torsdag 14 maj 2009

ut med skiten

Amen fy fan va arg jag är, det är helt sjukt! & idag tänker jag fan inte hålla käft om det, jag håller jämt käften! Går jämt & håller allt jävla skit inom mej!

Jag hatar er så jävla mycket, så sjukt jävla mycket! vafan tror ni egentligen? lixom ni drar er egen jävla slutsats utan att ens veta hälften! Vem fan säger att det ni hört är det som stämmer bara för du hört det från nån ni känner?? va?!

jag önskar jag kunde skriva vad det handlade om rakt ut med namn & allt! Men då blir det väl ett jävla liv! Men om nån vill nått kan ni ju adda mej på msn & så kan vi snacka ut om det där! om nån skulle känna sig träffad..

Ingen vet ens hälften av vad som hänt eller varför det hänt, ni vet nåns beteende kanske påverkas av någon annans? tänkt på det? fan asså, tror ni jag ville ha det såhär? tror ni jag kämpat sönder i fan 9 månader för att få saker & ting att funka? nae, för det är ju bara patetiska lilla Elin som förstört allt, för helvete väx upp! försökt ta reda på allt innan ni öppnar eran jävla käft & säger saker om mej ni inte ens vet ett skit om! har jag gjort så mot er kanske? har jag gjort er något alls, nånsin???

& ni, som ska föreställa hans vänner, ursäkta asså, men vafan tänker ni på? er själva eller honom? jag vet inte hur han var innan eller hur han betedde sig då, men jag kan ana, & jag har hört av folk att dom aldrig sett honom såhär som han var när vi var! Men ni saknar väll den gamla? den NI tyckte om? har ni funderat på om han vill bli den igen? ens frågat!?

& ja, jag säger att jag är fan inte den bästa, & det är inte bara någons fel! Nej jag har aldrig gillat någon så mycket som jag gillat honom, & jag har gjort fel på vägen, men lärt mej! likaså han. Försök se helheten ist för att sitta & säga att han är dum i huvudet om han ens tänker tanken att det ska bli vi igen! Ha en åsikt, men stötta i det val han gör, vilket det än blir. & nej, det här är inget jag bara kastat ur mej, ingenting utav det, allt finns det än "källa" till.

& ja, det här inlägget är jävligt patetiskt!
men jag var fan tvungen att få ur mej skiten!

om du vill nått är det ju bara adda: optemist@hotmail.com

tisdag 12 maj 2009

Keke palmer

Sometimes our situations get complicated
We've been involved with things we never thought we'd make it
But when we clear our head you know
Nothing can hold us man if we understand

Don't loose yourself girl don't give up
Don't change go straight for what you want
Just love yourself and all that you do



Chorus
To All my girlz in the hood with their headstrong
For all my girlz that live the struggle that is going on
And all my girlz growing up with their daddies gone
All My Girlz, we're gonna make it
To All my girlz in the hood that be having fun
For all my girlz that keep a smile no matter what's wrong
And all my girlz looking back on how far they've come
That's the way we gotta play it

måndag 11 maj 2009

Endå hoppas jag på ett lyckigt slut

Jag måste få ur mej lite känslor alltså, känns som ja håller precis allt inom mej! Men vet inte vart ja ska göra av allt, så jag dumpar det här. Ena sekunden ligger ja & gråter mej tills sömns, sen sitter jag och garvar åt att livet är så bra! Sen blir jag känslosam & sedan kall.

Vet i fan varför det är såhär, eller jo, fast endå inte. Ska det vara så svårt? Vill hitta den där knappen som alla pratar om, ni vet den man stänger av känslorna med?

Va länge sen ja kände sån här äkta depression & ångest, verkligen mått skit på senaste. tappat matlusten & gnistan till det mesta.

Jag ska erkänna, jag har inte alltid vart den bästa! Men jag har tagit mycket skit & klarat av mycket i mitt liv, förlåtit & accepterat. Men nej, jag är inte den bästa & ska inte sitta här & predika om hur bra jag är, jag vill bara få fram att jag blir ledsen av människor som dömer mej, när dom är precis likadana själva! & nej jag syftar inte på en speciell utan det är flera som är såhär mot mej & säkert mot andra med! Folk säger att jag gjort fel, att det inte går att lita på mej, när dom gjort samma sak själva? jag menar ställ dej frågan, är jag bättre själv? för ja tror vi ligger ganska lika. Sen att jag sällan finns där, det finns en person i hela världen som har rätt att säga det till mej, och det är Tamara, för jag har vart elak och svikit henne men endå har hon funnits där, flera gånger, så tack Tamara, du har ett hjärta av guld & förtjänar det bästa!

Åh vet inte riktigt vad jag ska skriva eller vart ja ska ta vägen med alla dom här känslorna! Det bara väller över gång på gång. Känner mej verkligen som en jävla PMS kärring (utan ilska). Det varierar mest mellan att orka eller att ge upp, eller nae, det ska jag inte säga för det är så mycket fler känslor. Vill bara att det ska lösa sig, på vilket sätt det än blir.



men mest av allt,
önskar jag du förstod.

söndag 10 maj 2009

relationship failin'

All we do is make up
Then break up
Why don’t we wake up
And see

When love hurts
It won’t work
Maybe we need some time alone
We need to let it breathe

Breathe
Breathe
Breathe