torsdag 16 april 2009

I huvudet vinner jag alltid!

Alltså, jag står precis på kanten, med att antingen lyckas med nått jävligt bra! eller bara misslyckas. Allt handlar om min vilja! Min inställning! jag vet att jag kan om jag vill & bara försöker! Men jag gör ju allt för sällan det!

Jag vill börja träna ordentligt, gå ner lite i vikt, blir lite mer fitt, fixa håret, köpa kläder! Ni vet piffa upp er själva! känner mej så jävla hängig och ful hela tiden! Amen små saker för ens yttre som får ens inre att må riktigt bra! Det är viktigt för mej!

Alltså, kanske ska kolla på en lägenhet som Jennifer vet! Flytta med henne över sommaren, finns det bättre? knappast! Den bruden tar er alla i allt, hon är bäst! Mitt lyckopiller. Märks tydligt hur trist det blir utan en vecka med henne.

Börjat ta tag i små saker, & som sagt, även om det är små saker så får det mej att må så jävla bra! Tyngden & oron man ständigt bär på bara släpper, lite i taget men vafan, man får se till helheten! var i skolan idag, skrek lite på rektorn, så nu är betygen fixade haha! (för att göra en lång historia kort). Prata med lite lärare, lånade en bok jag ska läsa sen skriva prov på, sen är svenska B fixad! SUPER BRA! Sköter mej faktiskt jävligt bra på jobbet med, får jätte mycket beröm och det gör mej starkare och självsäkrare, dom är helt underbara min arbetskamrater! Idag fick jag sluta kl 14.00 & imorgon slutar jag 12.00!

& sist,
men inte minst!
nått som får än orka,
det är solen!















So long fuckers