tisdag 18 november 2008

Mer sol, mindre regn, ja tack.

Hallåå mina vännur, länge sen sista som vanligt, ja ni vet hur det kan vara.
Gjort en del på sisstonde då!

Förra helgen (tror jag) var Martin hemma hos mej , vi gjorde glass och åt mat och kollade film och badade bubbel bad med tända ljus, så mysigt så. Sen sov vi tillsammans och höll om varandra hela natten, guud så mysigt.

Sen var vi på fest hos Soccing, Martin vart as full och spydde hela natten och deckade på toan.

I veckan har jag pluggat röven av mej, sista religons provet gjort! Projektet ska bli klart! Svenska prov! Nationella i svenska B, Skriftligt och muntligt, Nationella i Eng B muntligt, Så det har vart en del.

Den här helgen vart jag hemma med Älskling i fredags, vi slappade bara, kollade film och myste, älsling är bäst!

På lördagen vart det fest hemma hos Stacken för han fyllt 18 år. Skulle träffa Mikaela på rece men jag var tidig så följde med mamma på för fest hahaha. Drack nått glas vin sen gick jag ner till rece och tog tåget till mjölby, där vi mötte Oscar, Martin och Johan, sen fick vi skjuts till Stacken. Där vart det livat framåt kvällen, folk som bråka, grät, skratta, Dansa, Spydde, pökade, ah ni det var villt. Om jag ska vara ärlig så tillbringade jag min kväll mest med att ligga utomhus o kräkas, dels för jag druckit så mkt, men tror jag åt ngn dåligt på dagen med, eftersom jag kräktes hela dagen efter festen, och så mkt drack jag inte! Tack till älskling som som vanligt är bäst och tog hand om mej! Och kul för Mikkis mitt hjärta o Hynden som fick till det tycker ja ;)

Söndag vart det att slappa med Martin, mådde så jäkla dåligt! Åkte med sista tåget hem och missar sista bussen hem PGA tåget, JAG HATAR ÖGÖTATRAFIKEN! tog 520 som går till fornåsa korsset, där ifrån skulle jag få gå hem, 5km hem typ kl 00.00. Men busschaffören var snäll och släppte av mej vid blåsvädret så inte lika låpngt att gå hem men fortfarande en bit! Mådde illa som bara fan, gick och tyckte as synd om mej själv och trodde jag skulle spy hela tiden, haha tönt.

Vaknade måndag, åkte in och gjorde prov, slutade 4, övningskörde med pappa, kollade på en platt tv ;) Så det blir nog braaa!!

Idag tisdag, studiedag, gjorde jag halkan och jag var bäst! Woho. Så att ta er därbak för snart kommer mitt körkort kan jag lova er ;) Blir att dra in till stan och träffa Mikkis och Jennifer och kolla runt lite, sen dra till Mjölby med Mikkis ;) Hon till Johan och jag till Martin, jag ska sovca kvar där med mysisen. Martin och jag kanske ska träffa dom där två ålarna i helgen, blir att käka lite, snacka o bara ha funny. Nån dag kanske Martin och jag ska till mej, hemma själv hela helgen, så dte blir mys ;)

Ledig imorgon, så blir att slappa med Martin, sen hem o tvätta med mamma, sen plugga körkortet. INTE LÅNGT KVAR ALLS TILL SKRIVING OCH UPPKÖRNING!



Aja, nu har jag babblat på rätt bra här,
ska dra och duscha,
hadet bra
puss