästa buss och kommer en kvart sent. Våran lärare Anna i varmkök var sjuk, så vi fick klarar oss in princip själva, jag och Alex har stekt raggemunkar med fläsk åt en hel jävla skola känns det som! Duktigt av oss. Greg fällde även dagens kommentar när jag sa att han borde skaffa sig en till unge som kan ta han dom den andre när dom är ute och festar!
Då sa Greg, ja: "Nu har du spytt ner hela ågatan, Nu går vi hem!"
Det är humor, Alex (;

Var på stan med Jennifer, Mikkis och Pauline efter skolan, träffade lite folk och sådär. Jag köpte en kofta från Bondelid, mycket nöjd! (dålig bild)










Ah ni, nu är det höst igen. Var ute och gick med Emelie nyss, pratade på om allt som vanligt! Riktigt trevligt, mysigt när man ser hur löven på träden börjar ändra färg och allt med. Japp, och snart är det väll jul med! Sen fyller man 19 i mars, månaderna bara flyger förbi. Haha ah snart ligger vi alla där som pensionärer och tänker på hur fort livet passerade.

Imorgon blir det Övningsköra, sen hem till Martin, som jag saknat massoor som vanligt (a)

Puss då era små grodor.

måndag 15 september 2008

.
















Kiss me, kick me, anyway you want it
Just dont leave me hanging on
Smack me, slap me, anyway you like it
Just dont leave me at your feet
Please me, tease me, satisfy my needs
Your passion has me hypnotized
Feel me, heal me, wanna see the real me
Dance until you're paralyzed

You're a bad boy, i'm a dirty girl

I must confess it hurts a little more then it should

Tänker för mycket som vanligt, det slutar aldrig snurra i huvudet på mej, och jag blir så trött på skiten, ska det vara så svårt att glömma? att gå vidare?
tydligen!

Känner mej bara jävla nere just nu,
men är nog snart tillbaka på topp igen!



Allt gick bra idag på Um iaf!
Efter det unnade jag mej Mc donalds,
och så köpte jag en tröja och
ett tre pack troser, och sen Bh + string.

tröst shoppa är skiten!

PMS

Woohoo! humör svängningar, jag gillar´t! INTE,

Länge sen jag skrev sist, men har väl inte haft så mycket för mej, blev frisk i tisdags o va i skolan då tills fredag.

Vart med Martin hela helgen, mysigt. I fredags skulle vi till Oscar, men Martin var lite fuller så vi åkte hem ganska snabbt medans det fanns skjuts hem, haha eftersom snyggingen knappt kunde gå rakt(A), pratade tills sent in på natten, sen vart det sova! eller decka? ;)

Lördagen vart det att åka hem runt 17.00 och äta och fixa i ordning lite, sen tillbaka till Martin, och Oscar ikväll igen, fast vart lugnt denna kväll, väldigt lugnt till och med, Martin o jag låg i soffan, men han sov och Oscar tror jag halv sov, vi såg nån film, eller jag sov nån film, sen väckte jag Martin så gick vi hem, vi somnade väldigt fort väl hemma den kvällen :)

Söndagen vart nog fan den lataste på länge, jag skojar inte när jag säger att vi vakna 12.00, sen låg i sängen med godis o chips o film enda tills jag åkte hem, vilket var kl 22.00! Haha, men men!

Imorgon blir det UM igen, jippi, inte, men men, få det överstökat! På kvällen ska jag ut och gå med Emelie min vän, ett tag sen sist, så lite att snacka om! Tisdag blir det väll kanske lite läxor o plugg o så, o onsdag blir det troligtvis Martin (A)

Puss o natti mina gullisar <3