onsdag 20 augusti 2008

Planer eller drömmar?

Ahapp, skolan har börjar igen då! Fast riktigt slappt än så länge (Fast det kommer bli tuffa dagar fram till V9 då vi ska ha APU mån-fre fram till studenten), igår var jag bara där och fick schema och sånt där "nödvändigt". Efter det vart det kebab baren med Ebba, Alex, Jennifer, Pauline, Hanna och Mikkis, sjukt gott. Sen hem och stor städa! vart klar typ klockan 9 på kvällen, även installerat om min dator så nu är den igång igen!

Idag var det friluftsdag med brännboll och fika. Planerade även ettornas nollning, sjukt kul ska det bli, tror det kan bli riktigt bra alltså! Efter skolan vart det att gå till banken med Jennifer och fixa lite, efter det vart det att gå en runda och glo lite. Sen åka hem och nu ska jag bara ta hand om mej själv, fixa naglarna och ta ett bad & hårinpacking osv, riktigt skönt!

Hm minns inte när jag skrev sist och om jag skrev vad jag gjort, men sov hos Martin från söndag till måndag vilket inte var planerat men mysigt!

Sjuk börjar jag bli med, huvudvärk, halsont och till och med blåsor i munnen, kan det blir mycket mer uppenbart att jag kommer bli sjuk? Nej!

Tjejerna i klassen taggar som fan för MALMÖ 08! Åka ner och bo i nån lägenhet dom fixat och bara supa och dansa, det vi är bra på brudar! peppa peppa!

Taggar även redan som fan när vi ska dra ihop ett härligt gäng med diverse folk för Ayia Napa 09! gött gött gött vill jag lova!

Mitt körkort är även på G nu så det är med sjukt kul!

Den här sommaren har nog varit bland den bästa i mitt liv hittils. Så mycket känslor, pengar , alkohol och mycket mycket mer har gjort ALLT helt underbart. ÖLAND bara, det blir absolut nästa år med!

Ser fram enormt mycket mot sommaren 09!

- Studenten
- Balen
- Student kryssningen
- Ayia Napa
- Öland
- Frihet
- Och en jävla massa mer röj blir det säkert!

Ah nu är jag sjukt glad!
Men ska träna en sväng sen blir det ett bad :)
Puss&kram

måndag 18 augusti 2008

Okej

Jag säger det bara en gång, sen lägger jag ner.

Jag är sjukt förbannat på allt folk som jämt ska snacka sitt jävla skit snack utan att förstå innebörden i det? VARFÖR? Tycker ni nått är dåligt med mej så säg det då till mej! Jag kan ta det, jag svär. Jag har själv sagt saker det vet jag men jag kan stå för det med! Om ni skulle ställa er framför mej och fråga om sakerna stämde så kan jag med all säkerhet svara er att om jag sagt det kan jag stå för det! Men jag är inte heller så dum att jag går och kastar ur mej meninglösa kommentarer eller saker som verkligen inte borde komma ut, jag vet vad man ska hålla käft om även om man bråkar! Vi är inte 14 längre!! När jag bråkar handlar det inte om att såra den andra, utan att få den förstå!

Och er som vänder kappan efter vinden? Ni säger att ni ska stå för det som sägs men sen när det väl kommer till kritan springer ni och gömmer er eller håller med dom andra! Så man får stå där själv och ta skiten, men jag säger bara det, det kommer tillbaka en dag! och det är jag som växer och lär mej någon av det här.


I've never been perfect
But neither have you

söndag 17 augusti 2008

I kissed a girl and i liked it

Hallå!

Jaha då ska vi se, torsdagen vart det att åka till Mjölby och sova där till fredag, det var mys. Fast jag blev ensam lite på morgonen för han skulle jobba nån timme fast han kom hem sen ;) så då sov vi lite till sen gick vi upp och åkte till Ikea för Martin och Doris skulle dit och shoppa, pappa hämtade mej där, så åkte vi hem, jag duschade och åt och var lite social med familjen. Sen åkte jag tillbaka till Martin och var med honom och Doris, fast han gick hem sen efter vi sett några filmer, men det var trevligt. Själv stannade jag över natten och det var ju nice som vanlig, hahahah fast det vart lite trångt ;)

På morgonen vaknade jag och började göra i ordning mej för att åka hem, skulle jobba på ett bröllop 18.00 - 03.00, och det var det värsta jag gjort i hela mitt liv, när jag kom hem var jag så trött så jag nästan grät och ville spy, men nu har jag pengar iaf, gött det. Så idag ska jag köpa godis och feta i min säng, ensam dock :( men det är jag så jävla värd :D slet som ett djur igår.

Alla jobbar och börjar skolan imorgon (måndag) men inte jag, jag börjar på tisdag, så är hemma själv imorgon, skönt vill jag lova.

Men att,
puss då