fredag 23 maj 2008

Fredag

Helt seriöst, det är fredag & jag sitter här som en jävla torsk. VET NI hur jävla länge sen det var jag var hemma en fredag helt ensam? SITTANDES VID DATORN!! evigheter, och fan, jag hatar det, endå är jag så jävla trött, orkar inte göra ngt men vill festa. Det blir väl krogen endå tror jag, alltid lite kul endå om man träffar någon. Men vem fan orkar supa sig full på krogen, eller, vem har råd med det? inte jag iaf! Vill ju förfesta någonstans & sen krogen isf. Helst privat fest men alla är ju så jävla tråkiga så det är ju ingen fest.


Kanske blir att duscha sen ladda ner en film & äta pizza & godis i sängen. Aa helt klart, jag har bestämt mej. Jag blir hemma.




Your love is just a lie,
It's nothing but a lie,
You're nothing but a lie.


Puss&kram på din banan

måndag 19 maj 2008

Måndag

Hallå. Måndag och jag går från 8.30 - 16.40 kan det blir värre tänkte jag igår? men faktiskt har dagen varit rolig. Hade inviduellt val på Folkunga, förskte måla ett rum, gick väl "bra" haha. Sen GICK Jennifer och jag till skolan, haha fast vi råkade visst gå förbi hemköp för att köpta "nyttig" frukos ;) Hade Projet och företagande, helt klar i den kursen nu! Bra jobbat tjejer, var det MVG eller?! Lunch, smakade aa..? Svenska, samhälls kunsakp, redovisade och det gick också bra. Hade Engelska B på eftermiddagen och jag var helt död så lyssnade på musik hela lektionen, dåligt av mej jaja.

Åkte hem, åt mat. Åkte till pappa för att hämta kläder, men här fastande man visst vid datorn med glass & bra musik, skön dag <3

Imorgon ska jag träna med Jennifer och övningsköra på kvällen och på onsdag ska jag träna igen kanske övningsköra då med? sånt som märks, min kära far jobbar ju lite för mycket så han har ingen tid över va.

jaja, men nu ska jag väl åka hem till min köra morigen innan hon undrar vart jag tog vägen.
Puss&kram

söndag 18 maj 2008

Anledning

Asså, allt jag skriver nu är bara så som jag känner. Jag säger det inte för att vara elak, vill bara få det ur mej.


Du betyder massor för mej, massor! Det vet du, du har hjälp mej komma vidare massor den senaste tiden och det ska du ha tusen tack för. Men alla dom gångerna jag stått vid din sida då? Och alla gånger jag lagt ner min själ i att försöka göra dej glad igen? Försvarat dej? Det känns bara bortkastat. En vän vill väl att den andra ska ha det så bra den bara kan? så tänker jag iaf? Varför inte unna sin kompis att göra dom sakerna som faktiskt gör henne glad? Inte bara tänka på sig själv och ifrågasätta allt hon gör? Kanske hitta på något själv istälelt för att ge henne skulkännslor? Man kan väl inte avgöra hur pass bra kompis man är med någon beroeende på hur ofta man är med den? eller? det kanske är jag som tänker helt fel? men som sagt, det är bara mina tankar. Förlåt om jag sårat dej, det var aldrig meningen.


Och angåeende det andra; Håll mej hårt eller släpp mej helt. Jag mår bra med dej, det vill jag att du ska veta.


Och ja, angåeende det allra sista, Du är så död i mina ögon, du är så långt borta ur min värld som man bara kan komma. Jag vill inte att du ska höra av dej mer till mej, aldrig någonsin, och jag skiter fan i vad du gör. Vem du ligger med eller strular med, för vet du? Jag tycker bara synd om dom, när dom inser vilket jävla svin dom har att göra med, och jag lovar dej, det tar inte lång tid.


Nu mår jag förjävligt

Puss&godnatt.
Ni kan mitt mobil nr om det är ngt.

Söndag

Jaha, då var ännu en vecka slut. Och en ny imorgon, jobbigt. Men man får tänka posetivt, en vecka närmare sommarlovet!

Sjuk är jag med, usch, min hals värker och huvudet lika så.

Nu i eftermiddag kommer morfram på besök så dte blir god mat och efterrätt.

Annars så har helgen varit bra, inte varit hemma så mycket men det gör absolut inte mej något, haha. Nae men det har varit trevligt, lugna puckar.

Puss&kram