fredag 21 mars 2008

Dream on

Lyckat lyckat igår, länge sen jag hade så roligt. Jennifer & jag var & såg Hjorton på bio, haha, den var sjukt rolig. Vi skrattade & skämde ut oss till max, men vafan, man lever bara en gång. Efter bion var det en ganska lång stund till bussen gick hem, så vi gick till Mc Donalds & tog en glass & hamburgare. Sen vid halv 11 åkte vi hem & sov. Så mycket skratt, för absolut ingenting, är värt att leva för.


Idag ska jag till IKEA & köpa det sista till Elias som fyller år imorgon. 14 bast, du börjar bli gammal brorsan ;)
Jag ska åka in med Emelie, ska köpa fritidskort också och kanske krogen ikväll? det ser ut så i nuläget iaf. Ser fram emot det! om nån mer ska in, hör av er!


Annars är väl allt fortfarande sådär, orkar bara inte mer. Jag vill, men endå inte? ge upp, eller kämpa? prova nytt eller fega ur?


Puss & kram

torsdag 20 mars 2008

Påsk

Ännu en lång dag! fast som började lungt, fick sova ut lite. Klockan halv 11 skulle jag möta mamma vid bron för att cykla till apotekt och sedean åka till Cloetta och köpta masssor påsk godis! Haha, sjuk gott ju. Efter det så åkte vi till Haralds och lämnade mammas trasiga cykel, sen gick min buss halv 12 till stan och bilskolan, det gick förövrigt skit bra! haha, börja med start i backe och massor mer, körde även tillbaka till körskolan (genom stan)! wihu. Efter 40 minuters bilkörande började klockan närma sig ett och då skulle jag träffa Jennifer utanför World Class, men hon var sen så jag gick in & köpte mitt nya gym kort! :D Efter en stund kom hon & vi började träna, fan vad vi körde, tror vi höll på i nästan 2 timmar :) nöjd som bara den med det här nu va! runt 5 kom vi på att det kanske var dagt att dra sig hemåt, haha så vi tog bussen hem.


Ska nog på bio ikväll med Jennifer, eller så ska vi bara käka lite mat på steves eller nått! Det blir lungt iaf, trevligt trevligt.


Förövrigt har jag sjukt ont i huvet & är körkyld, misstänker öroninflamation. Usch usch, men vem har tid att vara sjuk?! det är ju LOV ! träning imrgon med, & till mor idag!


Puss & kraam

onsdag 19 mars 2008

Pärlor

Sjukt trött, vart vaken sen kl 6 imorse och sprungit hela dagen! först var jag i skolan till klockan ett ungefär, sen gick Jennifer & jag till banken för att fixa lite med fonder osv, sedan vart det IKANO. Hej & hå vad vi farit fram & tillbaka för att hitta allt vi skulle. Jag köpte iaf nya skor (klackskor med låg klack) en ny svart v-ringad bomulls tröja, en ny vit sjal & sol glasögon med fodral till & ett stort sol puder från Isadora (skapilg rea på den) jag är sååå nöjd! Jennifer köpte jeans & ett par skor, jätte fint var det! " Alltid lika skönt att ta en pizza slice & sätta sig i en IKEA soffa och snacka skit "


Kom hem till klockan sex, precis till maten. Pasta & skinksås, gott! Mia skulle precis iväg när jag kom hem & pappa hade inte kommit från jobbet, & så är läget fortfarande. Jag har tråkigt, hemma själv & ingen kul inne på msn (vart är ni!!??), och nu när www.Bilddagboken.se gjort om tycker jag det inte är något kul längre, ska lägga ner min bilddagbok där.


Imorgon är sista dagen i skolan innan påsk-lovet! ska bli så otroligt skönt! behöver verkligen ett break nu känner jag. Ja & som sagt Elias fyller ju då så det blir mycket på lovet endå. Men mysigt med alla påsk kärringar & alla goda påsk ägg, haha.
Efter lovet ska jag sluta med godis, på heder & samvete!


Nae men nu ska jag nog ta en dusch & hoppa ner i sängen & glo en film, tidigt jag vet, men jag är så sliten. Allt som händer i mitt liv just nu tar så mycket kraft, jag bryr mej & jag saknar dej, men jag orkar inte, jag behöver tid för mej själv, ett tag iaf. Jag vill hinna tänka.


Puss & kram

tisdag 18 mars 2008

Never took the time

Skola heeela långa dagen.
Lagat påsk buffé åt hela Sverige känns det som,
eftersom vi bara var tre stycken som gjorde mat till själva buffén.
Sjukt lite folk i skolan, men vissa dagar brukar vara så.
Alla är så nere, ingen har nått posetivt att se fram emot verkar det som.
Bara Jennifer & jag! vi är världens lyckligaste! för vi ska
ha världens bästa sommar, och klockan nio ikväll ska jag snacka
hemlisar med henne på msn (värsta mötet, byta bilder & allt) haha.
Ahw, hon är bäst! Alltid glad med henne!


Funderar på att ta en riktigt låång dusch! mitt hår är inte allt
för mysigt eftersom jag försöker "tappa ner" på hur ofta jag ska
tvätta det, det är ju inte bra att tvätta det för ofta.
Det har bara gått två dagar & mitt hår är redan vääldigt äckligt,
kommer aldrig stå ut! så det får bli en dusch!
För övrigt har jag klippt av mej mina naglar nu! Ska låta dom växa
ut på nytt & bli snyggaa så jag kan fixa dom sen.


Börja träna ska man med! inget snack länge! det blir att skaffa sig
ett gymkort på World class & träna skiten ur sig till i sommar!
Funderar på att lägga till 100 kr/månaden för att få sola hur mycket
man vill! det kan vara rätt skönt att bli lite brun nu till våren
(som man trode var på väg)


Imrgon ska jag & jennifer till IKEA & handla lite grejor, jag har tänkt köpa ett par nya skor (klackskor med låg klack) & även en present till Elias som fyller 14 den 22 mars.På tala om födelsedagar så fyller Amandra L 18 år idag! stort grattis! mycket mer har jag ju inte att säga, jag har haft en bra dag, jag är jätte glad! (trots snön & allt annat skit)

Puss & kram

måndag 17 mars 2008



If you love me then thank you,
If you hate me then fuck you !

Precis

Precis skaffat blog nu då.
Ny, mer seriös ska den bli, ska försöka
bloga lite oftare
Haha jag vet, jag är sämst på det.
Men det är värt ett försök.


Mest tänkt skriva om min vardag.
Så min gamla kan ni strunta i nu;
http://nyhlen.blogg.se/




Idag har jag bara varit hemma, jag har inte orkat med något annat, sjukt trött! Trött på skolan & det mest just nu. Längtar efter sommarn & värmen, kunna gå ut i bara bikini & käka en glass ;) Men nej nej, visst ska det börja snöa nu?! hallå där uppe, vad styr du med?



Hittat den bikinin jag ska inhandla till i sommarn iaf!



















Ikväll ska jag Övningsköra lite med Pappa tror jag, även in & byta lite kläder på IKEA som jag fick i födelsedags present. Men nu ska jag väl försöka göra nått vettigare än att sitta här!



Puss & Kram