tisdag 29 april 2008

Underbart

Idag har jag varit i skolan, efter det så åkte Jennifer och jag och tränade, höll väll på ca 30 min, men hade inte mer tid. Sen körde jag på körskolan, gick bra, började med att backa runt hörn, det var inte så svårt. jennifer följade med hem, blev mat & lite snack, hon lånade en tröja och ska eventuellt låna en resväska. Hon ska ju bort, nästan så man blir lite orolig, haha :)


Nu ska jag övningsköra igen (Hej mitt liv består av att köra bil), sen ska jag nog hitta på något.


Underbaraste vädret <3


Puss&kram

måndag 28 april 2008

Only got the summer time on my mind

Hej hej, länge sen sisst, jo tack jag vet. Dagen har varit bra,skolan, sen åt vi pizza, eller jag kollade på när Emelie & Robin åt, vi gick till Cloetta med och köpte godis. Ska ut och övningsköra snart, men vet igentligen inte om jag orkar, seg, mår illa & känner mej hängig. Imorgon ska jag övningsköra på Ingela´s känner mej inget motiverad alls. Igår därimot, när jag fick provköra en ner-cabad Merca, 2 sittsig, då ville jag inget annat än övningsköra och plugga på körkortet. Den ska bli min, jag LOVAR. Ser fram emot att få glida till Stockholm med Jennifer i den.


På senaste har jag bara pluggat och pluggat & ja, pluggat. Lite vänner och lite fest med, skolan. Skönt att slippa tänka på skolan hela tiden. Sommarlov om lite mer än en månad, känns bra. Ser fram emot Stockholm med Jennifer och utomlands i höst med pappa, kanske ska åka iväg med mamma & Elias på nått med, dock inte utomlands.


Förövrigt har jag fått jobb i sommar som alla redan vet, känns bra. Var där och pratade med arbetsledaren om arbetstider och om vad jhag ska göra osv. Ska stå i receptionen mestadels, sälja glass osv även cecka in folk, så det blir nog bra.


Börjar känna mej riktigt hängig nu, but hey Theres no reason to cry. Ska dra mej och vänta på att Jennifer ska ringa, sen ska jag ut och köra bil.

Puss&kram