måndag 3 augusti 2009

Måndag!

Halloj, sitter hemma hos Martin så det blir bara en snabb update medans han duschar!

Helgen vart det slöa på fredagen, typ pizza & sånt, vi var hemma själva hos mig så det var gos, va med Malin på IKEA innan Martin kom & det var trevligt som alltid haha.

Lördagen var jag bjuden på tre olika fester & kände lite smått ångest över att behöva välja bland mina vänner, så jag vart hemma då med, men Max & Elin, Danne & Bella & så Maja kom till oss & vi skulle bara ha en chill kväll, vilket dom andra hade, förutom Maja & jag, vi vart fulla & glada. Vi hade lite bus för oss sen vart det fylle käk, vilket inte var allt för gott men men haha & sen vart det nattbad i kanalen! Hel värd kväll!

Snart ska jag se på Coyote Ugly & ta hand om Martin, han är i chock efter att ha mött en orm i skogen haha, stackars liten.

Bilder & (troligtvis) mer om helger kommer nån gång i veckan. Ska va här tills onsdag morgon, då ska jag på Skänninge marknad med Jennifer & Mikael!

& på Torsdag ska jag träffa Emelie min vän! Som förövrigt fyller år imorgon, grattis gumman 20 år, hoppas du får en bra dag & lyckas på du vet vad...!

I helgen ska älskling & jag fira ett år i min sommarstuga, med sol & bad & gå långa promenader & mysa på bryggan i solnedgången med en picknick korg (om vädret tillåter kanske man ska säga)

Nu ska jag gå, det vankas jordgubbar.
puss