torsdag 5 februari 2009

Fullt upp

Idag, imorgon och helgen har jag mycket och göra! Eller i alla fall idag och imorgon. Uppdateringen kommer på söndag eller något! Blir stugan med Martin i helgen och fira ett halv år! ska bli super mys, laga mat och slappna av!

Imorgon ska jag göra naglar, kanske träna, gå i skolan och sedan dra mej till stugan med älskling då!

Idag var det skola sen möta med Chris och Janne om APUn, verkar bra! Ska dit nästa vecka nån gång och kolla tider, kläder lokaler osv. Kanske kommer jobba helger och kvällar! (Hoppas på extra jobb framöver med)

ha en super skön helg!
bara en vecka kvar till sportlov och sen APU (för mej)
Puss

Föresten! lagt in några av Egypten bilderna nu!
http://elinnyhlen.bilddagboken.se

tisdag 3 februari 2009

Smile like you mean it

Tja, dagen började med att dra mej upp ur sägen för att sedan dra till skolan och laga Svensk mat och äta, smaskens med blåbärspaj>! Sen slutade vi typ kl 14.00. Gick med Bella till elev rådet och hämtade våra studentmössor! Fyfan va gött säger jag bara!






Fick reda på min APU plats idag med, ska vara på Strandgatan! Härligt härligt!

Drog till stan med Jennifer och handlade ett par skor från Vagabond, sedan vart det en liten godis påse till plugget som nu skall göras! Blir en duscha på det sen sängen för min del!




Bilder från gårdagens och dagens shopping:





måndag 2 februari 2009

Well bless my soul.

Aha, började 8.15 med praktiskt massage prov, gick helt okej! Efter det vart det Samhäll med muntlig redovisning till kl 11.45, sen slutade jag! Helt underbart! Lämnade lite saker hos några lärare och gjorde ett prov sen stack Jennifer, Pauline och jag till stan och shoppade. Pauline gick hem efter en stund men Jennifer och jag var kvar till kl 18.00 typ? Tog en fika och snackade lite skit och gjorde upp lite planer för framtiden! Jag köpte en necessär på make up store och ett solpuder från Isadora, och ett par svarta gulliga ballerina skor! Hel nöjd!

Klippt mej med, skönt o bli av med det slitna håret! Med dom tog ju ganska mycket så, ja, det är ju lite tråkigt med kort hår igen, men det växer ut!

Pluggat massor på senaste med, som vanligt! Men inte mycket kvar nu! 2 veckor till sportlovet sen är det APU! Får reda på APU platsen på Torsdag!

Nu blir det bädden
puss