lördag 10 oktober 2009

You can talk all you want But my skin is really thick I'm the leader of the crowd And my game is really sick I'm unstoppable, unstoppable.

Hallå!

Igår så var jag med Jennifer, hon kom hem till mig, vi åt mat & hade det trevligt, snackade massor bajs om allt & inget som vanligt. Jag var även & solade innan, sen städade jag hela mitt rum innan jennifer kom. Iaf, vi hade det trevligt som sagt sen började jag göra mig iordning mig för jag skulle ju på fest & Jennifer skulle jobba.

När jag var klar så skjutsade jag hem Jennifer men jag kunde inte låna nån bil över helgen för pappa behövde den så Martin var snäll & hämtade mig, tack älskling. Vi åkte hem till honom där Carro hade lite födelsedags firande, vi lämnade bara mina kläder & det & stack för vi kände inte för att va kvar där HAHA. Vi gick till Jimmy & Natta där även Bella, Danne, Jonas och oscar var! Jimmy & Nattas små katt ungar var jätte söta & jag gosade massor fast jag är allergisk, men det gick rätt bra endå. Iaf, vi snackade & det var kul & trevligt, men vid 2 så drog vi hem & käkade rester från Carros äpple paj, svin gott haha! Sen sov vi & så hihi.


Hitta en sommar bild på min tomt på Martin dator, vill ha värme!

Idag så ska vi se Sverige - Danmark & ha en mys dag, tror jag iaf, Martin sa att han ville det, men vi får se, alla kanske skulle till Kim, men det märks! Om det blir mys så ska vi laga mat tillsammans sen kolla film med godis & sånt, annars blir det väll gå till Kim & dricka lite sen hem & mysa.

För övrigt så har jag hittat en as bra ny låt.
Kan inte sluta lyssna på den.
Kat deluna ft Lil wayne - unstoppebal!

Aja nu ska jag dra
puuuuuuuuuuuss

torsdag 8 oktober 2009

Russian Roulette is not the same without a gun

Blir ett litet kvälls inlägg såhär va.

Sov ju som sagt över hos Martin igår, & imorse så låg vi & kramades en liten liten stund för mer hann vi inte för han skulle till jobbet & jag skulle till skolan då, var där & skrev på lite papper & sånt sen åkte jag hem & gick till mamma & fikade & så. Sen kom Elias hem från skolan så vi gick till pappa tillsammans. När jag kom till Pappi så ringde jag Tamara & vi drog till IKEA, jag köpte ett par svarta paljett leggins & ett hårband i samma material, sen köpte jag en massage olja & en halsduk, sen nya strumpbyxor eftersom mina gamla gått sönder! (ni får bilder på allt imorgon)

Jaha men nehe, vi åkte väll hem sen framåt kvällen & nu har jag bara vart hemma & pratat med Martin & kollat tv.

Imorgon så är det fredag & Martin & jag ska gå över till Max & Elin där även Danne & Bella är! Så ska vi dricka & umgås lite sen ska vi väll se vart festen där av? Alla trodde Nattas & Jimmys inflyttnings fest var men det var tydligen nån missuppfattning där så vi får gå nån annan stans! Men det ska bli kul i vilket fall!

På lördag ska Martin & jag fira 14 månader/ ha en allmän mysdag hemma hos honom eller i min sommar stuga, vi får se! Ska bli en kul helg så jag ser fram emot den!

Från Älskling till mig

Jag har världens bästa flickvän

Ingen har ögon som du, dina ögon gör mig svag
Ingen har så mjuka läppar som dig
Ingen kan motstå din heta kropp
Ingen kan få mig att känna mig så lycklig som när jag är med dig
Ingen kan få mig på så bra humör på så kort tid
Ingen tjej är så rolig som dig, du får mig jämt på skratt
Ingen får mig att kännas som att himlen finns förutom du när jag ligger o håller om dig
Det finns inget bättre än att få vakna upp med dig, och se när ditt hår börjar locka sig
När du vaknar och säger att du ser ut som skit, så finns det ingen som är vackrare än dig
Du är så söt när du sniffar på allt
Ingen kan festa som du
Även att du ska pilla på mig, så är jag glad att det är du
Jag älskar när man har tråkigt och livet är på botten, för då får man ett sött sms av dig så är hela dagen gjord.
Jag blir alltid lika glad när man precis ska träffa dig och du har det där leendet på läpparna
Jag älskar allting med dig, och hoppas att du känner samma sak för mig

