lördag 28 februari 2009

krossamitthjärtasombaradukan

söndag 22 februari 2009

Det blir aldrig som man tänkt sig

Nej, helgens planer sprack totalt!

Men det gjorde inget, för i fredags låg jag hemma i sängen med Martin & tv, alltid välbehövligt

Lördagen vart det att åka hem en snabbis, fixade i ordning mej för att sedan hämta upp Mikkis och Jennifer för dom skulle med tillbaka på fest i Mjölby! Rätt roligt, kunde vart mer folk men helt okej kväll! Brudarna och jag röjde järnet naturligtvis, dans, sång, skratt och för vissa, lite för mycket alkohol haha! Knäppa bilder och filmer finns, haha men dom håller jag för mej själv! Elefanten? Kaninen?? haha alkoholen gör än inte smartare i alla fall. Mikkis och Jennifer åkte hem vid 01.00 med tåget, och folket började gå hemåt, men Emelie och Jimmy och jag satt och pratade om spöken och andar, rätt spännande faktiskt, trodde inte jag skulle somna efter det samtalet, men däckade precis lika lätt som Martin redan hade lyckats med!

Söndagen vaknade jag, faktiskt, inte alls så bakis! Men låg i sängen till fyra eller något! Sen körde jag Martin till Mc Donalds och han käkade, jag tog bara en hamburgare, tröttnat på donken på senaste. Skjutsade hem Martin och körde sen hem till mej, vilket inte var så kul, sämsta vädret, två olyckor på vägen hem bara, massor polis och ambulans bilar, kö & MASSOR med snö! Nåja ikväll blir det mat med familjen och bara ta det lugnt, sista dagen på lovet idag. Imorgon börjar jag jobba..

Hade tänk träna idag men har ingen ork i kroppen, så tyvärr. Men nu ska jag hem till mor och käka lite sen blir det krypa ner, faktiskt.
puss