fredag 12 september 2008

.

Nu står allt på spel, fyfan.

söndag 7 september 2008

Gråa Söndag

Japp, då var den här igen då, söndagen, fyfan va trist!
Bara av att veta att det är söndag får en att må lite sämre, skola dagen därpå, 5 dagar till helg, ah ni hör ju!

Jag ska dock inte gå till skolan imorgon för jag är fortfarande sjuk, eller jag är på bättringsvägen men är inte helt på topp! Söndagen är deppig endå, långt till nästa helg, och helgen är för kort, och jag har inte gjort nått den här helgen, snacka om att spilla tid man inte har!

Fast, det lilla som hänt är väll att jag var på UM i torsdags, fixade lite grejor och jag kan gläja er med att ingen kommer bli gudmor ;) Ska även dit den 15/9, men då ska jag bara förlänga mitt p-piller recept.

Fredagen mådde jag så sjukt dåligt att jag sov nästan 24 timmar i sträck, jippi!

Lördagen var huvudvärken borta (vilken underlättade en hel del) men hade fortfarande feber och ont i halsen, skulle igentligen ha gått på kräftskiva hos Lisa, eller vart med Martin, men var som sagt för sjuk. Ringde Jennifer och snackade ett tag, hon mådde med sådär så vi bestämmde oss för att äta gott o kolla film. Hon kom hit vid sex ungefär, då beställde vi pizza (och jag hamburgare, för alla som stör sig på att jag säger pizza när jag inte äter det, men det är ju från en pizzeria) haha, men men. Åt det och blev väääääldigt mätta, satt och snacka skit en stund, sen skulle vi hyra film, så gick till preem och hyrde He´s the girl, sjuk bra faktisk! Köpte lite godis men ingen var igentligen så sugen, pallade lite plommon på vägen hem (A) sen gick vi hem. Hemma hade dom ställt fram chips o vindruvor och vi hade ju godis och plommon, tände ljus och kollade filmen, mysigt värre. Jennifer åkte hem vid 23.00 ungefär, efter det gick jag och la mej, men vakna ungefär varje timme inatt pga av hostan.

Ah o älskade söndag idag, noot. Känner mej bättre men lika bra o vila upp sig så man blir helt frisk! Så blir väll ännu en ensam hemma kväll, och lika så imorgon. Imrgon kommer föresten mina bruna linser jag beställt, kuul ! :D

Saknar Martin med, buh, hatar att va sjuk.

Pusss