torsdag 29 maj 2008

Jävla Torsdag

Ahopp, då var det torsdag igen då, segt. Så jävla trött på att flytta fram och tillbaka, flyttar fan snart hem till en av er. Helt sjukt jävla iriterande, jag hatar torsdagar, hela dagen är förstörd, bara av att veta att det är torsdag och dagt att flytta igen.

Ska till mamma idag då även köra bil på Ingela´s, jag är fortfarande sjuk så får se hur det går, men det löser sig väll. Vill vara frisk tills imorgon <3

aarå, eftersom jag är sjuk har det inte hänt ett skit så har inget mer att säga så att

Puss&kram då

tisdag 27 maj 2008

Tisdag

Jag är sjuk, och förbannad, och glad.

Dagen började men skolan, gick hem för mådde bajs. Blev helt plötsligt på skit bra humör, tänkte på allt i helgen, middag med tjejerna och rix fm och hur jävla kul vi ska ha! Festa med er var fan allt för länge sen <3 Längtar som fan.

Men blev sur/ledsen sen, vet inte varför. Eller jo tänkte väl för mycket på allt som vanligt, jävligt onödigt. Vill bara be om ursäkt om nån uppfattar mej som sur eller arg för det är jag inte, inte på er iaf.


Nu sitter jag och lyssnar på East fm och väntar på nått. Haha (A)


Puss&kram

måndag 26 maj 2008

Måndag

Aha, nästan hela måndag har gått. Riktigt jobbig dag, tuffast på länge. Inte orkat med nått eller någon, bara vart så jävla sjukt nere så det inte finns. Ringde Jennifer, blev väl bättre en stund men när vi lagt på var allt som vanligt igen. Orkar inte sitta hemma helt jävla ensam och bara glo hela tiden, måste hålla mej sysselsatt hela tiden för att inte tänka på all skit, kommer säkert få magsår för jag stressar så mycket.


Palla klaga, låter ju typ deprmerad, men det är bara för stunden. Det går över. Iaf, sämsta måndagen på länge.



Puss på det

söndag 25 maj 2008

Helgen + some shit

Nu finns det bara en jag litar på fullt ut, en som jag kan berätta allt för. Du är just nu den enda som skulle kunna få mej att bryta ihop helt och ge upp, men det vet jag att du aldrig skulle göra, därför vågar jag lita på dej.Därför vet jag att allt komemr bli bra igen.
Har bara en ring nu, du vet vem du är


Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore
Life's too short to make trouble out of small things
It is better this way, I'm sort of laid back today
Close my ears when words come flying out, I've heard them all before.


Aha, nog men skit snacket. Fredag då, inte fan blev det någon hemma kväll inte. Nae du, Malin N drog med mej på krogen, först tog vi ett par öl på 55an, sen vidare till Plaza, forsatte med drickat där, full vat man med. Haha, rolig kväll med dans och prat. Inte lika roligt var ju att min mobil blev snodd och att jag gjorde bort mej men det är som det är, man lever bara en gång.

lördag, vaknade bakis som få. Började undra vart min mobiltelefon var men kom på att den hade blivit snodd, polisanmälde den och fixade lite. Pappa åkte till Telia och fixade ett nytt sim-kort så det går att ringa mej nu, dock får jag ha min gammla mobil, skit ful haha men men. Åkte till Mjölby på kvällen, skapligt trött var jag men jag hade kul endå, Blev film och snack.

Söndag då, vaknade, sliten som få. Åkte hem och satte mej vid datorn med en macka och oboy. Får reda på att jag glömt mitt smink i Mjölby, vilket gör mej inte så glad. Hur fan lyckas man igentligen? Men men ska dit och hämta det iaf, sen hem och duscha och bara ta det VÄLDIGT lungt.

Hörde att Sverige kom sämst till med Charlotte Perelli, men vad förväntar man sig lixom. Även "Kanaldagen" idag, karuseller och sånt där nere i Berg, det såg ju nästan trevligt ut när man åkte förbi. Förövrigt måste jag plugga på mitt körtkort nu, får panik på mej själv, börjar förfan bli bättre på att köra bilen än teorin, och det är inte likt mej. Men men, ska ta mej en snabb duscha och byta kläder sen vidare.

Puss&kram