onsdag 6 augusti 2008

Mhh

I måndags var Tamara & jag och firade Emelie som fyllde 19 år, det bjöds på tårta och så så det var nice :) Hon fick ett sup-spel, asså det låter kanske inte så kul men det är typ ett spel man dricker i, så man kan förfesta med det eller så, jaja.

Jäklar vad trött jag är! Igår var jag hund vakt åt Nemo, världens mysigast hund! Så var ute med honom ett par gånger, sen träffade jag Emelie & Tamara så vi gick en promenad till Ica med Nemo o köpte lite godis o mat sen gick vi hem (fast Tamara dissa på vägen för hon var sjuk, eller nått) till Gill och åt det och kollade tv & snackade lite skit! Sen gick Emelie hem och jag följde henne en bit och hämtade min moppe! Åkte hem till Gill och såg på sex in the city, efter det vart det att ställa klockan på halv 6, upp och dagen efter, och ta Nemo på en promenad innan med. Vaknade, gick ut med Nemo, åkte och jobbade, åkte hem till Nemo ut och gå igen sen åke jag hem, och nu är jag helt slut.

Men jag ska till Ikea med Emelie vid halv sex för hon skulle köpa lite grejor (vissa har ju råd, fubb vill jag lova) Efter det ska jag i alla fall hem och springa på kanalen, jag tror Emelie ska med (hoppas), jag ska nämligen börja tänka lite på min kropp, typ inte bara gå ner i vikt utan även kost o sådär, fast meningen är ju förstås att jag vill gå ner i vikt. Lite halvt om halvt godis förbud inträder nu med, fast vet att jag inte kommer klara det så aa.. Ska iaf försöka springa 2 ggr i vecken sen utöka det, önska mej lycka till...

Imorgon är det torsdag, då ska jag jobba , sen till mamma, sen ska jag till skänninge marknad med Jennifer & mikkis, sjukt kul! Sen kommer Martin hem med, om han inte dött, ae så jag säger, Efterlängtad är han, vill jag lova!

Men att,
tror jag sagt allt nu,
tjarrå påre! ;) ;)

söndag 3 augusti 2008

hallå hallå

Igår vart det att va med Linnea, och det var sjukt trevligt! Vi åkte hem till Jimmy som hade lite fest, träffade några tjejer man kände igen, eller, Linnea & Hanna var la dom enda om jag ska vara ärlig, men nytt folk är alltid kul, alla gamla vanlig Mjölby killar, det var trevligt, men mest trevligt var det att träffa Linnea, snackade massor hela kvällen! Sjukt glad att jag träffat henne igen! Jag känner att det kan bli en bra relation här alltså :D hihi. Värsta party pinglor är vi med, dansa med några jäkla trumpinnar men det är nice! Snackade om ALLT asså, killar, resor, när vi var små, sex, det var nog inte mycket vi inte pratade om igår men vi har nog endå mer att snacka om ska ni se! Hade sällskap med Linnea, Hanna och Bea (kan det stämma?) till resecentrum för att ta tåget hem, Linnea fick springa som en stucken gris för hennes tåg gick innan vårat, stackare säger jag bara, men hon hann! Jag var full och fick för mej att snacka med polisen, dom skratta bara åt mej, haha jaja!

Ringde Emelie och snackade på tåget, jag fick åka bil med henne Malin och Henke hem, tack så mycket det var snällt! så ist för sista bussen hem gick jag upp till ågatan, träffade josi & gro o lite mer folk! Det var kul.

Idag är det inte lika kul för mitt huvud gör sjukt ont och jag vill helst bara spy, blir väll kanske bio ikväll då som sagt, ska ringa Gill och prata om när jag ska vara hundvakt!

På måndag fyller Emelie år och det ska firas! Grattis hjärtat 19 år <3

Haha förövrigt kan jag bara skratta! Seriöst det är pinsamt, inte för jag bryr mej så mycket egentligen men det är nästan perverst asså! Att du hittat en en ny brud skulle jag bara vara glad över, att du äntligen kommit vidare, men att hon är 14 år får mej att vilja spy, haha, men det är bara pinsamt för dej. Du vet att du aldrig kommer få något lika bra som mej igen, aldrig igen vännen! ;)

pusspusspuss,
Hoppas det blir ngt på onsdag!