onsdag 18 november 2009

www.elinyhlen.blogg.se

JAG HÄNVISAR NU TILL MIN NYA BLOGG

www.elinyhlen.blogg.se

Observera att det bara är ett N!




Puss&kram
tack för min tid här :')

I can feel your heart beating.

Heej, kom hem från Martin imorse, gick & la mig & vaknade vid 10.00. Gick upp direkt & satte mig & lagade min Peak tröja jag köpte när Martin & jag var i Jönköping, men som gick sönder direkt, så har använt den en gång. Men nu är den hel så jag ska nog ha på mig den idag.

Igår kom jag till Martin, han hade gjort det jätte fint (som vanligt) städat & tänt ljus, sen hade han köpt cola & munkar som vi åt. Sen bjöd han på en helkropps massage, myyys. & efter det vart det massor mer mys hehe. Iaf! Vi kollade på tv & sen skulle vi sova, men det gick inte, vi kunde inte hålla våra stora munnar tysta utan låg & as garva & snackade massor kul. Till sist så kommer jag på att jag är hungrig, typ kl halv 23.30. Men Martin går upp & ger mig biffar & sås & potatis, svin gott var det. Själv åt han hava sin mammas kebab m bröd haha. Till efterrätt vart det vaniljbulle, fyfan va goda dom var, helt färska, så det satt vi & hetsåt ett tag med. Typ vid 00.00 -00.30 kunde vi äntligen somna!

Inte som alla andra haha...


Idag ska jag plugga, ska sätta igång alldeles strax faktiskt, först ska jag bara maila arbetsförmedlingen & försöka göra en header.
Japp ni hörde! jag ska byta till blogg.se, tragiskt men sant. Tycker blogg.se är mycket bättre men vill egentligen inte lämna hela den här bloggen, allt jag skrivit, det är typ ett bra tag..aja, den står nog kvar även om jag skaffar ny!

tisdag 17 november 2009

You should've took the time to read the signs and see what it meant

Hej, gick upp halv 9 idag. Amanda kom till mig vid 9.00 som vi bestämt. Vi åkte till apoteket & Hemköp först sen till badet & simmade i 45 minuter, riktigt jobbigt faktiskt, efter det gick vi & bubblade & bastade & snackade massor blaja, riktigt trevligt.


När jag kom hem, ca 11.30, så gick jag & la mig i sängen, råkade såklart somna men vaknade av att Martin skrev på msn, han hade vart hemma idag pga olika anledningar, stackars katten, men det blir nog bra ska du se. Älskar dig..

Jaja, nu sitter jag här & kollar upp om Bella, Danne, jag & Martin ska till Ullared nästa helg, hoppas på det. Skulle egentligen åkt med Natta & c.o men det var på en vardag så Martin kunde inte pga jobbet & jag hade inte hunnit få min lön då så det blir svårt att shoppa utan money.

Ska snart åka till Martin, väntar bara på att pappa ska komma hem, han är & hämtar ut tapet kartor som ja ska kolla lite i innan jag åker till min kisse.

Jag kom f.ö på en jätte smart sak, eller kul iaf! När Malin kommer hem från Norge på fredag har vi sagt att vi ska ses alla brudar & luncha med henne, men Amanda & jag kom även på att vi kunde gå till Ljungsbro badet vid 18.00 typ & bubbla & basta & ha det mys, sen drar vi & käkar typ pizza eller lagar middag hos nån! Vore inte det hur trevligt hos helst??

Fint & mysigt i vårat lilla bad...

aha, kände att det var allt jag hade att säga.
pusshej

måndag 16 november 2009



I crossed all the lines, and I broke all the rules.
But baby I broke them all for you.

söndag 15 november 2009

Prutt

Hallå

I fredags så åkte jag till Martin & sen vidare till Henke där Martin, Kim, Jonas & Oscar var, det var ganska dött så vi gick vidare till Max & Elin, då kom även Danne & Bella, det var helt okej fast alla satt bara & var riktigt sega & trötta. Så Martin & jag gick hem & hade en mys kväll ist.

På lördagen vakande vi kl 11.00 ungefär & åkte nästan direkt hem till mig, Elias hade gjort chokladpudding han ville äta med oss men vi bestämde oss för att äta pizza ist så vi var mätta på matchen.

Kl 15.00 ungefär åkte vi tre in till cloetta center & mötte upp pappa, Mia & Adam, sen gick vi & kollade på matchen LHC - Luleå, LHC vann såklart med 8-2! Efter det så åkte Elias, jag, Adam & Martin hem medan pappa & Mia köpte Kina mat som vi alla åt när de kom hem, jävligt gott faktiskt.



Efter det gick Martin & jag upp till mig, vi såg en skräckfilm, wrong house on the left, som var sådär (jag vågade se hela haha). Den var mest sorglig! & Sen såg vi en komedi I Love Ya Man den var faktiskt ganska bra, vi garvade en hel del. Vart sura godis bilar tills tungan sved & nya marabou white strawberries, som förövrigt smakar sådär. Sen vart vi trötta & somnade

Idag har vart världens segaste dag, vi har bara sett en till skräckfilm & sen har vi typ bara degat & ätit mat med pappa & dom.

Fick även reda på att pappa & Mia, jag & Adam ska byta rum, om jag vill förstås. Känner mig osäker faktiskt, visst att mitt rum är sugit litet men gillar det endå, det är mysigt & fint, plus att jag bott i det rummet sen vi flyttade in i huset, det är typ 16 år, så ni kanske förstår mitt tvivel. Jag skulle f.ö tagit pappas & Mias rum & Adam mitt & pappa Adams. Deras rum är jäkligt stort, typ näst största rummet i huset så det vore skönt, plus att jag får göra om hela mitt rum IGEN! Inte för det behövs men men hihi, tror det blir så, fast kommer bli svårt att sova i början. Martin tog f.ö med tapet kartor hem i fredags & har hittat en fin tapet där i, så den blir det nog om jag ska byta rum.

En av de 3 jag hittat

Nu har jag skjutsat hem Martin snäll som jag är, fast stannar här över natten, så ska färga hans hår nu sen ska vi äta & sova.

Imorgon ska jag plugga MASSOR & sen fundera på det här med rummet, om jag vill byta rum ska jag nog börja "packa" lite.

Massor text & inga bilder, men det kommer.
Puss