torsdag 22 januari 2009

Update

Hejsan,

Gud vad jag känner mej lugn och psykiskt utvilad, jag hade ett toppen jullov här hemma i Sverige! Skaffade mitt körkort som jag verkligen kämpat så hårt med precis innan jullovet, en perfekt start! På lovet var jag med min pojkvän bland annat, mina vänner, vi festade, shoppade, you name it! härligt!

Sen vart det att åka till Egypten i Januari, helt underbart att komma bort från allt grått och trist, all press och stress i skolan som är nu precis innan vi ska ut på våran allt för långa APU (alla dagar i veckan). Från -11 till +25 grader, oj oj oj, som jag har njutit! Sol och bad tog väl upp min mesta tid där nere, men vi var även på ett Casino och på Hard Rock Café, vi var också ute med en båt på snorkling hela dagen med mat och allt som hör till, jag såg en rocka och Nemo fiskar bland annat.







Ett minus är att jag varit sjuk, i snart två veckor. Det kom tre dagar innan vi skulle åka till Egypten och höll i sig hela veckan där nere (fast huvudverken och febern försvann efter två dagar) med ändå, det var en rejäl influensa jag åkte på!

Jag ligger fortfarande hemma med en rejäl rethosta, men som sagt, jag känner mej utvilad! Lite tråkigt bara att tänka på vad man går tillbaka till när man kunde legat i solen med ett glas ananas juice i handen och fötterna plaskande i poolen! Men det kommer bättre och varmare tider, även här i Sverige.

Både dit och hem resa var helt okej, inga förseningar eller väskor som aldrig kom fram! Lite trött och sliten var man allt när man landade på Arlanda halv tolv inatt. Pappa var snäll och hämtade och skjutsade hem oss.

Imorgon fyller fars gubben 51 år, jag har köpt en absolut vodka till honom, hoppas han blir glad! Det blir lite frukost på sängen för hans del, sen någon fika på eftermiddagen med present öppning. Jag köpte även ett armband åt Elias min lillebror och lite godis. Till mej själv vart det en relativt stor brun skin väska, en stor t-shirt att sova i (jag älskar dom!) sen ett armband också, och själva resan såklart, hela den var ju till mej själv!

Idag har jag bara packat upp min resväska, tvättat lite, duschat och fixat! Ringt runt lite till vännerna, Mikkis, Emelie, Jennifer, mamma. Imorgon ska jag förutom att fira pappa träffa Jennifer en stund och dra mej över till mor min. Kollade just på en film med Elias, sen vart det lite blogg skrivande, och nu ska jag hoppa tills sängs.

Ha det underbart!
Fler bilder finns, eller kommer snarast läggas upp på:
http://elinnyhlen.bilddagboken.se/p/main.html?
Puss&kram