måndag 24 augusti 2009

Uppehåll

Ja, ett litet uppehåll har jag haft, inte haft nån orka att skriva, inte nu heller egentligen men var så jäkla uttråkad så varför inte lixom..

Jag har gjort väldigt mycket roligt dom senaste veckorna & har därför inte hunnit skriva heller. Sista jag skrev var när jag var på tacco kväll & bakade cupcakes med Tamara & Jennifer. Kanske inte som de skulle se ut, men goda var de, marabou & vit choklad inuti..

Det har varit ganska mycket festande, i fredags var jag på krogen i Linköping med Tamara, Emelie & Alexandra m.m, det var kul men tråkigt väder! Martin kom på kvällen/natten så tog vi bussen hem till mig och sov. Lördag tog vi bilen till honom och så var det lite fest hos Danne, fast vi gick sen vidare till Soccing, helt okej kväll! Festade ju med Linnea på lördagen och då är det ju alltid kul!






Söndagen var vi både bakfulla & lata, kl 17.00 åkte vi hem till mig igen, mamma & Mattias & Elias hade bjudit oss på middag. (eftersom jag flyttat från mamma & sällan träffar henne, sen ska hon till Spanien imorgon) Det var trevligt och gott, grillat med klyftpotatis & tsatsiki/bearnaisesås sen sallad och sådär. Vart lite öl & snacks innan maten med. Till efterrätt vart det äppelpaj med vaniljsås, det var gott med alla var så mätta så vi åt knappt nått. På vägen hem gick Martin och jag en promenad och jag visade vart jag gått på dagis, det var jätte mysigt, vi plockade plommon & sen gick vi hem och såg; män som hatar kvinnor, riktigt bra film! Se den! Sen gosade vi som aldrig förr och somnade sedan så fint hållandes om varandra..

Vad har hänt mer då? jo massor, jag har shoppat massor dagar, lunchat med Jennifer i stan, vi åt sallad & det var underbart gott!
Fina Jennifer
Min goda sallad

Jag har även druckit öl med mamma & Anna på Storan
Världens bästa mamma

Det lite tråkiga är väll att jag jobbat massor med & har en hel veckas jobbframöver mig, med sen har jag också myst med Emelies kisseunge & ätit blåbär till frukost & kantarell macka till kvällsmat, det ni! För jävla mysigt & gott!! Det kan vi inte glömma..

Bättre frukost finns ju knappats..
Underbart söt, släppte henne inte en sekund trotts min allergi..