onsdag 2 september 2009

Tisdag

Hej mina små fiskar,

Kom just hem från mamma, har varit där och hälsat på lite. Hon kom hem från Spanien inatt! Jag fick parfymen DKNY launch Delicious Kisses (det är den rosa äpple parfymen), sen fick jag lite godis! Tack mami, har saknat dig <3


Nu ska jag duscha & sådär.
puss

Aldrig nån favorit hos mig

Haha asså jag måste bara kommentera det eftersom det gör alla andra ändå så, all denna jävla blogg smörja..

Kisse, fyfan vilket skämt, jag skäms! När man kollar vafan hon skriver i sin blogg, allvarligt jag skäms åt människan! När man läser alla hennes kommentarer är allvarligt talat ca 90% bara folk som idiot förklarar henne! Blir så trött alltså, haha men ändå sitter jag och läser hennes blogg och retar upp mig själv.

Ett ex är ju bara hennes fula utväxt, hon som ska vara "Barbie" med sitt perfekta blonda hår och sin smala kropp. Inte fan går man runt med 10 cm utväxt då? & varför sitter hon och retuscherar bilderna om hon nu är så perfekt?



nae det blir en fet diss till kissie från mig,
hoppas hon inser att det inte håller.

tisdag 1 september 2009

Njuter av livet

Hallå mina vänner, idag är jag ledig från jobbet & tog därför en rejäl sov morgon, till kl 12.00! Helt underbart. Vart att gå upp & starta datorn & spela lite The Sims 3, riktigt kul spel!

Idag ska jag träffa Tamara & ha en "ta hand om sig själv" dag. Vi har tänk att fixa naglarna, göra ansiktsmask, sola & massor mer.. Blir säkert nån film med nått nyttigt snacks till, typ vindruvor?! Jag är jätte sugen på att dra ut och springa med längs kanalen, jätte bra "spring runda"! Kanske blir så senare ikväll när det blivit lite svalare, för nu är det ju jätte varmt och helt underbart väder! Ska gå ut och sätta mig i solen och vänta på att Tamara min fina vän ska ringa mig!



Min nya säng, duntäcken & nya påslakan, mysigt va?

måndag 31 augusti 2009

För din hy..



1. Sluta med jojo-dieterna
Att jojo-banta är något av det värsta man kan göra, det stressar både kroppen och huden. Dessutom går man aldrig ner i vikt, snabb viktminskning skadar också cellerna på sikt.

2. Stressa mindre
Ännu ett tips, som dessvärre inte är lika lätt att följa. Tyvärr åldras huden av stress. Ett bra tips är att börja med yoga. Det får en att koppla av och dessutom ökar blodcirkulationen.

3. Lägg dig i tid
Detta är kanske det allra viktigaste tipset och dessutom helt gratis! Har man fyllt 25 år börjar det bli viktigt att lägga sig i tid, sena nätter sätter spår i ansiktet. En god natts sömn gör att man återhämtar sig från dagens prövningar.

4. Skippa sockret
Vi äter alldeles för mycket socker. Försök att dra ner på allt som innehåller socker, inte bara för vikten och tänderna. Nya rapporter visar att sockret kan skada kollagenet och det kan i sin tur skada din hud.

5. Tänk på temperaturen
Undvik att utsätta huden för allt för stora temperaturväxlingar, detta kan stressa huden. Varma sommardagar ska man inte sätta full fart på luftkonditioneringen och under vintern ska man vara försiktig med värmen hemma.

6. Håll en jämn balans

Din hud behöver massor av fukt för att hålla sig fräsch. Du kan tillföra fukt med krämer av olika slag, samt dricka några liter vatten. Ett annat tips är att skaffa fler krukväxter som bidrar till att luftfuktigheten höjs. Detta gör bl.a. att vi blir mindre torra i halsen och är bra för slemhinnorna.

7. Testa ansiktsmassage
Det sägs att en bra ansiktsmassage kan hjälpa mot rynkor och göra huden fastare. Både blodflödet och lymfgenomströmningen ökar vilket är bra för huden.

8. Kläm aldrig
Klämma finnar med skitiga fingrar ger fula ärr och dessutom sprids bakterierna i ansiktet och det är inte helt omöjligt att fler irriterande utslag dyker upp. När man klämmer på huden bildar den antikroppar som för att kämpa emot en förestående inflammation. Den attackerar då också kollagenet som man behöver för att hålla huden ung och frisk.

Rätt självklara saker som man allt för ofta struntar i, vilket man inte borde!
För fin hy är ju bland det finaste som finns, slippa allt smink osv, gud så skönt det vore!

Nu ska jag se till att få min skönhetssömn iaf, & imorgon är jag ledig & det känns toppen! ska bli kanon väder till på köpet!

puss & godnatt