fredag 18 september 2009

JAG VILL INTE VARA SJUK LÄNGRE!!

Allvarligt talat!
Det gör ont när jag hostar
& när jag rör mig.
Mina halsmandlar är lika stora som pung kulor, & nej jag skojar inte!
Jag har ont i öronen, huvudet, halsen, kroppen.

Rädda mig nån.


Mitt nya hem..

torsdag 17 september 2009

Är ännu mera sjuk idag, det är så himla tråkigt! Har iaf varit hos mamma typ hela dagen, ska snart dit igen, ska bara kolla på nya bilen!

I studentveckan fick jag en engångskamera av mamma (lite kul grej) & nu hade hon framkallat alla bilder hihi! så himla roligt!

Här är en bild på Malin & mig innan fotograferingen;

Saknar dej!!



aja nu ska jag väll dra mig igen
posshej

onsdag 16 september 2009

Pärla

Hej, idag har jag faktiskt inte gjort nånting alls, ganska tråkigt. Vart lite roligare när Elias min lillebror kom hem, vi kollade på tv & spelade Farmville haha!

Åt nyss, & vid matbordet säger pappa att vi får våran nya bil imorgon, så himla kul! allt jag vet är att det är en vit ny Saab med svarta skin säten & att den är trimmad & gör 0-100km på 6 sekunder haha kul!

Han sa även att dom skulle börja spela golf & det verkar ju rätt kul så jag ska nog med hoppa på!

Sen Ska vi på skidsemester i vinter med, till sälen i guess! Elias kanske inte ville följa med men jag tänkte bjuda med Martin haha, också jätte kul!

Nu sitter jag & målar mina naglar med ett nytt nagellack från Face. Ska snart in till IKEA & köpa jogging skor & ett par stövlar som jag spanat in ett tag, dö najs!
Poss

tisdag 15 september 2009

Det tycker jag är konstigt

Hahahaha asså, hahaha, ni måste gå in på den här sidan & kolla på "flash players", det kan vara bland det roligaste jag sett i hela mitt liv...



Några av mina favoriter är
1. Hunn & Björnis 5
2. Fido den evige
3. Henry Benmärg
4. Franklein Bein
5. Söndagsshow med Teodor Fredriksson

Eftersom att ladda upp en länk inte verkar funka så kopiera bara nedanstående text, så kommer ni direkt till "flash players".

http://www.krullproductions.com/media_movies.php?type=3&page=1

Why do you like the way regrets taste?

God morgon

Vaknade för en stund sen av ett sms från mamma, hade fått brev hem dit från Arbetsförmedlingen, hoppas innerligt att det är penga beskedet eller vad man ska kalla det! & hoppas även att jag får pengarna innan den 25:de, för då åker jag till Ullared haha! Kul ju! Åker med mina två brudar Jennifer & Mickis!

Nae nu har jag ätit frukost, cocopop rocks, för allas intresse hahaha! Ska klä på mig & sen ta en promenad till mamma, kanske blir att ta cykeln & sola & det var ett positivt brev!


bruuniiiss

Jäkligt bra låt som jag, tyvärr, hitta på Kissies hemsida
Eva Simons - Silly boy

måndag 14 september 2009

En het nyhet


Apple Har nu släpp en ny ipod nano, jag har haft två innan & de har vart jätte bra! Så det är ett bra tips till er som är sugna där ute!

Skulle vilja haft den om jag inte haft Iphonen som jag har nu, onödigt med ipod när det finns i mobilen.

Men Riktigt fin var den! & nyhet iår var att man kan filma med den, kul!

