tisdag 28 oktober 2008

Mycket nu!

Det var länge sen jag skrev ett seriöst inlägg känner jag, men det har vart rätt mycket på sistone. Man ska hinna med i skolan, hinna med att plugga/övningsköra till ett körkort, och samtidigt ska man ha tid till ett privat liv? Samtidigt som det håller på att bli höst och mörka tunga tider. Jag får väl söka nån kurs, " att bli hjältinna ", så man hinner med allt. Eller om nån kunde ge mej en sån där bra fjärrkontroll som i "Klick" så jag kunde pausa och försöka jobba ifatt lite!

Fredags var jag i skolan typ kl 12.00, sen fick jag skjuts av Mikkis upp till Ingelas för att övningsköra, det gick bra! För er som inte vet det kan jag ju säga att jag gör Halkan den 18 November, Och uppskrivningen och upp körningen i början utav December, Önska mej lycka till! Efter det vart det att åka hem och duscha och fixa, sen skulle pappa och jag till IKEA och handla lite kläder till mej, men hittade inte ett jota, och arg var jag kan jag lova, så vi ska iaf till stan i veckan! Mötte Martin och Danne på IKEA och åkte med dom hem, va med Martin resten av kvällen!

Lördag vaknade man bredvid darling, som jag önskar jag fick varje morgon. Pappa kom och hämtade mej efter lunch och skjutsade hem mej. gjorde iordning mej för fest! Med Bella, Alex och Ebba med fler! Mycket folk och dricka. Lyckad kväll enligt mej! Blev att åka in till krogen en sväng med, träffade Martin och Oscar, även Malin och Hanna G! Åt kebab med boysen sen åkte vi hem med sista tåget. Jimmy kom och hämtade oss på stationen så fick vi skjuts hem, snällt!

Söndagen var vi bara bakis och feta, tjockade godis och chips och gud vet vad. Dags att åka hem var det med, men så vart det visst inte, jag sov kvar medan Martin fick gå upp o jobba måndag morgon, fast han kom ner krypande senare sen igen!

Måndag vart det väldigt lugnt, Älskling följde mej till tåget vid 18.00 nån gång, sen åkte jag hem. Åt hämt-mat tillsammans med Mia, fick reda på tråkiga nyheter, som vanligt. Känns som alla bara försvinner. Men jag är tacksam för dom jag har kvar!

Imorgon ska jag träffa Emelie, hitta på något på dagen. sen in till stan och sola! På eftermiddagen ska jag träffa min älskling, blir att sova där med! Sover där så ofta så nu är det verkligen svårt att somna utan dej brevid mej.

Torsdag ska jag göra naglarna hos Johanna med Bella! Längtar!

Aja, grattis på mej, lyckts skriva ett seriöst inlägg, halv ett en måndags natt! Det säger vi puss och godnatt på!