torsdag 12 november 2009

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet!


199 kr.
Mina.



Trodde jag ja, pga att jag tvekade så hann nån annan före, så storlek 36 & 37 tog slut. Så nu sitter jag här som en liten fjortis unge & är så arg så jag typ tjuter.
Har till & med mätt mina fötter ihop om att kunna ha 38orna, men icke.


Haha nu vill jag tröst shoppa något annat!

I want your psycho
Your vertigo stick
Want you in my rear window
Baby it's sick

Lady gaga - bad romance


Bra låt & sjukt cool video har Lady gaga med låten Bad romance.
Kolla in det!

Don’t you know love is stronger than Jesus?

Hallå!

Skrev inget igår för hade inte så mycket att skriva, jag pluggade & gjorde 3 prov. På em/kvällen så åt vi pizza här hemma sen åkte jag till Martin, han hade städat & gjort det mysigt. Vi kollade på arga snickaren & Greys, sjukt bra avsnitt igår!Sen vart det lite myys sen sova.

Jag tror f.ö jag har fått sömn problem, riktigt jobbigt. Vred & vände på mig enda tills kl var massor inatt. Men han sova en liten stund innan jag åkte hem.

Väl hemma så gick jag & la mig, kunde naturligtvis inte somna om, fast jag var as trött. Somnade väll efter ca en timma. Vaknade halv 10 av värdens läskigaste mardröm.
Fyfan, jag började typ tjuta & sprang runt i huset när jag vaknade & kollade överallt så inte missfostret ja drömde om hade gömt sig nånstans hahaha.

Minns inte så jätte mycket om drömmen längre, men jag var med massor folk & gick runt i verkligen ni vet sån här kuslig miljö, massor slott & torn & mörka stup & regn. Minns att jag gick på en smal stig med stup på båda sidorna, sist i ledet. Det var ganska mörkt & när jag vänder mig om är det typ en smal person lika lång som mig med typ svarta hängande trasor & vita lysande ögon, as vidrig, det går inte ens förklara. Jag sprang & ställde mig först i ledet & vi skulle tydligen till nån fängelsehåla & när vi kom ner där var det tydligen en kloak, as äckligt massor råttor & döda människor. & naturligtvis kommer äcklet med lysande ögon efter mig & kastar massor barn lik på mig, fyfan ja bara tjöt kunde inte göra nått utan satt helt sitta för jag var så rädd & då kom den as nära typ 5 cm min mitt huvud :( sen tog den fram en kniv som den högg mig med en gång men offret tappade den så jag tog den & försökte döda den men det gick inte... & i all panik så vaknade jag.


Hahahaha fyfan, det var den läskigaste drömmen jag haft nånsin. Nu låter det ju kanske inte så läskigt när ja förklarar här men ni vet hur det kan va & drömma, allt känns så verkligt.


Skit samma, nog om vidret.
Ja har ringt & klagat på vårdcentralen eftersom ja aldrig får min medicin, så de skulle skriva ut den idag. Braa!

Ska även plugga nu sen ska jag in till stan & söka fler kurser, har lite ångest om ja ska läsa Naturkunskap B, Kemi A Eller fysik A? Men det lutar mot naturkunskap B.
Ska även träffa Emelie & umgås lite. Sen kl 15.00 ska jag på möte hos Emelie min jobb coatch på Arbetsförmedlingen. Ska även lämna in en lapp om Aktivitetsstöd så jag får lite cash :D 3000 i månaden närmare bestämt!


Nu vart detta ett helvetes långt inlägg kände jag, men men, ni läser ju bara om ni vill :D
Poss

tisdag 10 november 2009

Baby can't you see, how these clothes are fittin' on me

Sa just god natt till min man på telefon, sitter nu & pratar med Belinda på msn om Ullared & shopping över lag. Shopping måste vara bland det roligaste som finns? Tänk er att vara rik & få gå & plocka precis allt man tycker är snyggt! Vilken dröm & lycka.

En av de bättre känslorna (enligt oss tjejer) måste väll ändå vara när man hållt på hela eftermiddagen med naglar, kropp, smink, att äntligen få sätta på sig de nya kläderna! Då känner iaf jag mig som snyggast!



Ullared är ju f.ö ett ställe för sig, lite mer budget utbud kanske men älskar ändå affären, den har ju allt! Pratade med Natta idag om att Martin & jag nog ska följa med Henne, Jimmy, Elin, Max & Henke dit. Vad kul det ska bli, man kan ju hitta massor bra julklappar & även saker till sitt rum eller framtida lägenhet. Perfekt! Frågade även Bella & Danne om de var intresserade, kul om alla ska med!

Bella & planerar även en parmiddag ev, skulle ju vara trevligt, måste bara hitta tid.

Sitter i min säng nu omsvept av mitt super stora mysiga duntäcke, ska kolla tv sen sova, imorgon måste jag verkligen ta tag i matten, fast det är super tråkigt! Ska även va med darling på kvällen.

I helgen blir det hokey & umgås med kompisar för min & Martins del, ska bli trevligt.

Nae men nu har jag inte så mycket mer att tillägga än att jag ska ett allergipiller sen tv & sådär.


Vi hörs imorgon förmodar jag!
Kram

I talk shit, just deal with it.

Mest gått runt i cirklar denna dag, inte fått mycket gjort mer än att jag pluggat rätt mycket. Så det känns ju bra, ska även plugga mer när pappa kommer hem för jag behövde hjälp med några tal.

Tänkte skriva en kort liten diss lista på saker jag stör mig på just nu!

