onsdag 11 mars 2009

Den 11 mars 1990

Aha ni, då har man gått & fyllt 19 år, 19 hela år sen jag föddes. Satan vad tiden går fort, det är ju nästan sorgligt! Men man hinner ju med mycket & det ska man vara tacksam över, alla fina minnen man har! från barndommen bara, hur mycket saknar men inte den? det är ju så man får tårar i ögonen...

men ni, min dag då? helt okej! Mamma, Mattias & Elias väckte mej kl 06.00 imorse & sjöng, fick en kofta & pengar & en navelpercing då. Jag somnade om & gick upp vid 07.00, drog till jobbet & där hade Illerts gjort tårta som vi åt på eftermiddagen, så gulligt att tänka på lilla mej. Lite stressigt på jobbet men kul, hade över 200 lunch, så lite fart på det vart det! drog mej hem & var hemma till 18.00 typ, då kom Anna & Erik för att fira mej! Fick present kort på HM 500 kr! Fick även mer av mor min!
När någon fyller år i våran familj får den välja mat, och iår valde jag tacco & marängsvich haha, 8 åringen inom mej lever ut sina drömmar, nejvars! men hur gott är det inte då!? herregud! kalla det barnmat men mums säger jag bara!

Imorgon ska jag till pappa & då blir det mer kalas, i helgen ska jag bli firad av min snygging (antar jag får se hur helgen blir planerad) & kanske eventuellt krogen om någon av mina små vänner skulle vilja följa med mej!? ingen som har frågat men det märks...

Vill tacka alla för kort & sms & ni som ringt!
Alla över lag som brytt sig & gjort denna dag speciell!

Nu blir det sängen så jag kommer upp imorgon!
puss

söndag 8 mars 2009

From the top of the pole I watch her go down

Ah ni, var väll ett tag sen som jag skrev, har inget bra att skylla på så jag hoppar den biten haha, you can put the blame on me. Men ah, i fredags vart det fest hos Max, skit kul faktiskt! Linnea & Gabba kom & det är alltid lika kul med dom, först var det lite segt men som sagt efter lite dricka vart allt genast mycket kul! Vi dansade & sjöng, skrattade & ja, hade riktigt jäkla kul! Dom drog hem vid 00.00 ungefär & Martin & jag vandrade hemåt runt 02.00. Lyckad kväll med mycket trevligt folk & mycket dans.

Igår var jag bara hemma med Martin, segade hela dagen, Oscar kom runt två och så åkte vi tre till Mc Donalds. Oscar bjöd på glass, det var gott haha & snällt framförallt! Sen åkte vi hem till Martin igen, han jobbade i vardagsrummet så Oscar & jag kollade en film undertiden. Sen skulle Oscar till sin syster & dricka öl så då var Martin och jag bara hemma, på kvällen kom Jonas & vi kollade på film & åt Mc Donalds igen haha fast åt bara en liten pommes med 4 chiken mc nuggets! lite ångest idag men men haha. Man är ju inte värre än vissa (nämner inga namn) som lyckats klämma i sig Mc Donalds 4 gånger på två dagar! Men men, film vare ja, sen gick Doris, så då slappa vi bara lite sen somnade vi runt 01.00.

Idag hade Martin & jag 7 månader, så vi myste bara i sängen hela morgonen ttills han var tvungen att gå upp & jobba med vardagsrummet & jag skulle åka hem. Åt nyss lite mat, ska hem till mamma sen, & ikväll blir det nog träffa Emelie!

Vart lite med henne i veckan (alltså Emelie), jobbat, tränat & var även på Steves med Jennifer & Mikaela. Det var mysigt att träffa mina brudar igen, blir ju allt för sällan nu för tiden!