torsdag 27 november 2008

.

Tja, tänkte dra några rader om det senaste då!

Haha öh ja ni, minns fan inte alls mycket!
Fredag förra helgen vart det att slappa hemma hos älskling!

Lördag var Martin och jag och åt middag hemma hos Johan syster med han och Mikkis! Det var trevligt, sen vart det promenad med Johans systers hund och sen kolla film med godis och sånt. Åkte hem runt nio, fixade lite käk sen vart det bada sen film och sängen.

Vaknade söndag, trötta, slappade mest, fixade oss i ordning lite smått, städade på mitt rum, sen drog vi till Hemköp och handlade korvbröd och chips bland annat ;) Det vart bullens varmkorv med bröd och sen pommes, as gott faktiskt :D Mysigt vart det med med tända ljus fast det var skit mat, men vad gör det? det var ju gott! Sen på kvällen åkte Martin hem, det var tråkigt :(

Måndag vart världens plugg dag, började kl 08.00 och gick till 17.00! Pluggade körkort när jag kom hem. Ja finns väll inte så mycket mer att säga om den, tråkigt dag!


Tisdag
var en rätt bra dag! Började en ny kurs i skolan (Gastronomi), rätt kul, vi fick x antal råvaror och diverse saker och skulle sedan hitta på en förätt, varmrätt och dessert! Väldigt svårt, men kom till sist på allt! Det blev rätt bra, läraren smakade allt och sa sin åsikt, och det lät bra! så rätt nöjd! Sen vart det Ingelas och plugga körkortet! bara plugga som en tok tills teorin nu då! På kvällen kom min älskling till mej och sov över, mys pys.


Onsdag
var man ledig, så blev att ligga i sängen o mysa hela dagen med gullet, sen vart det att åka in till stan och plugga körkortet (som vanligt) och vart klar med allt för skrivningen då! Vart lite Mc Donalds med Bella som belöning :) sen åkte jag hem och slappade järnet.

Torsdag, idag. Skulle jag gått till mamma, men hon låg med magsjuka så vi ska dit imorgon ist! Vart Stan med Emelie, kollade kläder och så, trevligt! allt för länge sen! Sen vart det körskolan med Bella och plugga! Sen kom pappa och hämtade mej där, så åkte vi och handlade sen hem :) nu ska jag äta pannkakor och glass, najs! Sen blir det nog slappa. Sov morgon imorgon <3


Pusss