torsdag 14 augusti 2008

A cherry on top

Hej.

Måndagen vart bara jävligt mycket slappa och det var sjukt nice.

Tisdagen vart det att åka en sväng till Mjölby, jag skrattade jäkligt mycket, det var sjukt kul, haha tror jag fick skrattsjukan (A). Mys som vanligt.

Onsdagen vart det bara att JOBBA! pengar pengar komsi komsi.. Tvättade o var allmänt jävla duktig!

Torsdagen vart det att jobba med, men till min stora förvåning så möttes jag av Linn (Jennifers syster som också jobbar på mitt jobb) i morse klockan 07.00. Våran väldigt duktiga chef hade prickat in att båda skulle jobba idag och imorgon.. Men Linn och jag fixade allt ihop idag och så skulle hon jobba åt mej imorgon. Så idag var den sista dagen på jobbet, så jävla skönt, nu är det bara vänta på att pengarna ska rulla in, känn på den era jävlar! ;) Åkte hem och fick nybakat fika av mor min, Gill kom förbi en stund med Nemo, så gulla lite med honom. Sen åkte jag hem till pappa och nu ska jag duscha sen hitta på något? får se om jag orkar, är ju ledig imorgon iaf ;)

Ja och fredag ska man spendera med en het jävel, vet inte om det blir fest eller bara mys, sånt märks ju, men nice vilket som måste jag säga! :D

Lördag då, ska man jobba jobba jobba igen med mina hetingar Bella, Mikkis, Jennifer och Pauline! Fast på ett annat jobb, eller på ett bröllop, rik blir man med! Svart jobb så pengarna direkt i handen, så jävla underbart! Jobbar från ca 17.00 till 03.00 och ca 100 kr i timmen, gött. Kan fan inte gå mycket bättre än vad det gör nu!! :D

Och den 28/8 åker jag förmodligen med gullet till STOCKHOLM och röjer järnet!


Låt livet vara såhär en stund,
för nu mår jag fan som bäst!
puss

måndag 11 augusti 2008

Det är nästan så jag kan kalla mej lycklig nu!

Hallå! lite sammanfattning av dom senaste dagarna då, som vanligt!

Torsdagen vart det skänninge marken med Jennifer, Mikkis och hennes två kompisar, det var kul, Jennifer shoppade som en galning och jag med lite halvt, Mikkis vart nog lite trött på oss, haha men så är det att gå med oss, man måste ju se allt (A)!
På kvällen åkte Jennifer och jag till Mjölby och blev hämtade där av Patrik och hans kompis! Det var väl kanske inte något super drag direkt men man kunde ju lika gärna vara där som hemma! Träffade Jimmy och Danne som vi fick skjuss av till stationen, träffade även Hanna och hennes kompisar som röjde på tåget hem! haha, det var kul.

Fredagen vart det att åka och träffa Martin, vi var bara hemma och sådär, kollade film och var allmänt jäkla feta som vanligt ;)

Lördagen vart det krogen med Malin, Jennifer och Bella, fast var mest med Malin o Jennifer, alltid lika kul! Jennifer o jag dansade o hade skit sköjjigt, fast alla jäkla turkar (haha sorry med faktiskt) är så himla jobbiga när man dansar, aldrig får man vara ifred :S men men! Vi var på Plaza och Platå, men iaf det var sjuk kul så tack tjejer! Täffade mjölby folket så blev att följa med Märtin hem, det var kul, vi retade Jimmy hela vägen hem ( hoppas det löste sig sen haha ;) ) Vart lite tjafs där hemma fast det förde något bra med sig tycker jag! Det blir lättare o lättare o förstå hela tiden :)!

Vaknade på söndagen, depp söndag, grått och regn, trött i huvudet och bara på väldigt mys humör! Låg kvar i sängen allt för länge och kollade film o tv! Vid 18.00 eller nått kom doris (kommer inte ihåg vad han heter på riktigt(A), haha) Så jag åkte hem med tåget till stan, där upptäcker jag att det inte går nån buss hem på en hel timme och sitta där ville jag ju inte direkt, så ringde pappa så han kom och hämtade mej, vi åkte och handlade och jag tiggde åt mej lite godis i affären (av pappa asså haha) Åkte hem till mamma, satte på en film och tände ljus i hela rummet, la mej i sängen med laptopen och bara tog det riktigt lugt.

Idag måndag blev det att sova ut, sen upp och äta frulle, efter det fick jag för mej att baka bullar, så blev precis klar med det, Så nu blir det att ta sig en bulle och lyssna på en låt jag verkligen fastnat för: Katy Perry - I kissed a girl, jobbigare än så blir nog inte min dag! Skönt!

Ha det så bra!
Puss&kram!