fredag 16 maj 2008

Fredag

Äntligen helg! Fyfan vad skönt. Jag är så sjukt skoltrött just nu, men jag har hunnit med allt det jag ska, och har inget mer att ta igen. Så nu blir det att slappa gärnet fram tills skolavslutningen <3

Jaha, gympa idag då, var väl både roligt och tråkigt. Sen Engelska B som vi inte kunde gå på pga att vi skulle på konstutställning med inviduella valet. Konstutställningen sög och var deprimerande, förstår inte ens vad dom vill ha fram med det dom gör, ett tips: gå och snacka med nån istället för att prata i gåtor, riktigt skumma människor dom där. Haha, när vi vart på första utställningen skulle vi på yttligare en till, och ja, vi gick dit i tid och så, men då har tydligen den utställningen stängt redan, och läraren har inte ens gått dit för att informera oss, fan va sur jag vart då. haha,så vi stod där och väntatde på henne och alla andra i säkert 30 minuter. Missade 15.15 bussen, men tog nästa. Sitter här nu och väntar på att mamma & Mattias ska komma hem så blir det pizza.

Ikväll blir det att bara ta det lungt, imorgon har jag inte en aning, tips? aja, ni kan ju höra av er iaf. HAHA min fot har somnat, det kittlas (stavning) :D haha men men, vi hörs då.

Puss&kram

torsdag 15 maj 2008

Torsdag

Jaha, en bra dag i allmänhet, vaknade försent, trodde jag kunde få skjuss av pappa till skolan, men han var ledig vilket gjorde att jag fick ta den sena bussen men hann i tid till första lektionen endå. Skrev Engelska B prov, gick väl okej. Hade på mej mjukis byxor och min stora bikbok tröja hela dagen, jag var säkert skit snygg, inte. Men men, har inte mjukis så ofta så det gör nog inget. Dagen rullade på, skrev projekt och företagande prov på em, gick jätte bra. Slutade, skulle med Mikaela och Jennifer hem till Katja och kolla på kattungar men det skulle bli sent och då skulle jag inte hunnit hem, skulle ju till mamma idag. Åkte dit, handlade med mamma, såg film med Elias, och nu sitter jag här och skriver lite innan jag ska hoppa i säng.

Det ös regnar ute,
och det gör mej inte glad,
men det är faktiskt ganska mysigt,
om man är inne.


Puss&kram

onsdag 14 maj 2008

Lycka

Idag mår jag bra,
idag har allt varit bra,
inget har blivit fel eller dåligt
jag har fan varit glad hela dagen.

- Vart på UM och det kunde inte gått bättre
- Vart med Tamara och Emelie <3
- Pluggat (faktiskt)

Aaa, små saker har gjort min dag, tack! <3

.

Jag vill inte veta mer,
Jag vill inte höra eller förstå.
Jag vill inte veta vad du gör..
eller hur du mår?
kan du fatta det?
kan du lämna mej ifred?
Du har redan förstört för mycket, förstört hela mej.
Jag kunde vart någon bättre..

Jag hatar att jag älskat dej

måndag 12 maj 2008

Slitet

Jag vill inte bli sårad igen

skolan

Klockan är 09.06 och snart börjar en ny skoldag, en hel ny vecka, fattar inte hur jag ska orka? Går till fem idag, fem! och hela dagen är fullproppad, inte ens nån håltimme eller lång-lunch, tycker fan synd om mej själv, haha.


Men att jaha, vet inte vad jag ska skriva, jag är typ sjuk, förkyld & huvudverk, men måste gå till skolan endå, skit alltså.


Idag mår jag bättre än igår, det kanske kan ordna upp sig? eller hur?




Puss & Kram

söndag 11 maj 2008

Missär

Jaha ni, då var det ett tag sen. Hänt både för mycket och för lite. Skola, fest, vänner. Jennifer har kommit hem, så har umgåts endel me henne, Vi var på 18-års fest för Sandra i fredags, lyckat må jag säga. Vart med Emelie en hel del med, festat osv.


Sommarn är ju nästan här, känns så jävla underbart! längtar så sjukt mycket till jag får mitt körkort & kan dra vart fan jag vill! trött på allt i den här jävla byhålan, Linköping börjar bli för litet med, finns inget roligt att göra. Jag vill bara iväg, och vara borta, länge, ha kul skaffa mej ett liv som är värt att leva.


Jag vet inte ens hur jag mår, ena sekunden är jag så jävla glad & lycklig så det inte finns, så jävla stolt att jag klarat mej ut ur mitt före detta runttna liv och äntligen börjat ta tag i det och göra något som jag faktiskt vill. Så glad att jag kan säga nej & få välja själv. Men det är samtidigt så himla ensamt, då faller jag tillbaka, och känner mig osäker, var det värt det? kan jag leva såhär hela mitt liv? Vem ska jag berätta hur glad jag är för? eller hur jävla skit jag mår? vart ska jag få den kärlek och närhet jag behöver ifrån? Vännerna ni är bäst, men ni kan endå inte ge mej allt, som ni kanske förstår?


Just nu känner jag mej bara ensam och lurad.
och du, jag hoppas så in i h*lvete att du misslyckas med allt du nånsin försöker med, du är inte värd något bättre. Det är ditt fel att jag står här idag, och tvivlar.

kärlek är överskattat & endast till för lättlurade nollor


Fuck off.