måndag 25 maj 2009

I know the storm is comin

Mm, vi börjar med att få ur lite förtryckta känslor, hört att det ska vara bra!

VAFAN är det med folk?! Seriöst?! Jag blir så jävla trött & förbannad på er som ständigt ska lägga sig i! vad är det? har ni inget liv eller? eller det kanske är ert & gå runt & sabba för andra? Har jag nånsin gjort er ett jävla skit? VA? svara mej bara på den jävla frågan! Så jävla trött på er som går & dömmer mej utan att veta ett jävla skit! Har ni vart i min sits? Nej det har ni inte, så kom för fan inte & spela jävla översittare! Just nu är ni bara omogna!

kom tillbaka & säg att jag gjort fel den dagen du klarat det du begär av mej













Ah tja, det var skönt.
Men helgen då? Det har vart rätt trevlig faktisk!
Torsdags vart det dricka, slappade först hela dagen & visste inte vad vi skulle göra men efter mycket om & men så drog vi till min sommarstuga & drack & åt & spelade spel, det var Max & Elin, Jag, Martin & Oscar. Haha, Max & Elin drog vid 23.00 för Max skulle jobba dagen efter, men Martin jag & Oscar var kvar& höll i gång till kl 03.30 typ hahaha! Mer om den kvällen behöver vi ju inte ta upp!

fredag morgon, eller lunch kanske det var så kom Jimmy & hämtade oss sen drog vi till systemet & handlade lite sen på kvällen så söp Martin & jag hemma hos Jimmy med Jimmy, Stackling, Oscar & Ekorren som dom brukar säga haha. Vart rätt tidigt, vi drog hem när dom drog till någon krog i Mjölby!

Lördag vart det åka hem en snabbis & hämta lite kläder & duscha & så, sen vart det fest hos Jocke Borg med Martin & hans vänner & Linnea, Vart väll inget jätte drag direkt men rätt väl ändå, Linnea & jag testade snifftobak haha, fy fan va det sved! Sen så lämnade vi Linnea på rece & Martin jag & Ek drog & käkade på Sibylla. Eller jag sa att jag inte var hungrig men åt upp både Martins & Eks rester haha! Både Martin & jag var dryg raka så när Danne beställde taxi så följde vi med. Sen när vi kom hem så börja båda trycka i sig massor med flöt haha (som vanligt) Sen däckade Martin & jag låg vaken till typ 04.00 & smsade med Jennifer som hade hamnat i en liten knepig situation om man säger så!

Söndag vart det sova bort halva dagen, sen fick ja frukost på sängen & lite gos. Sen duschade vi & åkte ner till Konsum & köpte tacco dipp & gurka & lösgodis & marabou haha! Hjälpte Martin att plugga lite med, sen kollade vi mest på tv & hade det mysigt efter en fart fylld helg.

Vart en rätt värd helg ändå,
vänner, kärlek,
fest & sprit,
& en jävla massa flöt.

Nu ska man bara träna bort allt med, haha! fy fan jag är så jävla lat, om jag börjar träna nu kanske jag kommer se fit ut tills beach - 2012! hahaha eller så är det bara ännu värre!



Aja,
Dom som förtjänar det..
Ha det bra! <3