fredag 28 mars 2008

Ja igår, jag gjorde inte något speciellt, var hemma hela dagen, åt pankakor med mamma och gick till pappa vid två ungefär, väl där satt jag mest vid datorn (liv). Det mesta gick åt helvete igår med, hade massor planerat men allt sprack och bara blev skit! så min dag igår var inget vidare. Idag har jag massor planerat men vet inte hur det blir, hopaps det slutar bra, det är allt jag vill iallafall.


Låten beskriver väldigt bra om hur allt är nu..

I’m holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I’m hearing what you say
But I just can’t make you sound

You tell me that you need me
Then you go and cut me down

But wait...
You tell me that you’re sorry
Didn’t think I’d turn around and say..

That it’s too late to apologize, it’s too late
I said it’s too late to apologize, it’s too late


I’d take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat

(But that's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it’s turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I’m afraid

It’s too late to apologize, it’s too late
I said it’s too late to apologize, it’s too late

Woahooo woah

It’s too late to apologize, it’s too late
I said it’s too late to apologize, it’s too late
I said it’s too late to apologize, yeah yeah
I said it’s too late to apologize, a yeah


I’m holding on your rope
Got me ten feet off the ground...

onsdag 26 mars 2008

Jag dör för dom

Igår hände inte något (ovanligt) mer än att jag tränade & lämnade in min mobil hos Telia för den var trasig, det skulle ta 1-2 veckor för dom att bli klar! Vad pysslar dom med lixom? Ska träna idag, imorgon ska jag till IKEA med Emelie för hon skulle hämta ut sin mobil som vart på lagning. Ikväll händer förmodligen inte ett skit! men med den träningsvärken kan det vara skönt.


När jag kommer in på klubben, våga säga hej.



Puss&kram

måndag 24 mars 2008

Ozzy




Bara för jag är världens sötaste!

Hard work

Igår var en tråkig dag, det hände inte mycket, ingeting faktiskt. Haha, lite små seg var man väl efter en kul ute kväll!


Idag vakna jag vid 12.00 någon gång & skulle upp & träna, visste inte om Jennifer skulle med eller om jag skulle träna ensam, men jag ringde henne & vi snackade en stund & kom fram till att hon skulle med & träna. Tränade skiten ur oss som vanligt, och skämde ut oss som vanligt med! Haha, vi hade läst att gymmet stänge kl 19.00 där det igentligen stod att det stängde 16.00. Vid 16.15 ungefär kommer en kille in & ber oss släcka när vi ska gå, och vi hänger inte riktigt med men börjar väl ana att det ska stänga så vi börjar öka lite, sen vid 16.30 kommer en tjej in & säger att vi faktiskt får ta & skynda på lite, haha väldigt pinsamt att vi då är en halv timme sena & inte ens förståt det! Men men, life goes on.


Kvällen blir lugn med hokey & nyttigt "godis"


Puss&kram

söndag 23 mars 2008

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dej.
Påsk afton igår och min lillebror fyllde 14. Det började väl med att jag gick upp vid halv nio någon gång & sjöng för Elias, med resten av familjen naturligtvis, han fick presenter & frukost på sängen (som han åt i köket med oss) haha. Men efter det så tänkte jag; äh klockan är ju bara nio! jag kan ligga & slöa ett tag & läsa min tidning jag fick i påsk ägget, fick även pengar & en trisslott (van 50 kr). Men sen när klockan nästan är halv ett säger mamma; du kommer väll ihåg att du ska göra maripan kyklingar (OOOOJ DÅÅÅ)! då börja stressen, upp & göra dom & sen ringer Malin & frågar om jag ska med ut på krogen på kvällen, och klart jag ska det! Emelie skulle även med! Nu var dom klara, in i duschen! vid strax efter två ska gästerna komma på påsk middag & naturligtvis är jag inte klar.


Men när jag var klar & allt var i sin ordning, började det blir lite roligare, vi sjöng kareoker & hade trevligt! Sen vid halv tio ungefär så skulle jag till Malin J & få skjus till krogen. vi hämta upp Emelie på vägen vid Olstorp där hon förfestat? På krogen iaf, segt när vi kom. men sen jävlar vettu! fri entre på maxim till 12 så när vi fått stämpel på Plaza så drog vi till Maxim & fixa stämpel, upp till 55an för att ragga drinkar, gick sådär. Malin sträffa sin kompis Sofie & några kompisar till henne. Mycket dans, mycket spring & en jävligt lyckat kväll tjejer! Lite jobbigt var det när jag tappade bort er, men då träffa jag ju Josi :D


Tack för allt tjejor!