söndag 15 juni 2008

Helgen

Fredag, det var som sagt fredag & alla tog studenten! Morgonen började med att göra iordning sig för att sedan åka till stan och köpa blommer åt Emelie som tog studenten! Kollade på när hon sprang ut, så fin och allt! Träffade henne tog lite kort, gav henne blommorna och följde henne till traktorn, där stod Mikkis och jag och taggade som fan tills nästa år, haha.

Gick upp till stan där det var ett himmla liv! Köpte en jacka och en tubtop från gina & sen åt vi på mc donalds. Följde med Mikkis till posten för hon skulle hämta sitt körkort, grattis gumman, åter igen men är så stolt över dig! Vi gick ihopp till Rececentrum och tog varsin buss hem för att göra iordning oss för kvällen. Skulle träffa Mikkis, Emelie, Hanna G, Malin & resten av alla huliganer på krogen. Satt på 55an ett tag och drack lite, sen skulle vi till plaza med dom tog 100kr i inträde så jag kände inte att det var värt det, Maxim hade fri entré (undra varför, haha) nae vars men det var kul där endå, kom skapligt mycket folk och jag hade faktiskt sjukt kul, dansade med hanna massor, malin var väl med nån gång också. Träffade massor trevligt folk med, gammalt som nytt. Var lite förbannad där ett tag eftersom en person tydligen har problem med att låta saker va som det är, jag orkar lixom inte älta samma skit IGEN! det är slut nu, helt slut, fatta det? det kommer aldrig bli något mer du & jag, det finns inte, du har vart ett jävla svin och det vet du så jävla väl om, och om dina nya vänner köper det är det deras jävla problem, men som sagt jag hoppas dom inser en dag, precis som jag gjorde, att det inte är värt det. Men men, nog om det, blev snabbt glad igen. En helskum 30 åring raggade förövrigt på mej och ba: kom vi ska hålla handen, jag ska följa dej, trodde han skulle våldta mej så det blev att springa därifrån. Åkte till mjölby vid halv 3 tror jag, somnade, vaknade dagen där på, bakis & sjuk, hade ju inte så mkt kläder på mej så nu har jag feber och ont i halsen & huvudet igen, smart Elin! Åkte hem vid 12, deckade nästan på både tåget och bussen, trodde jag skulle svimma och spy typ 1000 gånger. Men kom hem, sov från typ 13.00 till 18.00 satt lite vid datorn, åkte hem till mamma, försökte äta, gick inte, gick och la mej och sov igen, haha, sov nån timma eller två, vid 00.00 orkade jag inte hålla ögonen öppna längre så jag släkte lampan och somnade, vaknade idag vid 9.00 ungefär, skulle äta men allt skit var slut så blev datorn ist. jaja.

Annars är väl allt som det är, vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska bete mej för att allt ska bli rätt. Orkar inte tjata mer nu.

Puss&kram.