måndag 21 juli 2008

And I feel so wonderful

Hallå snyggingar.

vad har hänt på sistone då? Haha ja det är ju en bra fråga, minns knappt själv (då är allt som vanligt med mej då haha)

I torsdags var jag hemma hela dagen vad jag minns, jobbade på dagen, åkte till Emelie kl 23.00 eller något, lagade mat & snackade skit, datorn m.m. Hahaha, hennes hund bajsade inne också, det var kul. Stackars Emelie som fick torka bajsss hahah.

I fredags skulle jag jobbat, men bytte med Jennifer så var ledig, sov ut länge & satt vid datorn på dagen, var sjukt seg på att göra iordning mej. Åkte till Martin vid 20.00 tror jag, vi var bara hemma & tjocka oss, höhö, men det var nice.

I lördags vaknade jag i Mjölby, åkte hem ganska skapligt, Emelie kom till mej (jag var hemma själv) vi "förfesta" lite här, med skumpa & grejor ;) Jag gjorde i ordning mej och fick stressa som en idiot för att hinna med bussen. Vi åkte in till stan och skulle gick på krogen! Träffade alla Mjölby bor, träffade Jerry & c.o & Maria (som jag spelade fotboll med när jag var liten haha) och hennes kompis, träffade även en bakis Malin och hennes kompis Steffi. Full vart man, hade trevligt med alla, dansade och allt som hör till japp. Resan hem var ju one of a kind asså, men ett minne för livet haha. Hahaha & jag tror aldrig jag skrattat så mycket som när Martin stod och skrek: SM GULD SHALALALA (eller något sånt) och Henke börjar skrik-sjunga LHCs hejar ramsor, hahaha asså! sjukt kul! vilken röst. Det var många små roliga grejor som hände den kvällen, så helt klart en lyckad kväll enligt mej! Sov i Mjölby, var hemma klockan halv 04.30, somnade ganska fort om man säger så.

Söndag vaknade man inte allt för pigg, men kom igång efter en stund. Satt & degade bort halva dagen med en snygg jävel, mysigt var det ;) Pappa kom och hämtade mej (tack pappa hihi) så fick skjuts hela vägen hem, åkte och handlade lite mat på vägen hem eftersom jag skulle vara hemma själv. Var trött redan kl 22.00 men Emelie kom och sov över hos mej så vi gick och la oss kl 03.00 tror jag :) Vi kollade på tv, pusslade pussel, satt vid datorn, åt mat & snackade skit, nice vare.

Måndag då, Emelie gick hem vid 11.00 i morse, själv har jag sovit bort halva dagen, suttit vid datorn och vart allmänt jävla tråkig haha, men vafan, jobba imorgon så måste vila upp mej. Tankat sjukt mycket bra musik med Kylie Minogue, kopplat in våran AC med så nu slipper jag dö i värme och astma wihi. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen blir det att laga mat med Elias vid 18.00, hamburgare med bröd och pommes och allt som hör till, ska bli gott, fast är sugen på Mc donalds, sjuk länge sen :( haha :D


Förövrigt är jag sjuk jävla glaaaad, wihuuu.
Men nu har jag inget mer att komma med, ha det så jävla bäst.
Puss&kraaaam <3