lördag 26 september 2009

Aha, vaknade med Martin vid min sida, vi gick upp & åt frukost. Sen åkte han hem för att fira Carro & Malin, meningen var att jag skulle följa med men som antagligen ingen missat så får jag inte röra på mig, inte ens lämna huset, så det var bara sitta hemma & tråka.

Jag tog med Tamara till Coop iaf för att handla mat, trevligt med sällskap & så fick man lite mat införskaffad med, toppen.

När jag kom hem förberedde jag middagen Martin & jag ska äta idag, det blir Mexi gratäng, jätte gott! Sen gjorde jag en blåbärs paj som vi ska ha till efterrätt. Sen ska vi nog ta ett bubbelbad sen blir det tända ljus & se en film i sängen som jag laddat ner, då finns godis om man orkar. Tyckte jag planerat en riktigt mysig kväll! Men jag har ju tiden med så haha...suck.

Aha, jag var förbi hos mamma en sväng & åt biff Rydberg, helt okej! Sen tog mammi fram godis skålen så kollade vi alla på gamla fotton, super mysigt! Min parkering gick ut 20 i 10 så jag kom hem nyss..

Ska snart & hämta Martin i Mjölby, snäll som jag är.
& vad vi ska göra ja det vet ni ju. Äta, bada, äta, film haha!
Myspys!!


Jag i Grekland för 5 år sen..

fredag 25 september 2009

ÄKTA

Vill jag bara säga att jag har världens finaste vän, en vän som verkligen bryr sig, stöttar & ställer upp. Jag har kallat andra för bästa vän. Men den titeln borde hon ha! För hon är bäst! Hon har alltid funnits för mig & gör än idag. Hon har många gånger med sina visa ord fått mig inse & därav mått bättre.



Jag älskar dig Tamara & kommer alltid finnas där för dig, så som du finns för mig.
Så puss på dig mitt hjärta, du gjorde hela min dag! <3

torsdag 24 september 2009

Du hade tid

Snart dags för omgång 3 med medicin då..kul! Man blir ju så himla sur & trött på att bara sitta hemma. Jag missar Ullared, fy fan! & Jag ville så gärna följa med till Turkiet, men hur fan hade det gått då? Inget bra! Läggas in imorgon om inte infektionen i mina små fötter ger sig.

Får peppa med musik & filmer,
i helgen kommer iaf älskling.
vi är hemma själva.



Det känns meningslöst.
Vi river bara upp gamla sår.

Alldagligt

Aha, Jag hade räknat helt fel. Jag ska inte till akuten idag, utan imorgon om jag inte mår bättre. Men jag mår bättre, så det känns skönt. Infektionen knallar ju fortfarande runt i kroppen så lugn & fin måste jag vara, det är ganska svårt nu när jag börjar piggna på mig & redan legat hemma i 2 veckor. Men men, inget nytt om just infektionen mer än att den nu nått mina fötter så dom är uppsvullna som satan så kan inte gå, annars är allt bara bra!

Sjuk ledsen över att jag inte kan få följa med till Ullared i år, men kanske är lika bra det, så jag förutom att komma hem med nya saker, kommer hem med hjärnhinneinflammation, vore ju inte allt för kul kanske. Men mamma sa att hon & jag skulle åka, snällt av henne. Men ville ju så gärna åka med Mikkis & Jennifer.


Aha, Martin sov här inatt & stackars fick gå upp vid halv 6 för att hinna till jobbet, duttit av honom tycker jag. Jag känner mig inte lika duktig som ligger på min feta röv hela dagarna (får iofs inte göra annat). Idag har jag iaf sökt ett jobb i Norrköping som sko försäljare, hoppas hoppas! Iofs bara 20% men bättre än inget?!

Skriver väll mer senare har ju inte så mycket bättre för mig
hehe! Poss.

onsdag 23 september 2009

Right?

Akuten inatt som sagt, åkte in vid 24.00, va hemma kl 05.00. Det var ju kanske inte det roligaste men helt klart värt det eftersom vi fick reda på väldigt många saker som kan va bra om man ska överleva..(läs inlägget under)

Aha, blir bara slappa idag då som vanligt..får ju inte göra annat heller så. Pappa ska åka ner & köpa lite vindruvor & sånt smaskigt åt mig. Martin kommer vid 18.00 ungefär, så det ska bli mysigt. Vi ska nog se Sommar med Göran, haha alla säger att den är så bra.
´


& angående dig, du gör mig så himla irriterad, varför forsätter du älta om det? Om det var så himla dåligt gjort, varför bryr du dig ens? Varför ödslar du din tid på oss? Du får jätte gärna komma till mig & ifrågasätta allt angående det där så ska jag förklara allt så kanske du också fattar att det inte är så enkelt som du tror! Jag har känslor vet du.. & han gjorde ju ett val? Eller hur!?

AKUTEN

Ja angående att jag var på akuten inatt, såhär ligger det till.

Jag fick åka in till akuten inatt för jag haft så jävla ont i nacken & det har inte gått över.
De tog massor prover & det visade sig att vårdcentralen hade fel,
jag har varken halsfluss eller körtelfeber.
Men en jätte stor infektion i kroppen,
det är ett värde som ska va på 10,
mitt va på 180 ungefär.
Så det var rätt illa då.
& de vet inte vart infektionen är, så om jag rör mig för mycket så kan jag få hjärninflammation eller sådär.
& det är ju inte så kul för det kan man ju dö i.
Men om det inte blivit bättre tills imorgon så ska jag läggas in med dropp & antibiotika.


Så nu vet nu iaf,
jag får inte gå utanför huset på ett bra tag.

tisdag 22 september 2009

it's been a lonely day.

Allting går, bara man vill.

Tack Tamara & Martin,
Ni är dom bästa.
Ni ser. det ingen annan ser.


Sitta ute i solen & vara frisk med en tonfisk sallad skulle ju va helt okej...

måndag 21 september 2009

Jag svälter

Mycket mat får man ju inte i sig med två feta pung kulor som täcker igen hela halsen!


Fett sugen på godis & Kina mat & Mexico gryta med bandpasta & natcho chips, & Tamaras farmors svamp grej. & fan va gott det vore med färsk pasta med kantarell sås & fläskfilé


Ae men det blir en alvedon ist!
mums

Soulmate, vart tog vi vägen?

Tankarna flödar, när jag är själv om natten
Angelika, för dig går jag genom eld och vatten
ingen klyscha, det är bara som det är
Det känns som om gud skröt när han skapa din själ

Till hälften av vår släkt, varför blundade ni?
Min syster blev den kvinnan, ni aldrig kunnat bli!


Du är mitt andra jag, utan den dåliga sidan

Höga berg & djupa dalar

Hej, idag var jag på vårdcentralen, hade förmodligen halsfluss & körtelfeber. Dom är ju så kompetenta på vårdcentralen så de verkligen lägger fram det att det här är du sjuk i & den här medicinen ska du äta & det kommer hjälpa si & så. Nej nej, ta medicinen & stick, vi skiter i provsvaren på detta ställe...

Ska iaf äta 2 tabletter 3 gånger dagligen, i 10 dagar, det blir totalt 60 TABLETTER! För er som inte vet så kan jag knappt svälja mina ppiller, & dom här är på 500mg STYCK


Kåvepenin är ett penicillin som smakar kiss, så alla vet.


Fett synd om mej.
Dessutom har jag nackspärr,
& får Zoon får inte användas av personer med astma.

livet är ett minfält, långt ifrån en vallfärd