torsdag 20 augusti 2009

It's cold outside, but between us it's worse

måndag 17 augusti 2009

Cupcakes

Idag vart det tacco kväll med Jennifer, Tamara & Mikkis hemma hos Mikkis, det var as trevligt & vi skrattade och hade kul, vi 4 kom skit bra överens så hoppas det blir fler gånger!

Va f.ö hos tandläkaren två gånger idag men har fortfarande lika ont i tänderna, illa.

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen med Jennifer & Tamara, efter det blir det väll kanske stan en sväng. Senare ska iaf Tamara & jag baka cupcakes! Lovar att ta bilder på dom...


Ser de inte bara FÖR goda ut...




Talk to you later, alligator!

söndag 16 augusti 2009

Hela helgen.

Aha, då var det söndag igen, o alla stackars barn börjar skolan imorgon igen haha, tycker synd om er, men vi andra har det väll inte så mycket bättre vi heller, vi måste ju jobba, eller iaf de som har nått...

I fredag vart det fest, jag tog med Jennifer och Emelie till Mjölby, först var vi hos Martin och drack lite sen gick vi till Emil! Det var ju inte precis nått jätte drag och jag var inte på toppen humör men det gick väll an... Här har ni några bilder från kvällens gång;




På lördagen var Martin och jag lite bakfulla så det började med lite mat från Donken, efter det låg vi typ och sov hela dagen haha, gosade och kollade film! Senare på kvällen var det fest men Martin var inget sugen på att dra till Skänninge (där festen var) och jag hade ingen dricka så vi stannade hemma och såg white noise (en skräckfilm för er som lyckats missa det) och åt Taccos, haha har aldrig sett Martin så rädd innan, det var lite kul för jag var ju beredd när det skulle bli läskigt eftersom jag sett filmen förut, men det hade inte han!

Söndagen var ju inget speciellt, det vanliga! Nu på kvällen har jag bakat två pajer med min efterlängtade lillebror Adam som kommit hem från sin pappi som bor på Öland!
Så det ska hela familjen snart äta!

Imorgon ska jag till tandläkaren och det ska inte bli kul, har två eller tre hål att laga! skulle ta 50 minuter sa dom! men Emelie min kära vän ska vara mitt moraliska stöd så det ska nog gå bra, vi ska gå en sväng på stan efteråt och sen gå hem till henne och hennes kisseunge Wilma!

På kvällen kanske Jennifer, Mikkis & jag ska ha tacco kväll hemma hos Mikkis! Gott & mysigt! I veckan händer det lite blandat ex: Arbetsförmedlingen, jobba, träffa vänner osv.. uppdaterar väll vart efter!

Här är förövrigt ett test jag hittade på Amandas blogg! lite kul att läsa!




Pusspuss på er,
nu blir det paj, sola, duscha, sova...