torsdag 9 oktober 2008

08-10-08 <3

Igår hade älskling och jag 2 månader, grattis på oss <3 Hihi, två av de bästa månaderna i hela mitt liv! Du betyder allt för mej Martin, hoppas du står ut med mej att tag till iaf (A) Jag älskar dej,


Igår
då som sagt, så var det skola, sen åkte jag hem och gjorde mej i ordning, vilket tog lite tid haha (A) sen så åkte jag till älskling, så låg vi o myste hela kvällen, Fick somna bredvid älsklingen med, mysigaste (A)

Vaknade där i morse med, ville inte gå upp :(, men var tvungen eftersom vi är lite nördiga i våran projekt grupp och gärna är i skolan en studiedag, gött lixom (det sveeeed)! Var iaf i skolan 10.00-15.00, sen åkte jag hem till mamma, o städa och packade allt till pappa, åkte dit o nu är jag här, hungrig är jag, väntar på mat! Kanske ska till älskling, vill iaf!


Fredag
vet jag inte vad som sker, vill parta lite med Emelie ;) men det märks ju, ska eventuellt till Martin o sova där på kvällen iaf :)

lördag blir det värsta mys dagen med älsk tydligen (A)

Söndag
blir det väll slappa med Martin :)

Har även bokat halkan och ska snart boka upp körning o skrivningen (A) Jag är nervös!!


Puss då :)

tisdag 7 oktober 2008

<3

All we do is make up
Then break up
Why don’t we wake up
And see

When love hurts
It won’t work
Maybe we need some time alone
We need to let it breathe

måndag 6 oktober 2008

We´re too young to talk about forever

Tjoderittan,

Lördagen vart det fest i Mjölby med Martin, Pinto fyllde 20 år så det var lite party hemma hos Jimmy! Var rätt mkt folk o så, fast Martin var lite fuller så det var ett jävla liv, haha, fast sen löste sig det ;) Vi skämde ut oss lite för alla Jimmys grannar o Martins kompisar haha ;) Men men va göör man inte när det är fest? Rock´n Roll eller va var det ni sa? :D O de finns nog inget nån inte sett vid det här tillfället :O!

Söndagen vakna jag jätte tidigt så kolla lite på tv, sen vakna Martin efter en stund med (A) Bakis o dan haha, o så vart det feta i sängen hela dagen, fast Martin o jag åkte hem till Jimmy där Pinto var o så åkte vi skulle äta pizza, hämta stackling på vägen med. O så åt alla pizza men eftersom jag inte gillar det så åt jag inget ;) höhö! Sen så lånade jag och Martin en film av Jimmy, som jag inte var så inne i (A) låg mest o pilla på darling (; Sen skulle jag åka hem o äta o allt, typ vid 18.00, men det ville jag inte, så fick mat av snyggot som hans mor lagat, det var gott :D fast sen var vi sugna på donken på kvällen så då åkte vi dit (A) haha jävla tjockisar är vi, men men :) Vi tränar ju bort det med så ;) Men det vart iaf donken o Sex and the city filmen, som jag längtat efter att se, så martin gjorde mej lycklig när han sa att han hade den filmen :D(A) Sen skujtsa Martin mej till stationen o så åkte ja hem :(

Måndag, idag, vart det körlektion, ska boka halkan nästa vecka, 5 lektioner kvar till uppkörning :D Känn på den ni ;) Men hon säger att jag är duktig så jag hoppas det ska gå bra :D Men lite nervös är jag! Sen vart det skola till klockan tre ungefär, sen fick jag skjuts av Mikkis till UM för att firra lite grejer där. Sen åkte jag hem o åt pannkakor :D Mums fillibabba (; o nu sitter jag här som ett annat miffo :D blir väll att nörda hela kvällen (A)

Pussinamnam