lördag 2 augusti 2008

.

Hej, förlåt att jag inte skrivit på länge! Vet inte varför men inte haft ork eller lust. Det har väll hänt en hel del då, Förra helgen var jag och Emelie på krogen både fredag och lördag, lördagen var dock mer lyckad än fredagen eftersom fredagen bestod av lite små tjafs! Träffade en massor vänner på krogen båda dagarna så det var ju iaf en lyckad helg!

Även köpt ny mobil då, på löningsdagen! och för att göra er alla "så" överraskade så kan jag ju säga att min lön redan är slut & har varit det ett par dagar med. Köpt ett par nya skor & byxor med, resten har jag bränt på krogen (dåååligt) Så det var historian om hur mina pengar tog slut, mycket tragisk må jag säga.

Har lite semester nu med, i en vecka dock bara men skönt vill jag lova!

Var ute i sommarstugan från torsdag till fredag, solade och badade, kollade film med godis och filt o sådär, mysigt! Har bränt mej på vaderna, låren, rumpan, hela ryggen, slå det ni, ont gör det!

Fredagen vart utgång i Norrköping! Det var väll helt okej, hände sjukt mycket saker. Skumma snubbar, gå gå & åter gå, Mc donalds, plånboken, missa tåg, sova sämst! Ae fyfan one of a kind natt. Var hemma klockan 7 imorse.

Idag är det lördag och det blir utgång, fast i Linköping! Tror jag iaf, känner mej fan lite sliten nu men får se alltså! Krogen börjar kännas som mitt andra hem, varit ute fredag - lördag i två eller tre veckor? Haha jaja, man lever bara en gång! Ska eventuellt träffa Linnea idag, sjukt trevligt isf!

Söndag ska jag gå på bio, vet inte riktigt vad vi ska se, men det blir med familjen iaf! Sen ska jag träffa Gill och prata om Nemo (jag ska vara hundvakt i veckan, mysigt va?)

Resten av veckan blir det jobb,
och på torsdag kommer martin hem,
som jag saknat honom.
pusspusspuss