UTE LISTAN

1. Mordbränder/bilbränder
VAD ÄR DET MED ER PYROMANER i framförallt Stockholm? Ni är ju fan dumma i huvudet, eldar upp bilar & förskolor, så himla dåligt är det! Folk tycks inte fatta vad dom förstör heller.. Några puckon hade eldat upp "friditdsgården". Snacka om att förstöra för sig själv!
2. Naglar som flagnar
Det är bara irriterande, fult som fan med. Ett tips är att använda nagellack, för om det flagnar så ser man ju inte det och vill inte pilla bort det lika mycket, utan låter nageln va. Jag använder även ett nagellack som heter Kalcium power, skit bra!
3. Allergi
Aa det suger totalt, jävligt mobbat är det haha! kliar & man måste undvika saker som ex katter eller mat, synd om gräs allergiker & pollen med, det värsta är att medicinen man får inte ens hjälper!
4. Pessimister
Sorry alltså men jag börjar störa mig på folk som ständigt klagar & är negativa! (vet att jag sitter & klagar som fan nu, men mycket är riktat åt mig själv med) Tycker bara att det är så himla synd att man ska säga nått dåligt ist för att säga nått posetivt så det hela kanske blir en kul grej.. För det är ju omöjligt om man går in med en negativ inställning. & folk som klagar på andra för "de är så mycket bättre själva" nej ni är verkligen inte det, tänk efter! Allt hänger inte bara på den andra.
5. Internet
Alla jävla intriger mellan dom kända bloggarna, vem bryr sig om vem som har flest läsare? Läser väll fan inte din blogg för att du ska berätta det!? & även alla små fjortisar på bilddagboken tröttar ut mej rejält, väx upp då! inte fan var jag sådär jävlig när jag var "fjortis"
6. Tjocka i Ljungsbro
Allvarligt, min fråga är vafan alla i Ljungsbro, som sett relativt bra ut, går och blir lika jävla stora som valar? Är det nya modet eller? ser för jävligt ut.. aa sorgligt nog! Det är inte snyggt. Haha & sen folk som går runt i typ Volvo tröjor, shit alltså, jag skäms!
7. Reggae kläder
Kan inte bli mer fjortis eller UTE, alla tycker det är fult så fattar inte varför ni ska envisas med att ha på er det? Jag menar en tröja från Ljungsbro marknad kan ju inte va så skön...
8. Löshår
Är helt ärligt fult, för man kan aldrig göra det så bra så det inte syns att det är löshår, sällan iaf! Sett typ en som fått det riktigt fint & det var Malin nordlanders hår! Resten har typ sett halvdant ut, inklusive mitt! Det ser äckligt ut med... tänker på drägg haha! Ne skippa löshåret & låt ditt egna hår växa ut & toppa emellanåt, tar ett tag men resultatet blir kanon! Använd hårinpackningar med..
9. Arbetslöshet
Är så himla jobbigt! Utan jobb blir man pank, deprimerad, strandsatt.. & på köpet; alla jobb som finns är typ i Norge/Danmark, inte fan vill jag lämna mitt liv här hemma för att dra till Norge eller Danmark ett år?!
10. Svininfluensan
Måste jag ens nämna varför? Allt tjat osv. Sen om det nu är sant vill iaf inte jag gå & panika över det, för jag kanske inte ens kommer få det!
11. Folks JÄVLIGT meningslösa status uppdateringar på facebook!
Bryr jag mig om du pratar i telefon? Ne inte ett jävla dugg! Inte om du ska äta heller.. eller vafan du nu skriver för oväsentligt skit. SLUTA med det & skriv nått som man bryr sig om..


Aha, jag får väll tacka för mig då..

söndag 13 september 2009

Cry me a river

Imorgon ska jag göra en fet jävla ute lista, bara så ni vet.
Lust att göra den nu..
Men jag orkar så inte så tar det imorgon.

But it feels like no one in the world is listenin'

Hej
Helgen har varit bra!
I fredag var jag på förfest hos Bella med hennes tjej kompisar, det var trevligt. Efter en stund kom Martin & Danne, Zala, max & Jonas. Vi drack en stund till Sen gick vi till Otten, det var kul! Dansade med tjejerna ett tag men sden tappade jag bort dom men hittade Martin (som var skit full & trött) så jag "tog hand" om honom, hämtade vatten & försökte hålla honom vaken, vilket inte var det lättaste haha! Vi gick runt 02.00 från Otten för att äta lite fyllekäk på Max! Vilket var as kul hahaha, för Zala började ragga på nån fylle kärring som satt där, och ja kasta pommes på alla. & Max fick kramp i armarna av att äta pommes HAHA, och alla bara satt och as garva, folk måste trott vi var störda eller nått, men kul var det!

Vi åkte hem kl 03.00 & alla deckade i bilen.. Martin och jag deckade direkt i sängen med!

På lördagen var vi "barnvakt" åt Malin, vi åt pizza, ja ni hörde! Jag åt min första pizza i hela mitt liv, suck on that! Vi såg filmen Cast away, väldig sorglig film..efter det gick vi och la oss i sängen och gosade ett tag sen vart det sova..

Söndag var det bara slöa hela dagen, har varit sjuk sen fredags så pappa kom & hämtade mig, snällt va! Bakade även paj åt Martins mamma & åt mat innan jag åkte hem..


Mina nya mössa & vantar som jag ska ha i höst/vinter, hel nöjd!

Nu är jag hemma & trött, lite smått irriterad, ah eller kanske ledsen, upprörd? Vet inte? Känns som folk ofta hackar på mig, fast jag inte förtjänar det. Försöker alltid ställa upp & finnas där, men är tydligen inte tillräcklig. Ne jag orkar inte, faktiskt inte, vill inte må dåligt pga deras ord.. "Jag tar ingen skit" som grynet säger, & Blondibella.. aja.