torsdag 19 mars 2009

Du gick från en helande hand till en näve salt

Aha, vaknade nyss, satte mej med Corren & frukost & njöt av att få se solen en dag till, Blir att ta vår jackan idag. Idag ska jag som sagt jobba kväll, ska väl bli sådär, träliga tider, men jobba med Hampus & Illerts & Victor kan ju bli spännande haha! Ska in till stan snart och träna, känner att jag bara vill springa & springa & springa och aldrig vända mej om och komma tillbaka, det är för mycket nu, önskar man kunde glömma & stänga av, för orkar inte ha det sådär, det gör för ont och se hur allt ramlar isär.


Du var min trygghet, min milhöga fästning

onsdag 18 mars 2009

Make your body work work

Jaha, i måndags jobbade jag, tisdags också, tränade båda dagarna efter jobbet, men träffade Jennifer i måndags em, vi tränade ihop sen åkte vi till IKEA och shoppade & käkade korv, som vanligt. Jag köpte ett par glas ögon & två par trosor sen en randig tröja från Sisters. Idag var jag ledig, så Martin kom hit & sov till idag, han åkte hem vid halv två typ, sen drog jag in till stan med Emelie, vi gick ett tag, jag köpte BH & trosor från hm, jätte söta i spetts. Sen köpte jag en necceser från Kicks och lite saker till födelsedagar. Sen träffade Emelie Jerry så då drog jag och tränade, imorgon ska jag träna med Viccan, sen jobba kväll. Ska bli kul att träffa Viccan men inte att jobba.
















poss

söndag 15 mars 2009

I must confess it hurts a little more then it should

Kom just hem från Hemköp, handlade mat igen, ikväll blir det hamburgare & pommes! Blir väll jag som lagar maten med.. pappa är på möte & Mia jobbar, & Adam & Elias kan ju inget så ja, det blir nog jag som sagt!

Lite om helgen då, hm, i fredags kom Martin hit & firade mej, jätte snällt! Fick rosor & ett fint kort, sen present kort på Kicks! så himla gulligt av honom! Vi var bara hemma men det var välbehövligt efter en veckans slit! Lördag lunch åkte han hem! Jag började fixa i ordning mej för maskerad hos Malin J! Vi skulle vara utklädda till punk eller "call on me låten" jag hade lite problem så vet inte vad jag vart? Men kom dit iaf, var jätte kul faktiskt, träffade gammalt folk som Malin själv & Tamara, Amanda & Viccan! Vi fick mat, det bjöds på Tacco eller Kyckling paj! Jag tog Tacco paj, riktigt gott! Sen lekte vi lite lekar & jag & mitt lag vann! (Viccan & Amanda) så vi fick kakor haha, skit gott! Sen vart det daimtårta till efterrätt, riktigt gott det med! Jag drack inget för jag skulle till Martin, åkte dit typ vid 22.00, när jag kom såg han & Doris på en film, som jag fick hoppa in i mitt i allt, den var inte så bra utifrån det jag såg haha! Doris gick hem & vi gick och la oss. Söndag låg vi bara i sängen & slappade järnet, eller i mellan åt i alla fall! haha! Blev Happy meal på det sen hem & handla då som sagt!

Ikväll ska jag laga mat & se på tv, på min nya tv jag fick i födelsedags present! Jag fick min älskade platt tv, skapligt glad vart man ju! Ah men det & sen hoppa in i duschen innan ja ska sova, sen upp och jobba imorgon...









Usch ja, men sånt är livet på en pinne!
Poss på er!