lördag 6 september 2008

Winnerbäck

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då

onsdag 3 september 2008

Lite hat åt världen

Ah men hej, nu är jag sur och sjukt ledsen så tänkte dra ett par rader varför.

Hela den här jävla dagen har varit emot mej, enda sen jag vakna. Det var tungt att gå upp, det var tung att ta sig till skolan, det var jobbigt att vara hela dagen i skolan och anstränga sig till sitt maximala för att ställa upp för dom andra och inte missa mer än vad jag redan gjort i skolan. Och som gräden på moset har jag haft extrem jävla huvudverk hela dagen och varit snorig. Efter skolan var det inte slut, nej nej, då var det körskola. Efter den var det bara åka hem för att börja hålla på i rummet, när allt äntligen börjar ljusna upp och pappa säger att vi kan åka till IKEA för att handla tavlor till mitt rum, så hittar vi naturligvis inga, och klockan är för mycker för att leta någon annan stans för allt stänger, får åka hem tomhänt och jag hatar verkligen det! När vi kommer hem har jag ännu mer ont i huvudet o är sjukt iriterad, då har "den" som varit och handlat, bara handlat åt sig själv och SITT barn! Det är inte det att jag vill ha godiset, det är bara sån jävla dålig stil att hålla på sådär, men så är det i den här "familjen", ni vet, vi åker inte ens på semester ihop! Blir sjukt iriterad och en dag kommer min bägare också rinna över.

Men men, fuck off tills dess.

måndag 1 september 2008

Håkan Hellström - Kom igen Lena

.



Och du kan inte fånga Mig
och jag kan inte fånga Dig
för Jag vet att hela stan vill ha Dig




.

God morgon, skolan och målning idag!


















Jaha, sov sissodär inatt, inte vart det i mitt rum jag sov iaf (se bilden) Men men, idag ska vi måla allt vitt för tredje gången, sen får vi hem taperterna imorgon så blir förmodligen klart då! Elias (min bror) kanske ska få min 120 säng så jag kan få en dubbelsäng, sen vill jag sätta upp en platt tv på väggen och ha datorn kopplad till den, så jag kan ligga i sängen och se tv och va på datorn, kan blir sjukt najs.

Jag ska börja göra iordning mej snart och åka till skolan, går till fem idag så lite smått segt! Men det är som det är, får träffa Jennifer iaf o det var ett tag sen! Kanske blir att sola när man komemr hem från skolan? Låter bra så tror vi kör på det! och sen måla igen då som sagt.

Laga mat i restaurangen från tisdag till torsdag, kul!
Ska va med Martin på tisdag med och har körlektion på onsdag.
Ska även göra min ansvarsfull alkoholhanterings läxa nåndag, tror det blir idag den var enkelt så snabbt gjort.

Men men, nu ska jag duscha och fixa lite.
Pusspuss

söndag 31 augusti 2008

What I love most she had so much soul

Hallå snyggingar!

Fredag var som sagt hel grym förutom lite små saker men det kan man gott och väl leva med!

Lördag vart det ju att gå lite på stan då som sagt, efter vi kommit hem började det vankas för krogen, gjorde iordning mej och åkte sen in med Emelie till krogen, gick till Plaza och börja supa, träffade hennes kompis Sofie och Danne och två av Dannes killkompisar (jävligt heta, nooot haha eller vad säger du Emelie) Efter en stund kom Hanna k, Hanna G och Alex. Dom var redan fulla så jag hade lite att ta igen, gick rätt segt men det löste sig till sist kan jag lova ;) Gick till 55an och träffa Jerry och massor mer, kul kul. Sen gick Hannorna och jag till Plaza och dansa, och så dansa vi resten av kvällen. Tog sista tåget till Mjölby och så sov jag där, vaknade där med lyckligtvis haha ;)

Åkte hem vid 15.00 nån gång och började måla mitt rum, smart som man är så fick jag färg i hela håret o kläderna och armarna. Nu är vi klara och nu väntar jag på mat, revbensspjäll och färskt bröd!

Hörs då ses då, pusss