måndag 29 juni 2009

okej, jag skiter i uppdateringen av studentveckan, men kan säga att den var hel najs & inte kommer glömmas!

Inte orkat blogga så mycket på sistone, men va fan vädret är ju kanon vem orkar sitta inne då? Jag har vart och badat i berg två dagar med jennifer & lite mer folk! Sen var jag & Jennifer i varamon med, hur skönt som helst! Igår var jag Oscar, Martin, Danne & Bella i Malexander och badade, det var jätte fint vatten och miljö! Sen skulle vi åka till torpön eller nått liknande, men man var tvungen att åka med en färja över till ön & vi hade inte tillräckligt med tid, vilket var synd för det såg skit fint ut! Det fanns matställe & så med, så hade vart perfekt! Men det vart hem & käka med Martin ist. Sen sov vi en stund sen tyckte vi att vi var så slöa så vi åkte till Konsum och köpte godis sen åkte vi till Max & såg en film, vi kom väll hem vid 00.00 & då somnade vi direkt!

Idag jobbar Martin & jag sitter på hans rum och glor som vanligt! Vill ut! men känns dumt att bara gå o lägga sig på deras tomt o pressa! haha! men iaf, ja ska nog dra mej hemåt & träffa Tamara & Emelie & sitta vid kanalen & chilla med en glass eller så.

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och göra nått som man var tvungen att gå på tydligen, inte så kul! men blir väll dra och sola efter det!

ae men att nu ska jag inte sitta här mer, tror det blir att gå till konsum & köpa mej en glass..
puss