torsdag 17 juli 2008














Jag ser ner på alla som ser ner på dig

onsdag 16 juli 2008

Onsdag, humöret upp & ner

God kväll, ännu en dag har passerat, ska vi se vad som hänt idag då!

Började med frukost sisådär 06.00 på morgonen, innan man skulle till jobbet. Det blev flingor med jordgubbar och några russin.











åkte till jobbet och jobbade till kl 12.00. Åkte vidare hem till min mamma som lagat mat tills jag kom hem, en liten "avskeds lunch" med henne eftersom Elias och jag åker till pappa en dag tidigare för hon ska resa iväg.


Åkte hem till pappa och Emelie kom en sväng på besök, men hon åkte hem sen för att äta, efter det har det jag bara suttit vid datorn (fy Elin) men ska jobba imorgon med så måste ta det lite lungt (A). Tänkt alldeles för mycket med, jätte dåligt gjort av mej, usch usch. Men ibland faller man tillbaka fast man kämpar så hårt man bara kan. Jag är förmodligen vältidigt påfrestande och jobbig men jag gör så gott jag kan, varje dag är en kamp, men jag tar det som det kommer.

Eftersom jag suttit här helt ensam och nojjat så blev jag jätte glad när min bror kom hem (vi har börjar komma jätte bra överens på sisstonde, så det känns jätte bra) Men han skulle ju inte stanna många minuter hemma och då blev jag jätte ledsen och arg över det eftersom dom bara gick, och då tänkte jag " tack för den, alla gånger man ställt upp på dej". Men så ringer lillen bara nån minut senare och säger att vi kan röka vatten pipa ihopp när han kommer hem, så jävla snäll att han bryr sig, han räddade fasktiskt resten av min kväll, så tack <3

Därför ska jag ut och gå en liten promenad på Ljungsbro (haha) och sen köpa godis eller något dylikt på hemköp med Emelie!

ha det bra gull ungar,
Ni vet vilka som betyder!
PUSSS!

Keep strong

Det är inte så jävla lätt alla gånger,
men jag försöker i alla fall.


When the stars shine upon me
And the night feels so lonely,
Then I only picture your face
And remember the days, nights
And how I spent them with you.

måndag 14 juli 2008

Can't figure out how you stole my heart

Hopp, är det det man går runt och lever för? Går man runt och hoppas och tror att en dag blir allt bra? om man bara väntar lite? bara lider lite till? så kanske allt ändras och det var värt smärtan?


Eller ska man sluta tro på allt fint som finns? sluta tro att det nångång blir bra? sluta tro att folk kan förendras och bli bättre? ska jag sluta ge folk andra chanser och börja tro illa om dom?


Min enkla fråga är, är det värt att vänta på förändringen?
mitt svar blir, ja för jag tror på att folk kan förendras.


För jag vet så jätte jätte jätte mycket vad jag vill, verkligen, men då måste jag vänta.


Jag får inte tror helt fel nu, för jag spelar om mitt hjärta.


Ae förstår om ni inte fattade ett skit, det gjorde knappt jag heller, tog mej ca 45 minuter att få ur mej det här.

Måndag förmiddag

Hallå mina små vänner!
Vaknade tidigt idag, det blev att knapra i sig lite frukost som bestod av en macka med skinka och saltgurka på och ett glas apelsin-juice. Efter frukosten blev det att göra sig iordning sen ut och gå en lång promenad med hunden på kanalen, skönt. Mycket uppskattad från min kära vovve.

Fixade mina naglar igår och blev faktiskt ganska nöjd, med tanka på hur skakig jag är på handen plus att jag gjorde det själv!







Blekte mina tänder nyss med, eller påbörjade en tre veckors kur! Det är en kräm, ungefär som tandkräm, som man tar på tänderna morgon och kväll i tre veckors tid. Hoppas det ger resultat, så trött på mina tänder, vill ha vita!

Imorgon ska jag jobba, jobbar tills fredag och är ledig i helgen! Hör gärna va er så kan vi hitta på något kul, Magnus uggla och Håkan hellström (om jag inte minns fel) kommer till Berg och ska spela, vore kul att dra ihopp ett gäng och dra dit!

Efter jobbet imorgon ska jag träffa Jennifer darling (allt för länge sen, känns det iaf som) så ska vi planera våran efterlängtade STOCKHOLMSRESA!! Vi har planer på att vara borta minst en helg och under den tiden ska vi shoppa galet, gå på Grönan och på krogen ;) Riktigt sugna är vi så det ser vi fram emot!


Nej nu ska jag gå ut och sätta mej i solen och vänta på att Emelie ska komma hem från stan så vi kan hitta på något. ha det så braa, Pusspuss

söndag 13 juli 2008

Helgen

Fredag: Det vart att börja dagen med att jobba, skulle bara jobba till kl 12.00 men eftersom det regnade så jäkla mycket kunde jag inte åka hem (åkte moppe) så väntade tills det slutade, så runt 15.00 var jag hemma. Började göra iordning mej, åt pasta & kykling salad med mamma och drack lite innan jag åkte till Åtvidaberg med Malin för att fira Bella. Träffade massor treligt folk och hade svin kul. Åkte hem med sista bussen, oh ja, jag säger bara att det där jäkla källvattnet, deru, det är grejor. Somnade direkt hemma, men vaknade ganska snabbt av att det ringde, det var bauat som tyckte att jag skulle komma på efterfest sådär kl halv 4, man orkade ju inte det direkt.


Lördag: Vaknade man inte allt för pigg, Men det var vis eller krogen som gällde. Ringde Bella och visst var det Vis på G, gjorde iordning mej och stack hem till henne. Sen drog vi ner till Vis, åt på en skit mysig restaurang och drack lite, åkte ner till camingen och träffade Hanna m.fl, gick ett varv på campingen, träffade Calles vänner ;) haha. Och ja, det var väll kul med majoriteten var ju barnfamiljer lite synd dock. Åkte in till stan igen och gick och kollade runt lite men vi gav upp när vi tyckte det började bli kallt och insåg hur tråkigt det igentligen var, jag köpte en godisrem som jag åt på vägen hem, sjukt god, sur rabarber det ni haha! Meningen var väll att jag kulle sova hos Bella me kände att jag lika gärna kunde åka hem, vilket jag också gjorde, var riktigt trött och sliten. Somnade som en jävla stock, men vaknade även denna natt av dett samtal, tyvär var jag ju inte kvar i väservik men ja. Efter jag lagt på så kunde jag inte somna om, mådde sjukt illa, var nära på att kräkas minst 4 ggr, vet inte varför. hemsk jävla natt, låg vaken och tänkte och mådda bara mer och mer illa, somnade runt 5 imorse.


Söndag: Jadu, blev väckt av min snälla mamma kl: 10.00 som sa att det var frukost, tack för den lixom, när man äntligen somnat, aldrig får man sova! Haha men men, åkte hem till pappa med Elias och rökte vatten pipa, sjukt nice. Satt och snackade med honom ett tag, sen gick vi upp och spelade guitar hero. Nu sitter jag här och väntar på bättre tider, ska hoppa in i duschen snart, ikväll ska Emelie komma hit så ska vi röka vatten pipa med Elias, Aga & fenan (?) fråga mej inte, Elias polare. Men det blir nog nice, tror jag ska supa ikväll, endå ledig imorgon.


Vill skriva 1000 saker till, men jag låter bli,
puss