Jag älskar dig mest på denna jord Elin Nyhlen


14 Månader idag <3

onsdag 7 oktober 2009

I won't be ignored

Holla, hemma från stan nu. Jobbat & träffade Amanda, vi gick till (va det nu hette) & pratade om utbildningar. Så nu är jag inte arbetssökande längre, utan studerande!! Det ni! Jag ska Läsa matte A & B, sen naturkunskap B. Sen ska Amanda & jag börja plugga till sjuksköterskor nästa höst. Toppen!!

aha, efter vi vart där gick vi & käkade lite flöt på donken, det var gott & trevligt, snackade massor & så. Sen åkte vi hem & nu är jag hemma.

Ska duscha nu sen blir det va med Martin, om jag har nån bil. Kanske ska träffa Tamara idag med, blir det inte idag, blir det ju imorgon såklart!

Nae men nu har jag inte tid!
ha det så bra
poss

tisdag 6 oktober 2009

I don't feel like coming down

Hejsan, bra dag måste jag säga! Började jobba kl 7.00 imorse, slutade kl 13.00 ungefär. Gick till arbetsförmedlingen där Jennifer & Mikkis var, vi gick & åt på sallads baren, alltid lika gott! Sen åkte Mikkis hem & Jennifer & jag gick en sväng på stan. jag köpte en ansiktsmask & lite saker från Lush, vi vet den där affären som gör tvålar & olika roliga saker! Masken skulle iaf hjälpa mot torrhet & finnar & pormaskar, hoppas det funkar!

Vi gick runt lite & Jennifer köpte en jätte fin stickad tröja från Monkey. Sen var vi i lite ny öppnade affärer som lager hus där jag köpte en lite kul sak åt Martin!

Aha, sen åkte vi till IKEA med pappa, vi skulle köpa två glas krukor, men de hade fortfarande inte packats upp, dåligt IKEA!! aja, vi skjutsade hem Jennifer sen åkte vi hem, mest suttit & pratat med Martin på msn & vart lite nördig & spelat cs, men det får man ibland.

Nu sitter jag & väntar på att desperate houswives ska börja! Så himla kul det ska bli! Antar att ingen missar det ikväll?

Bästa serien, efter Greys...

Aha, imorgon ska jag jobba & sen kolla upp att börja plugga till sjuksköterska med Amanda, sen ska jag nog till Martin & sova där, Carro fyller år imorgon med, grattis!

Aja, nu ska jag vänta in Desperate houswives!
poss

måndag 5 oktober 2009

I've been the girl, middle finger in the air

Hej!

Kommer inte ihåg när jag skrev sist. Haha aja, Jag åkte till Martin i lördags, gud så full han var haha. Hämtade honom & Jimmy på stationen & så åkte vi till sibylla & skulle äta, Martin kunde knappt stå upp & så hade han tappat sitt bankomat kort så det blev ingen mat för honom haha. Lillen då. Plus att han tappade sin mobil på rece när jag hämtade dom, så den hängde i två delar HAHA. Jag såg till att han kom hem iaf haha, fick bära alla hans saker med, han ville bara kramas.. gulle då. Sen hade jag lite kul åt honom sen gick vi & la oss ;)

Söndagen var Martin jätte bakis haha, vi vaknade vid ett typ..degade lite. Sen på kvällen så fikade vi på bullar & lite gott med Helené & Malin vid tv:n, det var ju kanelbullens dag! Efter det lagade jag Martins matlåda till jobbet snäll som man är hihi. Sov även över där fast jag skulle åkt hem, men tutten ville gosa lite mer & det är ju alltid mysigt så.

Åkte hem imorse då som sagt, har städat idag & ringt vårdcentralen. Ska färga håret & sola med.

Imorgon ska jag jobba & träffa Jennifer, saknat henne massor! Ska jobba på onsdag med. Träffa Martin då med & fira 14 månader <3


Höst nu..