lördag 7 juni 2008

uppdatering

There's no FUCKING reason to cry

Röj ikväll med brudarna.
puss på det.

I guess you finally got what you wanted

Killar är svin, det är bara inse, det finns inga bra.
Inte nån stans, dom är så jävla äckligt falska allihoppa.
Nej, jag menar inte bara dej, jag menar ALLA.
Men tro mej, du är inräknad.
Man får alltid sitt jävla hjärta krossat,
bara för man vill tro på det dom säger,
det fina, fast falska.


Tears in my eyes - I don't want you to see
I don't want you to breathe - I don't want to believe

Everything that you ever said means nothing
You're nothing - To me you're dead

Give it to me, Give it to me
Give me my heart back.

You're out of your mind - I hope that you die
I really hate you so much



Ge mej nått äkta

torsdag 5 juni 2008

Torsdag

Hallå i det blå minna små vänner, redan torsdag då och alla är lediga imorgon.

Drar veckan lite snabbt (det jag kommer ihåg dvs )

Måndag: Öh, haha kommer inte ihåg.
Tisdag: Var ledig, slappade säkert gärnet nånstans, tror jag var med Malin vid båtbryggorna på em - kvällen iaf.
Onsdag: Ledig, shoppade med Malin, köpte en väska + busskort. Åkte till Mjölby och sen vidare till varamon och badade fan riktigt kul att bada faktiskt fast sjukt kallt.
Torsdag, idag: Sovmorgon, åkte till pappa. Var på rättegång i 3 jävla timmar, solade och hade trevligt. Åt på Mc donalds efter rättegången med Jennifer, gott vare. Åkte hem, åt revbensspjäll och färskt bröd ute med familjen, pappa bjöd på öl :)

Imorgon ska Jennifer schnygging och jag dra och softa hela dagen i varamon! Ska ta med fika och allt :) Vi ville ju att alla skulle följa med men alla hade ju 5000 andra saker att göra, så vi blir nog ensamna. Bella, Calle, Hanna och Erik eventuellt ska med.


Väx upp är mitt jävla råd till dej asså,

Oh, my brother, brother
You will soon discover
What it's like to have the blues
And no one cries for you..

Pretty words won't even matter, oh no.


Puss påre

måndag 2 juni 2008

UNDERBART

Det har var nog fan den bästa dagen på länge! Har mått sjukt bra hela dagen. Började med lite sovmorgon, gick upp och åkte till Ingela´s för att köra bil, allt gick skit bra! inte så långt kvar till körkort nu sa Ellinor.

Efter det vart det att gå till skola, träffade Jennifer, Bella och Mikkis, vi gick på projekt och företagand lektionen, men eftersom vi är klara med vårat arbete så fick vi gå. Vi gick upp till stan för att shoppa och luncha tillsammans. Köpte ett korall färgat linne från Monki och ett svart linne från Åhlens även ett par örhängen. Skit nöjd vart jag! Efter vi ätit och vandrat runt i solskenet en stund gick vi ner till Hemköp och köpte jordgubbar, satte oss på Stora torget och tröck i oss dom, sjukt mysigt!

Klockan tickade på och det var dagt att dra sig hemmåt, Jennifer skulle till Blekinge och Mikkis skulle vara barnvakt, själv skulle jag hem och göra mej iordning för att dra vidare ut på krogen med Malin, Hanna och Alex. Sjukt kul!




Hide your feelings, convince yourself that they don't exist
tänk logiskt



Puss&kraaaaam gullisar <3
Your love is just a lie,
It's nothing but a lie,
You're nothing but a lie.



Nu gäller det..

söndag 1 juni 2008

Söndag

Lite skit om helgen:

Fredag: var på Rix fm med Jennifer och Bella och Sandra, träffade Mikkis och Gro och Josi och massor fler med, hade sjukt kul. Såg på alla band som spelades, vi stod mitt i smeten och där var det ju lite bara lite varmt, men men. Efter Rix fm var slut drog vi väl mest runt och snackade med folk, blev fylle mat på Mc donalds, alltid lika fint haha! Sen blev det att gå till Ågatan där vi träffade Challe och Björn sen kom Josi med så det var nice, satt och snackade en stund. Träffade Martin och alla andra mjölbybor så det blev att sova i Mjölby. Hade rätt kul endå trotts att det var sjukt kallt.

Lördag: Vaknade, var en stund i Mjölby. Åkte hem och fick gäster, åt osv, sen gjorde jag iordning mej för det skulle bli värsta röjj festen då. Väl klar drog Jennifer och jag till stan och vidare mot mjölby --> Skänninge? jag vet inte riktigt. I vilket fall som helst så var det ganska mycket folk där men 3/4 var ju brudar lite tråkigt dock. Hade sjukt kul i början med Jennifer, vi badade på nån skit stor åker i en vatten spridare men två andra brudar från Ljungsbro, haha. Lite lerigt vart det men det var kul! Hoppade studsmatta och trodde jag skulle dö av garv! hahah popcorn körde vi eller nått sånt, en skulle ligga ner och dom andra skulle hoppa så personen som låg ner flög åt helvete, denna person var jag, haha men det var kul. Senare sen vart det massot tjaffs och skit eftersom vissa inte vet hur dom ska hantera saker så får man själv lida för det. Men att, blev att gråta en skvätt med Jennifer (tack för du lyssnade på mitt skit snack för övrigt <3) och sen åka hem och decka. Hade lite kul på vägen hem med Ljungsbro-tjejerna, haha vi typ stänge in oss i en hiss för vi tyckte det var så jävla kallt, men sen när tåget hem kom så upptäkte Jennifer och jag att det fanns ett väntrum, haha så det känndes ju lite ovärt.

Söndag: Vaknade och deppade som fan, måde jävligt pissigt. Mamma drog med mej till båtbryggan för att sola och äta glass och vinka till Wasa lejon som birger och yvonne åkte med. Så vi var där ett tag sen gick vi och fikade på caffeet, blev våfflor med glass. När allt börjat bli lite bättre ska du naturligtvis gå förbi, som ett slag i magen, första gången jag ser dej sen allt tog slut. Cool som fan med sugmärke på halsen och gick och drack 3.5or, kan man bli mer patetisk eller? Då rasade hela skiten igen och jag ville bara gå hem och gömma mej under mitt täcka och ligga där tills allt blivit bra igen (om det nånsin blir det). Men skit samma, ni kan behandla mej som ni vill, säga vad ni vill för jag är redan helt förstörd, jag har kommit på det, jag har så jävla svårt att lita på nån efetrsom alla jag nånsin litat på har svikit mej. vart fan är alla bra människor?

Jag skulle vilja säga dej så mycket, men endå kan jag inte säga nått. Jag vet att det är svårt att förstå. Jag tycker synd om dej som inte inser vad du faktiskt gör, att du fakitiskt sårar många mer än mej i ditt hettasande efter att du själv ska få det bra. Du är ju förfan en bra kille, förstår inte varför du ska förstöra för dej själv. Vill att du ska veta att jag mådde bra med dej iallafall. Ditt val, din FÖRLUST


Jag är faktiskt starkare än du tror, trotts all skit som vart orkar jag forsätta.