torsdag 10 april 2008

Citron fjäril.

Hej! allt bra med er? jag mår bara fint iaf, lite förkyld, men sånt är livet. Jaha då ska vi se, igår var det onsdag, tog med mej Jennifer hem för lite plugg, det vart även Guitar hero, tjejsnack, godis, och mat från Mc Donalds. Det missades två bussar, dåligt, men så blir det ibland.

Jag är för övrigt väldigt iriterad på Telia som tydligen inte lyckats laga min mobil, jag lämnade in den för problem vid samtal och att TVÅ knappar var sega. Nu när jag fått tillbaka min mobil, tror ni inte det är fel på dom två knappar det var fel på innan plus yttligare två knappar (nollan och femman). Usch och fy, dock var det där med samtals problemt löst, tack för ni fixar nått!

Idag har det varit skola, alla verkade sega och sura på morgonen men kom igång lite efterhand (Fransmännen hade åkt hem så de var väl lite deppiga). På sista lektionen var vi bara fyra, resten hade gått hem (skolkare),vi fick mycket beröm av henrik ( vår Projektoch företagande lärare) han tyckte vi var bättre än hans högskoleelever, trevligt! Nog om skolan och allt annat skit, imorgon ska jag köra bil och boka mitt terori prov (NERVÖS), sen ska jag följa med Jennifer till frissan, träning sen skola. På kvällen blir det hokeyn ivilket fall som helst, kanske fest? den som lever få se.


(Angåeende rubriken, såg en citron fjäril igår, det betyder väl att sommarn ska bli fin? jaja, vår känslor i vilket fall! Och hoppas du har det bra mamma, saknar dej)


Pussochkram

tisdag 8 april 2008

Far away

Hörre ni! natten gick bra, nemas problemas! känns skönt, hoppas det forsätter så. Jätte skön dag i skolan idag, lagade mat med fransmännen (husmanskost) slutade klockan 12. Åkte hem och pluggade lite, satt lite vid datorn och var massor social med Adam. Vi åt melis, spelade guitar hero 3, Kollade Hjälp och åkte och handlade tillsammans, så det var ju trevligt.

Imorgon ska Jennifer följa med mej hem och så ska vi plugga Eng och projket och företag, matte och körkort. Haha iaf jag, men det blir nog bra. Blir nog en hel del fikande och snack med, sånt vi är bra på!


This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there’s just one left


Puss&kram

måndag 7 april 2008

Ojoj

Nu var det ett tag sen, kommer inte ens ihåg när jag skrev sist, dåligt! men iaf, lite snabbt: Fredag: fest fest fest! ojojoj, lite för mycket av allt den kvällen, men endå lyckat! Lördag: redigt seg, fick bli en hemma kväll.


I söndags vaknade jag nångång vid 11.00 och gick upp och åt lite frukost, efter det vart det solning sen hem & övningsköra med pappa i ca 2 timmar, pantade lite burkar på vägen åt mamma, fick 60kr (hahah) Direkt hem och tog bussen till stan för att träna, skönt men jobbigt. Kom hem vid ca sju någon gång, somnade direkt.


Idag (måndag): mycket skola, lite jobb, många inställda lektioner pga av fransmännen, men jag klagar inte, nejnej. På lunchen fick jag ett litet ryck(?) och gjorde en grej jag velat otroligt länge, jennifer, sandra & stina vart mina stöd! haha, att ja vågade? Kom hem sen iaf, tog "farväl" av min mor med en bit mat (hon ska till skottland) åkte hem till min far & sen såg jag hokeyn, bra LCH :) SM guldet nästa? sängen snart, svårt att sova inatt? det återstår att se.


Puss&kram