lördag 4 oktober 2008

tis-ons-tors-fre-lör

Haha jaha, nu ska vi se.

Tisdag, onsdag, torsdag och fredag vart det skola!

Nån av dom dagarna var det vinprovning! Det var ju inte så jätte gott men trevligt och kul o så. Samma dag som vinprovningen var vart det slagsmål på skolan, en tjej fick två slag i ansiktet och blödde rätt mkt! så vi tog hand om henne och ringde polisen och sådär, samma kväll på bussen hem försökte en hund bita mej :O värsta sär!

Har även övningskört och pluggat o så, vart lite duktig ;)

Och igår slutade jag skolan klockan 13.00, gick på stan med Mikkis och tog en fika och shoppade lite, handlade ett par skor, en ny plånbok och örhängen :) Sen åkte jag hem, och när jag kom hem satt min mamma och grät, hon berättade att en nära vän till familjen dött, så vart ännu mer ledsen efetrsom allt redan vart jobbigt på sistonde, men gjorde iording mej och åkte till Martin, sov där med, så mysigt så.

Skönt att det börjar bli bättre, även om det bara är små saker betyder det massor för mej! Det får än mer motiverad att forsätta kämpa lixom.

Idag är det lördag, och det blir förhoppningsvis krogen med Mikkis o Enelie?, vet inte om Martin och alla hans kompisar skulle ut för Pinto fyller 20, grattis föresten, men isf så brukar det väl sluta med att jag följer med honom hem, det märks ju imorgon ;) ggrrr ;) haha!


HÖRS O SES DÅ FETTON :D
O KOM TILL KROGEN FÖRFAN,
SITT INTE HEMMA O SVETTAS :D
VI SES DÄR DÅÅ ;)

torsdag 2 oktober 2008

<3

Heaven’s gates won’t open up for me
With these broken wings I’m fallin’


Hurry I’m fallin’

Ozzy Osbourne

And here we are still fighting for our lives.


Sitter och lyssnar på Ozzy Osbourne, och fäller en tår, R.I.P Mormor och moster! Jag älskar er, och saknar er, tänker på er varje kväll. Jag önskar jag fick vara med er. Ni finns i mitt hjärta, nu och föralltid, vad som än händer.

Vi spelade Ozzy Osbournes - Mama I'm Coming Home på min mosters begravning, usch 4 år sen du lämnade oss, jag ångrar att vi inte kämpade mer för att du skulle få det bättre, du kunde levt längre om vi gett dej rätt vård, eller rättare sagt gett dej vettigare personal! Jag kommer ihåg att du dog på Elias födelsedag, men mamma sa ingenting till oss för att inte förstöra för Elias, hur orkar man det när ens syster har dött?. På mormors begravning spelade vi Gill Jonsson - En ängen flög förbi , 7 år sen du lämnade oss, och det gör fortfarande lika ont, och jag minns så väl sista gången vi sågs , vi åt bakelser som såg ut som grodor, det var inte gott minns jag, o så gick jag innan du åkt hem för att va med en kompis, det ångrar jag. Sen skulle du vara barnvakt åt oss, vi skulle äta pizza o se film, men så blev det aldrig, vi var i Stockholm när dom ringde och berättade, jag grät hela vägen hem.

Mamma, pappa och Elias, Kan ni lova mej att aldrig dö?

ja, And here we are still fighting for our lives.

usch nu vart det jobbigt, skriver om dom senaste dagarna lite senare.
Puss

måndag 29 september 2008

Helgen

Ja ni, helgen har vart mycket lyckad må jag säga, umgåtts med både mina vänner och med darling.


I fredags var det som sagt Ullared, gick upp kl 04.00, riktigt slitet, fick skjuts av pappa till Saab där bussen till Ullared gick ifrån, hämtade upp Jennifer på vägen dit med. Väl framme vid Saab mötte vi Mikkis, Ankan och Olivia. Sen bar det av, sov lite på vägen ner, men inte allt för mycket! Väl framme (typ klockan 08.00) var det redan fullt med folk, men vi gav oss in i smeten och shoppade loss vi med! Riktigt skojigt hade jag :) handlade en himla massor med saker, men nu när jag tänker efter kommer jag inte på något knappt, mer än: två tröjor, bh + trosor, ljushängare man har på vägen, lakan med spöken på (se bild), en nessesär, en mössa, vantar, underkläder, strumpor, en väska, och massor schampo o dylikt














Här är lite fler bilder från resan:












Halvfull än så länge:









Lite av allt vi handla:













Efter vi kommit hem med bussen efter 8 timmars shoppande o 6 timmars bussåkning totalt, var vi alla rätt trötta, Jennifers mamma kom och hämtade Jennifer och mej så fick jag skjuts hem. Mening var att jag skulle åka till älskling men jag var helt trött o sliten, så han kom till mej ist, fast vi åkte hem till honom och sov där ändå sen.

Lördagen var man rätt trött, låg o myste med gullet i sängen till 14.00 eller nått sånt, sen kom pappsen o hämta mej (A) o så övningskörde jag till Ikea där vi handlade sen åkte vi hem. Åt lite Tacco, sen vart det party hos Kim med Linnea och Malin, Martin var också där. Jag tyckte själv att det var jäkligt skoj, men jag var väll inte allt för nykter heller. Men trevligt folk och gott o dricka, kan inte bli bättre! Sov hos darling denna natt med, så mys så (A)

Söndagen var inte så kul dock, jag var jätte bakis och super gnällig (förlåt) men hade jätte ont i huvudet och mådde illa, plus mensverk, svårt att hålla humöret på topp då! vid 17.00 våga jag äta något iaf så då var Martin o handla Mc Donalds som vi åt :) Då började allt bli mycket bättre, sen var vi ute och gick i 1 och en halv timme ungefär, det var duktigt av oss. Sen åkte jag hem framåt kvällen/natten ;)


Idag är det måndag o den har väll vart sådär hittills, trött på att allt ska gå emot hela tiden! men det löser sig nog, hoppas att det inte är som det verkar vara. Ska nog vara med darling ikväll <3

Hörs o ses pusselipuss.