fredag 24 juli 2009

Sjuk

Hallå alla glada, ligger i Martins säng och är sjuk! Gud så himla tråkigt det är! Martin & jag som skulle åkt till Norrköping & firat Bella som fyller 20 år idag! Vi får se hur det blir med den saken, har feber just nu & mina halsmandlar är lika stora som pung kulor haha, ursäkta att jag säger det men det är faktiskt nästan så illa!

Jaha, Martin kom ju hem i måndags, så han kom till mej då & så va vi hos mej till onsdagen, då vi åkte hem till honom istället. Vi har bara tagit det lugnt, kolla film käkat pizza & lagat mat & myst.

Nu ligger jag själv i Martins säng, han är på vårdcentralen & kollar upp sin allergi han har! För den har börjat bli ganska illa, han får problem att andas och så ibland så det känns inte så bra, hoppas dom löser det!

Carro, Malin, Helene, Anders & Simon åkte till Göteborg i morse, hoppas de får det så kul! Tror de skulle på Liseberg & shoppa & så, roligt! Det innebär ju även att Martin & jag är hemma själva, myspys! Men himla träligt att vara sjuk som sagt.

Tror han är och köper Donken till oss nu hihi, som vanligt, för er som inte vet så är Martin & jag nog dom som gynnar Donken mest, eftersom vi typ alltid äter där haha, lite pinsamt men vafan! (man får ju lön idag, så man måste passa på HAHA).

Om det inte blir Norrköping ikväll så ska jag nog baka en rabarberpaj med vanilj sås till, om jag orkar. Men så himla gott det är, älskar det verkligen!

Kan tyvärr inte lägga in några bilder eftersom Martins dator är skum & man bara kan gå in på internet & inte va på "start menyn"


Jahaja, det här som skulle bli ett kort inlägg
puss iaf!

måndag 20 juli 2009

Stockholm 17/7 - 19/7

Tjabba, tänkte skriva lite om helgen & så! (jag varnar er det kan bli långt)

Jaha, på torsdagen så kom Malin & färgade mitt hår, sen satt vi & chillade hela kvällen vilket gjorde att jag helt glömde bort att packa?! fattade inte hur jag lyckades, för jag brukar jämt noja sönder mej inför resor. Men iaf, så började jag på kvällen men blev inte helt klart så fick ta det sista på morgonen. Följde med Malin hem en stund & lånade lite kläder inför resan, mycket fina saker (kommer bilder längre ner)! Iaf så gick jag hem vid ett nån gång sen vart det sova!

Gick upp jäkligt tidigt på fredagen (7.30, det är tidigt för att vara mej, tro mej haha!!) Men iaf så skjutsade pappa mej till bussen & där blev det träffa Emelie & sen in på bussen, åkte som sagt med buss4you & det var jävligt najsiga säten! Värsta platsen & så kunde man ligga ner typ & det fanns ström & fritt internet osv. Lyssnade på musik typ hela resan dit så det gick skit fort, väl framme så tog vi tunnelbanan till fridhemsplan (vi är lata, jaja). Sen yra vi runt där o leta efter vårat hotell men det gick inget vidare, till sist fick vi panik & gick o käka lite på donken ist haha! Till sist hittade vi & vi kom upp på rummet (som förövrigt var skit fint!). Det vart en shopping sväng sen hem & ta en tupplur efter allt gående vilket gjorde att vi vaknade ganska segt & hamnade lite efter, men vi duschade & fixade & vart fulla & glada & levde fan på hotell rummet haha! Sen vart det gå ut & kolla läget, men det var inte speciellt kul så efter o gått en promenad så tog Emelie en korv på 7eleven, sen blev det hem & festa lite till sen decka!

Vaknade rätt seg på lördagen, med det vart att gå & köpa frukost iaf som vi sen lagade & åt, sen gick vi till t-centralen & fixade lite med bussbiljetter & sådär. Sen vart det hem & ta en powernap sen duscha & göra iordning sig igen! Sen börja supa igen, o den här kvällen var typ den roligaste! (ja vi hade roligare på hotellet själva än på krogen HAHA) Vi spelade in dom sjukaste filmerna & röjde, sen vart det iaf ta tunnelbanan till Hötorget där vi gick vidare till Stureplan, vi försökte komma in på Spybar men det var 24 där så vi gick till Laroy ist! Ganska mycket folk & rätt bra musik men säger bara, stora stolta Linköping, du har mitt hjärta! Emelie & jag beslutade oss för att dra hem vid typ kvart i tre. På vägen hem mötte vi en turkjävel på typ 40 bast som kommer fram & frågar hur mycket jag ska ha? Det visar sig att han står o säger att jag är en hora & att man ser hela min fitta & mina bröst! (Vilket man inte ens gjorde eftersom jag både hade trosor + bh + klänning + jacka!) Jag vart jävligt sur & frågade vafan jag gjort honom! Men han fortsatte bara tjata om att jag var en äcklig hora osv, Sen kom han närmare mej & jag vart rädd o puttade iväg honom lite lätt i ren reflex, då fick han världens damp o sög tag i min arm o skulle slå på mej, så hans polare fick ta tag i honom & jag & Emelie drog därifrån, vi va inte så glada om man säger så!!

Vi tog tunnelbanan hem till Fridhemsplan, så vart det donken på det!! Sen hem & festa lite på rummet, dom som bodde brevid oss var typ o knackade på dörren 2 eller 3 gånger haha! Kan ju berott på att klockan var typ 04.00, vi kollade på våra filmer vi spelat in & låg & tjöt av garv! Sen däckade vi väll vid 05.00 typ!

Sen ringde klockan vid 9.00 i morse & det var ju bara gå upp, vi hade beställt frukost buffé! Båda var fulla när vi vaknade & fulla när vi åt frukost, folk måste trott vi var dumma i huvudet! Haha! men vi träffar ju inte dom igen (vilket blev våran standar replik, för vi lyckas skämma ut oss hela tiden). Blev att göra iordning sig & sen checka ut, sen blev det än sväng på stan & massor krångel med hitan & ditan, men sånt är livet! Busen gick hem halv 3 & det var jäkligt skönt att få sätta sig ner o bara ta det lugnt i några timmar! Emelie & jag skiljdes åt i stan där min pappa kom & hämtade mej, vi åkte & handlade mat, sen släpte han av mej hemma & han forsatte till sommar stugan. Elias (min bror) som var hemma, & jag, lagade Taccos, det var så jäkla gott eftersom jag inte ätit på hela dagen!

& resten av kvällen har jag typ bara tagit det lugnt, Elias gjorde rabarber kräm som vi ska ha till frukost imorgon haha! Jäkligt gott. & imorgon kommer min man äntligen hem! Det har varit en lång vecka kan jag lova!! Så jag ska väll gå & lägga mej snart & hoppas klockan blir runt 18.00 så jag kan åka dit!

Vi ska ha en mys vecka har vi bestämt! & i helgen kanske vi ska till min stuga, vi får se!

Haha, jaja, om ni orkat er igenom detta så kommer här lite bilder från våran resa!

















Kommer förmodligen ladda upp fler bilder på bilddagboken eller så kan ni gå in på Emelies bilddagbok, för hon har redan laddat upp bilderna!

Nu är klockan snart 02.00 & jag ska sova!
puss, god natt.