onsdag 11 februari 2009

Kanon kul

Jaha, då har det gått ett par dagar igen, jag har faktiskt inte gjort så mkt mer än att träna alla dagar och pluggat lite, eller lite o lite. Pluggat för ett prov, gjort ett arbete om KRAV märkning och skrivit en utvärdering om projektarbetet. Träningen har flytit på bra, känns skönt att hålla igång och kämpa lite för sommarn -09! Hoppas på att kunna bli lite mer fitt tills dess.

Vill ha sommar, brun hy, fina sommar kläder, en bil, och vara på väg upp till Stockholm!

Städade rummet nyss, och skaffade facebook, det var min mamma som tvingade mej skaffa det eftersom hon tyckte väl jag är ute som inte har det, när till och med hon har det haha! Så ligger i sängen med tända ljus och kollar runt, på ja, Facebook.

Imorgon blir det skola
träna
till pappa
va med Martin <3

ses då.

måndag 9 februari 2009

Måndag

Jaha ni, idag vart det att börja dagen med massage. Mycket uppskattat.

Sedan vart det vidare till skolan och ha religon, vi såg en film om abort och hiv/aids. Det var helt sjukt, tycker synd om barnen som blir våldtagna av deras pappor vid 8 år och uppåt, och tvingas behålla barnet.

Katolikerna sprider även ut ett ryckte till folket att kondomer inte skyddar vid samlag och överför hiv smittan genom små porer som ska finnas i kondom, och folket tror på dom. I katolska länder är det förbjudet att föreläsa eller utbilda om sex och samlevnad. En kvinna hade 9 barn, och bodde i ett litet skjul precis brevid ett spår till tåg osv. Med en inkomst på 1 dollar om dagen, alla var undernärda.

Aja nog om det, tyckte bara så synd om dom, o här sitter man som en bortskämmd liten snorvalp med hus,mat,värme,familj,pengar,jobb.. ja nih förstår nog vart ja vill komma.

Vaxade benen nyss, ajfan. Men hällre det än en hårig apa som jag sett ut som på sisstonde (seriöst). Tränade idag med föresten, startade ett år kort på Worldclass, får se hur det går. Tränade mage och kondition, imorgon blir det mer!

Men ska snacka i tele med Emelie nu
puss