lördag 30 augusti 2008

Så vi möts igen

Hallå,

Igår då, jaru, hände allt för mycket o lite till. Ångrar massor sjukt mycket. Men gjort är gjort! Vafan ska jag göra lixom.

Va på Ljungsbro marknad med Emelie en stund, träffa typ halva sverige, men det är så dte ska va, åkte hem, hade lite damp, fick ett telesamtal & träffa sedan två töntar, gick till Emelie o förfesta lite, sen skulle vi med en buss som vi missa så gick till pizzan med Jacke o söp lite. Sen hände det lite men det är ju en annan historia, tog nästa buss in till stan. Nykter som man var.

Träffa några av Emelies kompisar och Malin J, gick till platens och plaza, söp till det ordentligt.

Åkte med tåget till mjölby vid ett eller nått o sov där, men åkte hem tidigt idag.

Väl hemma skulle pappa och Mia till stan, så följde med dom, åt Mc Donalds och hanlade taperter till mitt rum och målar färg till hallen. Vi ska då göra om lite här hemma :)

Ikväll blir det väll krogen antar jag, Alex, Emelie, och Hanna ska ha creeds för att dom inte är jävla torrbollar som sitter hemma utan hakar ikväll! Man lever bara en gång så se till att lev det väl.

Sjukt opepp o sur o ledsen annars men att det går över med lite alkohol ;)

Pussdå

torsdag 28 augusti 2008

Nöjd

Halloj, ett tag sen sist då så kör på som vanligt.


Tisdags skulle jag varit med Tamara, men det vart inget eftersom jag var tvungen att hämta min skinjacka som Martin och dom fått hem igen. Kom till en sjuk liten krake, skulle åkt hem o gått till skolan dagen efter men stannde visst över natten, mycket mysigt!

Onsdag vaknade man hos Martin, blev kvar där tills 17.00, tog min skinjacka ;) och gick till tåget. Gött mos, väl hemma så åt jag bara o städade och lite. Gick och la mej tiidigt, typ klockan 22.00 eller nått eftersom jag mådde sådär.

Torsdagen vart det att vara hemma, mådde skit när jag vaknde, trodde jag skulle spy och svimma, men tog en macka och åt så blev det lite bättre, känner att huvudvärken börjar smyga sig på nu så börjar antagligen bli riktigt sjuk, men det struntar jag i för i helgen ä det PARTY. Idag åkte jag iaf till IKEA och handla lite, blev: 1 BH, 4 par troser, En tröja, Ett par jeans, och en nesseser. Pappa ringde förövrigt och väckte mej imorse och sa att han förstört min dator, kul. Så får tillbaka den om 2-4 veckor, eftersom pappa tydligen vägra att köpa ny nu, jävligt förbannad är jag.

Imorgon är det fredag, skolfoto och prova student mössorna, redan, sjukt pepp på det! På em blir det Ljungsbro marknad med Emelie, sen krogen med typ MASSOR folk, får se om jag ska till Martin på kvällen! Det blir det en dag iaf, fast han jobbar :) Jag ska inte vara nykter en sekund imorgon, hihi partyyyy!

Lördag
vet jag inte riktigt då beroeende på vart kvällen imorgon tar vägen, men ev lite mer ljungsbro markand och krogen, ev privat fest? bara höra av er ;) jag är på det mesta!

Söndag blir väll bakis-dag, film o mys? Sedan väntar en härlig skolvecka återigen.

Vi säger puss & skål på det! hoppas på en härlig helg!

måndag 25 augusti 2008

Det börjar hetta till

ahopp, inte en aning om när jag skrev sist :) Länge sen var det iaf, tror det var onsdags då vi hade friluftsdag, aja what ever :)

Torsdagen
var jag iaf med Martin, minns inte vad vi gjorde haha men det är braa.

Fredagen vart det Nollning, sjukt kul, åkte in till Stan o mötte dom vid cloetta centera vid 18.00! Det var ett jäkla liv på dom, hade först dragkamp över stångån och naturligtvis åkte alla i det förlorande laget i vattnet, men det andra laget kom inte undan, de blev i puttade av oss 3or med, drygt haha men men. sen körde vi banan leken då dom skulle äta upp en banan som satt mellan benen på den i deras lag utan att använda händerna, kul att se killarna när tjejerna höll på att äta banan mellan deras ben, dom hade nog andra tankar i huvudet dom ;) Sen vart det grädde-kek och kolsås leken, då vi delade dom i två lag och hälften fick ha grädde, kola sås och kek på diverse intima ställen, även detta skulle ätas upp utan händer av den i ens lag! Uppskattat från killarnas håll hörde jag rykten om! Det vart en del öl för dom små ettorna så de flesta var väll onyktra och såg ut o ha kul, det hade även jag. Min kväll slutade lite lulig i Martins säng!

Lördag skulle bara spenderas med gullet, sjuk var han så vi var bara hemma och tog det lungt, tycker så synd om honom, så försökte att ta hand om honom lite så han ska bli frisker, sov enhel del, filmer o mc donalds o så vart det väll mest, mysigt :)

Va kvar i Mjölby hela söndagen, Martin var inte ett dugg bättre snarare sämre :/ åkte hem med sista tåget, hittade inte min jacka när jag skulle gå, letade som fan men det kom fram att tydligen hade Carros kompis råkat ta min skinjacka ist för hennes, så inte haft någon jacka sen i söndags (tur att det vart fint väder iaf) men fick låna en tröja av Martin så jag klarade mej hem iaf! Fick typ stressa som fan till tåget o rädd var jag för det var så mörkt med, Känndes jobbigt att lämna sjukligen med :/

Måndag vart det skola, fyfan vad tråkigt, men endå rätt slappa lektioner så. Åkte upp till stan en sväng med Mikkis, Ebba, Pauline och Jennifer, jag shoppad lite grejor från The Body Shop och sen hår färg och mitt goda balsam. Hade inte så mycket tid, efter det åkte vi tillbaka till skolan o hämtade våra saker, sen skulle vi hem, fick skjus till rececentrum av Jennifer pojkvänn Mikael, första gången jag träffade honom, men han verkade trevlig o snäll. Sa hej då till dom och åkte sedan hem på kalas för Mattias (min låssas pappa) som fyller 36 år, blev att städa o fixa lite med maten innan gästerna kom, sen kom dom, o vi åt, varmrätt och dessert, mums. Sen åkte dom hem och nu sitter jag här.

Skola imorgon, ska även träffa Tamara så det ska bli najs, på Onsdag ska jag shoppa jeans med Jennifer också :D

Puss gullegrisar