torsdag 29 oktober 2009

Hej hopp.
Vaknade för en stund sen, ligger i sängen nu & skriver lite blogg som ni kanske märker höhö. Idag så händer det ganska mycket, eller jag har mycket att fixa med. Ska vaccinera mig mot svininfluensan eftersom jag är i riskgruppen, sen ska jag fixa det sista till utklädningen, sen sola & lite sånt där pyssel med kroppen!

Hoppas det blir kul på fredag, känns sådär just nu, ska komma massor folk man egentligen inte vill ha där osv, jag menar, det är ju våran fest borde inte folk bara acceptera det & INTE komma då?! Jag vet inte, jag skulle skämmas om jag dök upp på en fest jag inte var bjuden till iaf. Vi har ju iaf gästlistan, & står du inte med där så tyvärr!

Känner också lite att det suger att bjuda in folk, eftersom man fixar massor så det ska bli kul & sen kan de inte ens säga hur det blir? Har typ fått ett svar om att de kommer från Jennifer & Bella, aa det var väll de. Alla andra verkar säga ja sen tvekar de eller ska höra av sig senare, hallå? Festen är imorgon!

Aja, idag skrivs gästlistan ut & då får vi väll hoppas alla sagt till innan..


Fett trött är jag, fattar inte hur jag ska orka fixa allt idag, & plugg med. MATTE SUGER.

Va med Martin igår förresten, hans mamma fyllde så vi fikade & så öppnade hon presenter, sen pratade vi om böcker & utlänningar, fanns många olika åsikter där. Aa men det var trevligt, vid 9 kollade jag på Greys & Martin städade, så det var tända ljus & ny bäddat när vi skulle sova, skönaste känslan.

Jävligt mycket text vart det nu men pallar inte lägga upp en bild.
det får ni leva med.
Nu ska jag ringa Jennifer min bästa.
poss

tisdag 27 oktober 2009

Who Knew

Hallå, har inget för mig så kan ju skriva lite då. Idag har jag vart på IKEA med Elias, jag köpte Ben & Jerrys glass & en rosa bandet rosett, som varje år! Vi åt Mc Donalds, tyvärr, onyttigt men gott! Annars har det väll inte hänt så mycket, kollat film & sådär!



Igår så pluggade jag & tränade, krattade även hela trädgården på löv, jävligt duktigt av mig måste jag säga.

Har bestämt mig för vad jag ska vara på Halloween festen, typ sexig vampyr! Ska ha håret snyggt fixat sen vampyrtänder & knallröda läppar, sen en svart korsett & svarta vingar som pappa ska köpa imorgon, sen blir det nått som underdel, vet ej vad än. Har inte tänkt att se ut som ett trash utan göra det snyggt & elegant eller hur man ska säga. Hoppas alla andra tjejer fattar det med, att det inte är snyggt. Inte kul att komma till en fest där alla är utklädda till horor? aja, det är deras problem! Ser fortfarande sjukt mycket fram emot detta, & hoppas INGA objudna kommer.


Nae nu ska jag sova
imorgon ska jag sola med Tamara
& va med Älskling

JAG VET VAD JAG SKA VARA ( nej inte mongot på bilden, vill bara ha hennes vingar)

MEN!

jag behöver ett par svarta vingar & har no clue om vart skiten säljs, nån som vet? snälla skriva ring smsa maila mig, skulle älska dig förevigt!



DU KANSKE HAR ETT PAR ATT LÅNA UT??

måndag 26 oktober 2009

I don't care about anyone else but me

Hej, sitter nu mera i min säng & datorn är inkopplad i min platt tv, så det är rätt slappt, ska bara skaffa trådlöst tangentbord & mus så jag slipper sitta som ett mongo!

Iaf, i fredags så lunchade jag med Bella, Jennifer & Mikkis, sjukt trevligt girls det måste vi göra om!

Mikkis & Bella

På em/kvällen kom Martin hem till mig & vi skulle gått på bio med det vart inte så för vi var så trötta & det vart senare än vad vi trodde! Men vi hade det mysigt med naturgodis & sånt. Bion står ju kvar :)

På lördagen åkte vi till IKEA där Max & Elin var, kollade runt lite & så packade dom in lite saker dom köpt till deras nya lägenhet i våran bil. Vi åt lunch tillsammans & Martin var gullig & bjöd mig (tack min fina älskling). Efter det fixade vi lite små saker sen åkte vi hem till Elin & Maxs lya & lämna sakerna (eller ett soffbord).Iaf de hade det verkligen jätte fint! Helt nyrenoverat! Elin & jag skruvade upp soffbordet medans killarna softa lite (borde ju va tvärtom men men ;)). Sen fixade vi iordning oss för fest hos Kim

Såhär sig en liten del av mig ut, min nya mössa (ja igen)
Hade strumpbyxor & en blå tunn liten söt klänning



När vi kom dit var det bara Kim & David där, men sen kom ju Danne & Bella & Elin & Max, sen även Anton, Ek & Borg! Var trevligt men vi tjejer tyckte att killarna kunde få lite alone time så vi drog upp & bubbelbada & sjöng jul/sommar sånger haha. Vi bada i 2 timmar! Helt sjukt, men kul!

Vi spretade med tårna HAHA

Elin, Jag, Bella

När vi tjejer kom ner igen så hade våra pojkar haft det tråkigt utan oss, så det vart dans & sånt kul, men efter en stund var vi tvungna att dra för Kim föräldrar skulle komma hem. Så Danne, Bella, Ek, Borg, Anton, Martin & jag drog hem till Martin & fortsatte festa. Vid 5 på morgonen så gick alla hem & vi gick & la oss ;)

Skapligt sliten var man söndagen, vi tog det mest lugnt hela dagen, eller jag gjorde haha, Martin stackars målade deras badrum. Vid 16.00 (tror jag) skjutsade Martin mig till stationen & så åkte jag hem & såg film Vi hade iaf tur med vädret, igen med familjen, vart god mat & efterrätt. Sen var jag så trött så gick & la mig & degade i sängen, såg på love actually & sen somnade jag till grannfejden, helt sjukt kul program hahaha.

Idag ska jag träna & plugga!
På fredag är det Halloween festen & jag längtar som fan! Hoppas alla jag bjudit kommer (det verkar så iaf). & hoppas inga icke bjuda dyker upp, för om jag inte vill ha er där så kommer ni inte in ändå! & framför allt om man inte står på listan, så ta er inga friheter eller tror att det är självklart att ni kommer in!! Vill ni komma så hör av er till ex mig så fixar vi det.
Jag ska nog klä ut mig till Indian, ville ju verkligen va en pumpa men finns ju inga fina dräkter! Aja nog om detta.
Ha en fin dag
POSSS