onsdag 2 april 2008

Trött, sjuk

Hej gullungar! en redig förkyldning har man gått och lyckats skrapa på sig, tog det därför lungt på gymmet idag med Jennifer, badade i jakutzin och hade trevligt! Samma sak gäller igår, men då vart det inget bad.

Igår tvingade Jennifer med mej till IKEA för att köpa ett par skor som inte ens fanns, jag var så trött! kom hem vid sex ungefär, åt två ägg & gick och la mej och somna vid sju! vakna vid tio, tog ett glas obóy och gick och la mej och sov igen.

Idag vakande jag vid halv sju och skulle gå upp till skolan, enbart för att vi var så några i köket och ville ställa upp. Efter det vart det som sagt bad m.m! Sen stan med Jennifer igen som tvingade med mej för att köp sin skor (hon la undan igår på IKEA) haha usch vad jag gnällde (förlåt) men var såå trött, undrade vart alla mina muskler var vid det tillfället. Träffade Bella och c.o i stan med deras fransmän, det hade tydligen inte gått något vidare för den, dom hade sprungigt på hela stan för att leta reda på dom fransmännen som hela tiden "rymmde" om man kan säga så´, stackarn.
Lite glad är jag allt att jag struntade i det här med frankrike projektet!
Men nu ska jag väll ta och trycka i mej nån sorts bedövning & ladda hem en film och se på!


Puss & godnatt

måndag 31 mars 2008

Puss

Ååååh, jag blir helt varm! Våren är här! det känns så bra, Jennifer och jag tröck i oss två glassar under dagen, gick i bara ett linne & en kofta, så underbart skönt, solen värmde värkligen!


fransmännen kom till skolan idag, eller, vi mötte dom vid resecentrum, haha det var kul, tror vi kommer få det trevligt. Vi håller på med ett projekt med frankrike för alla som inte visste det, dom går samma utbildning som oss. Imorgon ska vi laga mat åt dom!


Tamara bjöd med mej på fest! haha, det blir VIP lista och skumpa, ja du bruden, nu är det våran tur att glassa!

Vi glider med stil

söndag 30 mars 2008

Glitter

Igår var släkten här & firade mej och Elias som fyllt år, det var trevligt. Fick champange och pengar, blommer. Vi åt helstekt fläskfilé med potatis gratäng och sås, jätte gott! Sen vart det glass med banan osv. Kvällen var väldigt lyckat, även slutet med ;)


Idag var en seg morgon, men mysig. Vid tre(?) någongång var det mat, kyckling och ris med sås, en favorit! Efter det så hjälpte jag pappa med att klippa trädena i trädgården, vi åkte och hyrde en släpkärra och körde pinnarna, eller ska jag säga trädena till tippen. Efter det så lämnade vi släpkärran och jag skulle övningsköra lite, vi var ute ca en timme tror jag, körde på små vägar & övade på bilens placering, fick även gasa på en gång, hahaha åååh! jag vill få mitt körkort nu!


Nu ska jag ta en duscha och sen sätta mej och kolla på LHC matchen! Eller om duschen blir efter? Hejja hejja iaf!


Puss & kram