1. Andra avenyn!
- Fan vilket dåligt program, vilka b-skådisar, vilken skit. Hur kan ni seriöst följa det??
2. Ex som inte fattar
- Japp, oavsett om det är sina egna eller pojkvännens, fy fan, folk borde lära sig att läsa människor bättre. Jag tycker man märker ganska tydligen när nån inte vill va med en, lägg ner då.
3. New moon & alla vampyr filmer/serier
- Ärligt talat, hur kan man kolla på det? jag finner noll intresse. Det är ju inte ens verkligt!!


Så det var lite klagomål från mig.
Jag är sugen på pizza buhu.
Men imorgon kommer Martin så då kanske det blir Pizza hahaha.

aja, palla detta.
HEJ DOO

People are like songs, I've been told.

God morgon, eller god middag får man nog säga. Hade svårt att somna igår så vaknade nu, kl 13.00! Helt sjukt! Ja så det var bara hoppa ur sängen & sätta fart på denna dag.

Idag ska jag plugga en himla massor innan jag ska träffa Tamara, ja tänkte fråga om hon & jag skulle sola & så. Sen blir det väll snacka & sånt där trevligt.

Igår var skit najs, blev dock inget pluggande vilket var skönt men inte lika kul idag, ja ni alla vet ju hur det är att skjuta upp saker till dagen efter. Iaf, Jennifer kom hit & vi åkte ner till Hemköp & köpte godis & natur godis, sen åkte vi hem & myste ner oss i min säng så vart det att se Änglar & demoner, sjukt bra film! Se den! I vilket fall som helst, när det var ca 10 min kvar på filmen kom Tamara, segisen själv. Men det var kul att hon med kom, fast Jennifer åkte hem när filmen var slut. Så det var bara Tamara & jag kvar, men vi snackade & kollade Ullared & så, så det var najs.

Nu ska jag ta mig nått att äta sen sätta mig men bajsmatten.
hörs senare!
poss

måndag 9 november 2009

I can see everything here with my third eye

Hallå, skulle ju tränat idag med Amanda, men eftersom jag inte fick tag på nån astma medicin så blev det inte så. Jag ringde vårdcentralen imorse men de skulle ringa upp kl 14.00 & då var det ju redan försent. Amanda & jag åkte iaf & kollade priserna, de hade bara års kort vilket jag tycker är lite skumt, men men, jag får se hur det blir med det där, kanske en bra sak att önska sig i julklapp? Annars får ja köpa klippkort.

Amanda, jag & Nellie (hennes hund) gick ut & gick ist för att träna, det vart lite över en timma. Vi gick i skogen & på kanalen & ner till brunnby, så det var en lång tur! Känns nyttigt & bra. Nu ska jag ta en dusch sen göra en frukost drink & en glo en film, Änglar & demoner. Sen ska jag nog ringa Jennifer så ska vi gå en sväng på IKEA antar jag, leta julklappar. Ikväll ska jag bara plugga & så & som alla vet så är det ju mindre kul...

Amanda & jag pratade massor om våran framtida utbildning, sjuksköterska. Ska bli så himla kul & spännande. Jag vill plugga vidare till läkare & Amanda till Ambulansförare, häftigt va?

LÄNGTAR!


Nae nu har jag inte tid att skriva mer,
Puss puss ha en bra dag.

söndag 8 november 2009

I must confess it hurts a little more then it should

Hej, ja känner att min blogg suger lite häst kuk men så är det ju ibland (moget sagt ja vet). Skulle vilja fixa ny design men blogspot.com suger ju så det är typ apsvårt. Vill inte byta till blogg.se heller...

Fredag så jobbade jag & sen färgade Tamaras hår som förövrigt vart skit snyggt! Åkte hem från henne vid 18.00 typ sen segade vi båda hemma åt & duschade osv. Sen drog vi på fest hos Pauline, det var helt okej fast jag var nykter.

Åkte till Martin på natten, han var inte hemma än så Helen släppte in mig. Jag somnade direkt men blev väckt av en relativ nykter Martin som ville kramas, men jag somnade visst om lika fort som jag vaknat.

Lördagen åkte vi & handlade sen lagade vi mat; Pasta med skinksnitzel & kantarellsås. Under tiden vi lagade maten pratade vi med Carro & hennes kompis, det var trevligt. Vi drack även lite drinkar & Helene bjöd på öl & cider, snällis, men det var för hon vart så glad för maten sa hon.

Efter maten var vi jätte trötta så vi vilade lite & kollade tv, sen vart det duscha tillsammans sen masserade vi varandra & firade 15 månader. Klockan blev mycket & sen somnade vi.

Idag så vaknade vi & var segisar, låg kvar ett tag sen åt vi frulle, sen åkte jag hem & firade pappa. Köpte ett jätte fint kort från Lagerhous & blommor. Har vart så glad så.

Nu på kvällen har jag pluggat matte & det är så jävla booring. Men man måste ju så det är bara plugga imorgon med, då jag även ska träna med Amanda & Tamara, skit kul hoppas jag inte dör (eftersom min astma medicin är slut), det brukar faktiskt va riktigt illa om jag inte tar den, känns som att andas genom ett sugrör som alla säger, om inte värre! Usch usch, ska be Mia min lossas mamma skriva ett nytt recept (hon är läkare). Ska även va med Jennifer imorgon eftermiddag <3

Aja, nu orkar jag inte skriva mer, ska nog åka & köpa glass eller godis & se filmen Änglar & demoner, även ringa & prata hemlisar!

Så, se you later alligator.