torsdag 9 juli 2009

11 Månader

Världens bästa älskling gav mej rosor & ett jätte fint brev, fast vi sagt att vi inte skulle ge nått (eftersom vi har ett år nästa gång, & då ska det ju vara stort)

Vi lagade mat sen kollade vi på filmer & låg o pussades till vi somnade, gos.

måndag 6 juli 2009

I can see everything, here with my third eye.

I fredags var jag med lilla Martin hela kvällen, vi var jätte rastlösa typ brottades o sprang runt hela kvällen! Spelade lite egna spel och så haha ;)












Lördag började jag jobba kl 10.00 & jobbade till 18.30 typ, hel najs, trivs så himla bra! Är som att vara där med vänner, skrattar hela tiden! Det bästa är ju att man får betalt med, för att ha kul! Sen vart det hem o duscha & göra iordning mej, sen till Mjölby & va med Dannes tjej Bella hos Martins medans Danne & Martin va hos Eek som hade grabb party! Kände inte Bella så bra men hon var jätte trevlig vi hade massor att prata om, så henne hoppas jag Danne behåller!

Sen gick Bella & jag till Jimmy som skulle fylla & Natta som fyllt, plus att de förlovat sig! så grattis till er! Så kom Martin & Danne dit, eller vi mötte dom på vägen. Träffade Gabba & Linnea hos Jimmy, saknat dom två!! Fast Linnea var ju lite onykter haha! Men det är bra gumman! Även jag blev hur full som helst, blev dans o prat med massor folk! Slutet på kvällen var ju väldigt onödigt dock, men vi kan inte rå för att folk finner intresse i att forsätta förstöra när man ber dom sluta, de måsta vara tröga eller nått!

Iaf, söndagen var mysigaste! Låg & tittade på varandra & sa gulliga saker hela tiden, pratade & hade det hur bra som helst, masserade varandra, haha, på många olika sätt. Pratade om framtiden & minnen & så. Sov där fast jag skulle hem egentligen men vi kunde inte släppa varandra så det blev så, imorse när älskling åkte till jobbet vaknade jag men kröp som vanligt tills hans sida av sängen o somnade om.










Sen gick jag upp vid 07.45 & åkte till jobbet, vart hel lugnt där, jobbade med Ellen & Carro, länge sen! så det var trevligt.. fick sluta vid 14.00 åkte hem & nu blir det IKEA snart för att köpa lite saker, älskling o jag firar ju 11 månader på onsdag & då ska han komma till mej så ska vi mysa, bada & laga mat & så. Blir nog sova hos min katt idag med, helt beroeende. Vi båda är två gostöntar, eller va säger du älskling?

Så här såg jag iaf ut på festen i lördags: